Legion - FX (2017)

• 7 413
  • 39
  •   1
Отговори
  • The point of no return

Дейвид Холър, наричан още Легион, е травмиран млад мъж, който всъщност е повече от човек. След като му е поставена диагноза шизофрения, Дейвид прекарва голяма част от живота си в различни психиатрични клиники. Един ден той се запознава със странна жена, новодошла пациентка в клиниката. След срещата си с нея, той започва да се съмнява, че гласовете, които чува и виденията, които има може да са реални.

Сериалът се излъчва по FX, в България по FOX и е по комиксите на Марвел. В главните роли - Дан Стивънс, Рейчъл Келър, Обри Плаза, Джийн Смарт, Джереми Харис.

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 07:03 от Roya

# 1
Запис Simple Smile

Скрит текст:
Какво ли означава финалът на последния епизод - Сид е изфантазирала всичко (съмнявам се)? Или е пропаднала в нова "стая" в ума на Дейвид, където всичките му познати са в лудницата? Или "жълтоокият дявол" някак си е изтрил паметта на всички и ги е вкарал в лудница?? Crazy Crazy

# 2
  • The point of no return
За финала на 5-ти епизод си мисля, че е второто или третото ти предположение. На мен също ми е любопитно кои са реалните и нереалните неща. Също,
Скрит текст:
защо не може да види лицето на баща си.
Дотук знаем-
Реални - Сид, сестра му, Лени (която Сид уби в болницата), жълтоокото чудовище
Нереални - кучето, Вини, ядосаното момче
Историята около мъжа на Мелани е също загадка, кой го е пратил там?

# 3
За мъжа -
Скрит текст:
до колкото разбрах, сам си е влязъл в това състояние и не иска да се върне. Но може и да има обрат.
Тоя Вини не е ли бил реален към някакъв момент - нали бившата приятелка го е виждала  Laughing Обърквам се вече...

Спечелих си комикс за Легион от игра на телевизия Фокс във фейса:

Различен е от сериала, но е интересен - донякъде съжалявам, че няма да мога да си дочета историята, тъй като не се издават у нас. От друга страна - с американските комикси е като с много от сериалите им - авторът няма завършен предварителен план, изчерпва се и забива в трета глуха...

Та, мисълта ми е, че в комикса всяка отделна мутантска дарба на Дейвид се манифестира чрез отделна самоличност (която съществува само в главата му - и май всичките са злодеи), докато в сериала те може би съществуват и реално?? Видяхме, че жълтоокия се движи отделно и се вижда на камерите, но той може и да е реално същество, а не алтерего на Дейвид  Thinking

# 4
  • The point of no return
Честито за комикса.  Grinning

Та, мисълта ми е, че в комикса всяка отделна мутантска дарба на Дейвид се манифестира чрез отделна самоличност (която съществува само в главата му - и май всичките са злодеи), докато в сериала те може би съществуват и реално?? Видяхме, че жълтоокия се движи отделно и се вижда на камерите, но той може и да е реално същество, а не алтерего на Дейвид  Thinking
Аз това си помислих в началото, че чудовището е в главата на Дейвид само, но пък после го видяхме на камерите. Явно ще има разминаване между комикса и сериала.
Скрит текст:
Хъм, не съм разбрала, че бившата приятелка е виждала Вини...може да съм го пропуснала това.

# 5
Може да греша...
Скрит текст:
..сега като гледам какво съм писала, осъзнавам, че имах предвид Бени - онзи, с когото Фили го хвана да се дрогира и се сдърпаха. В променения спомен беше Лени, обаче в последствие се оказа, че е бил мъж  Embarassed

# 6
  • The point of no return
Току-що прочетох, че Легион е подновен за 2-ри сезон.  Peace Grinning Simple Smile

# 7
Супер! Довечера ще гледам новата серия - знам, че вече я има на други места, но свикнах да си ги гледам така  Simple Smile

# 8
  • The point of no return
Гледах епизода - тегав ми дойде. Прекалено много пълнеж и прекалено малко развитие.

# 9
Домашният интернет беше повреден от два дни, та чак сега се сетих да коментирам ...
Скрит текст:
Предполагам, че още следващия епизод ще приключат с халюцинациите. Все повече харесвам тоя Кери  Simple Smile Чудех се защо гадната медицинска сестра прилича на сестрата на Дейвид, а то това била осиновителката.

# 10
Тъкмо го изгледах - тази серия ми хареса доста повече от предходната!
Скрит текст:
Ето за Амал Фарук (въпреки, че в сериала сигурно нещата ще са различни):
https://en.wikipedia.org/wiki/Shadow_King   Кралят на сенките - същество от чиста психична енергия, което се храни от човешката омраза и превзема чужди тела.

Мъчно ми е за Дейвид - не искам да полудява, но ако следват оригиналната история, накрая ще стигне до там... Cry Предполагам че епизодът с раздвояването е подсказка. 

# 11
Тъкмо го изгледах - тази серия ми хареса доста повече от предходната!
Скрит текст:
Ето за Амал Фарук (въпреки, че в сериала сигурно нещата ще са различни):
https://en.wikipedia.org/wiki/Shadow_King   Кралят на сенките - същество от чиста психична енергия, което се храни от човешката омраза и превзема чужди тела.

Мъчно ми е за Дейвид - не искам да полудява, но ако следват оригиналната история, накрая ще стигне до там... Cry Предполагам че епизодът с раздвояването е подсказка. 
Присъединявам се към любителите на този сериал и на мен много ми хареса последната серия.
Един въпрос - този комикс от къде си бих могла да го взема (видях, че ти е подарък). 

# 12
Не знам, на мен ми го изпратиха от телевизия Фокс; мисля, че не се издава в България - ако искаш, може да ги попиташ във фейсбук, ето страницата им: https://www.facebook.com/foxtvbulgaria/?fref=ts

# 13
Не знам, на мен ми го изпратиха от телевизия Фокс; мисля, че не се издава в България - ако искаш, може да ги попиташ във фейсбук, ето страницата им: https://www.facebook.com/foxtvbulgaria/?fref=ts
Благодаря много.

# 14
  • The point of no return
По-добра серия -
Скрит текст:
финалът ми хареса и двойникът на Дан Стивънс с реалния му Бритиш акцент.  Simple Smile
Петя, мерси за линка за Краля на сенките.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт