На пазар във Варна - 12

• 53 081
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Не празниците са виновни, а слабата охрана. Толкова пари са хвърлени в строеж, толкова пари оборот въртим. А  нали уж всички магазини имат видео охрана.

Джебчийките в Гранд МОЛ са млади добре облечени и нагиздени циганки. Излизайки от Waikiki, се лепнаха зад нас, но точно преди ескалатора реших да си връзвам шала и те нямаше как да не минат пред мен. Е да не казвам как се лепнаха зад мъжа, а той с детето и ми изтекоха очите да не пребъркат милото. Усетиха се, че ги гледам и кротуваха. Уж милото е инструктиран, но никой не е застрахован.

Апропо в МОЛ Варна ме преследва едно просещо цигане. Бях с детето просто ме втресе, защото не го знам и колко е сръчно в ръцете

# 706
  • София
ооо, аз отдавна съм се отказала да разчитам на охраната в МОЛ-ве  Rolling Eyes

# 707
  • Варна
Извинявам се за офф-а, ама охраната е от едни "недохранени" младежи... мога да се справя сама с тях за отрицателно време. Те са там по-скоро за "красота"  ooooh! Лошото е, че всички молове са в Махлата  Crazy Mr. Green

# 708
  • Варна
Извинявам се за офф-а, ама охраната е от едни "недохранени" младежи... мога да се справя сама с тях за отрицателно време. Те са там по-скоро за "красота"  ooooh! Лошото е, че всички молове са в Махлата  Crazy Mr. Green

hahaha Joy Joy JoyМного вярно изибиран ис консурс за случая. Joy

# 709
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да ви кажа честно аз красив охранител не съм видяла досега.Не,че съм ги заглеждала ама си е така.Даже вътре рядко се срещат има само един на входа /на -1ниво на паркинга/,който се прави,че всява смут да не спират около входа.Ама наблюденията са ми,че много-много не го взимат насериозно.Ох,утре смятах да ходя до Мол Варна-стискайте ми палци да мине без изненади,че ако ми се случи нещо от сорта не гарантирам какво ще направя със апашчето.Май варианта против кражба е да не носим дамски чанти и да ходим с ръце в джобовете.

# 710
Момичета, пазете чантите си в гранд мола, когато отивате да пазарите-там вилнее банда, която много умело тараши, а охраната им спи( а може и да са в комбина 50/50 с крадците).
Много съжалявам, ако са успели да те ушушкат.И на мен ми се случи миналата седмица и предупредих тук.Мен ме обраха в Теранова.За огромно съжаление писах и във ФБ и нищо.Познат от полицията ми каза, че всеки ден продължават да получават по не една и две жалби
а какво очакващ да стане като пишеш във Фейсбук? Пусна ли жалба в Полицията?

# 711
Разбира се, че съм пуснала жалба.Дори си чакам вече новите документи.Очаквах най-малкото и други ограбени да се вдигнат, за да добие поне малко гласност проблема, а не да си минава просто така и да продължават да ограбват хората там.Защото точно в този мол това вече си е практика.И от управата и охраната не предпиемат абсолютно нищо при положение, че не един и два пъти от полицията са говорили с тях по този въпрос.

# 712
Трябват ми бели пластмасови (или въобще някакви) що-годе големички копчета. Къде се продават?

# 713
  • Варна
Трябват ми бели пластмасови (или въобще някакви) що-годе големички копчета. Къде се продават?
Много видове копчета има в едно магазинче в един от блоковете срещу оградата на Окръжна болница. Те там са няколко. В първия има аптека Марешки. Тоя е мисля третия навътре в улицата.

Много ми трябва синя силиконова подложка за печене. Да знаете от къде може да се купи?

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 19:41 от Despina

# 714
  • Варна
Кинкалерия - "Пискюлиев" малко преди пресечката на стария КАТ от другата страна. Друга има на Чаталджа. Преди имаше и "Вапцаров" /незнам дали е с ново има улицата  Embarassed/, но не съм минавала от там повече от година.

# 715
Despina , Despina , Hug

# 716
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Обещах да ви пиша.Днес ходих в Мол Варна беше бъкано с охрана.Изумих се.Общо взето през десетина метра бяха,а около входа допълнително.Направо се стресирах.

# 717
За сметка на Гранд мола, където пак нямаше никой, а на всичкото отгоре замалко една от тези ........... да ограби едно момиче пред мен в магазин на позната.Добре, че познатата ми видя и предупредихме момичето, а тази веднага си омете крушите

# 718
  • Варна
Черни сатенени ръкавици има в магазина за аксесоари на Севастопол, след златарския. Дългите бяха по 19 лв. и по-къси имаше. Има също и в един магазин в пресечката с/у Модена, след банка Токуда. Магазинът е доста голям, продават чорапи, шалове, чанти и много др. неща.

# 719
Честита Нова Година   bouquet

Утре дали ще работят детските големи магазнини ( Рая, Хипо и т.н. ) ?

Общи условия

Активация на акаунт