Само за русофили- 2

• 58 509
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • Москва
Гамбит-а си го бях изтеглила,когато пристигнах тук да го гледам за N-ти път. И книгата е страхотна. Всъщност всички от поредицата за Ераст Фандорин ми харесаха много. ДОгодина смятам да си ги изкупя на руски ( не,че не съм ги чела, ама на искам ги)...

# 286
Azazel, а сега стоплих от къде ти идва никнейма Joy
Никогда не поздноооооо.

# 287
  • Москва
Хаха, Роса не е от първия роман от поредицата Wink От по-рано го използвам. Wink

# 288
  • Варна
Още една русофилка Hug

# 289
Не мога да не се похваля.След като няколко дни имахме разбутана цифрова телевизия у дома, а аз си мислех, че е от бурята, се оказа, че имаме нови програми.Една от тях "Детский мир",страшно се радвам, за 24 часа стана фаворит на детето сред другите детски програми.

# 290
Седемдесет години от нападението на Германия над СССР на този ден.
И само след два дни по всички радоистанции звучи тази песен

На 24 юни 1941. А. В. Александров веднага пише музиката към песента и още на 26 юни 1941 съветският Краснознамённый ансамбль красноармейской песни и пляски СССР изпълнява песента.

# 291
Докато беше жива баба ми, винаги се страхуваше, когато наближаваше 22 юни. А бяха минали десетилетия от началото на войната.

Днес с децата символично пуснахме белите балони с хелий.

# 292

Бях забравила, че изглеждаше и така.... Embarassed

Ты,ты,ты

# 293
  • Варна
Роса ,като чуя тази песен винаги тръпки ме побиват Confused
Много силна ми идва Rolling Eyes
Лабрекс наистина съвсем друг човек Grinning,а това момиче в клипа беше на рожденият му ден в "Пусть говорят" с дъщеря си ,която уж била от Киркоров Thinking,ама май не е вярно Wink

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 18:48 от Velina_p

# 294
Лабрекс наистина съвсем друг човек Grinning,а това момиче в клипа беше на рожденият му ден в "Пусть говорят" с дъшеря си ,която уж била от Киркоров Thinking,ама май не е вярно Wink

Velina_p, кой знае........но Мария Шатланова е много красива, ето ги в АТЛАНТИДА, харесват ми като двойка, макар и в миналото. Peace

И Маша Шатланова като певица.

# 295

Ток шоуто "Пусть говорят......." "Все могут короли..." с рождения ден на Киркоров, ако на някого е интересно. Peace

# 296
даааа , бяхме някога млади , а сега подпухнахме....

# 297
  • Москва

К чорту все! Извинете, днес ми е такова. Дано песничката ви хареса

# 298
 И аз тук. Hug
Не мога да намеря- ' Любовь в большом городе 2'
Ще съм благодарна

# 299
  • Москва
http://rutracker.org/forum/index.php

Тук го има със сигурност

Общи условия