Януарската тайфа стяга се за веселба

• 26 818
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Таис, завидях ти Twisted Evil Виното от теб тази вечер Rolling Eyes
Оф, разговора мина...абе ... Уговорката е, ако се върна да не търся скоро работа, а там аз развитие не виждам. Аз съм единствен вишист и ще вземам по-малко пари от останалите. Хубавото е, че ще ми напишат препоръки и...стискайте ми палци да си намеря скоро работа Praynig
poli+   bouquet  Ще се възползвам. Мислех да посетим музея, но нямах инфо Simple Smile
Чау ви, че съм с "ебарго" на комютъра Confused Нали мамма ми е на гости Simple Smile

# 121
  • София
Таис, събра ми очите с тоя уред ShockedНеверятно и много полезно ми се струва HugАйде да ти е честита отмяната Peace
Поли, месрси за инфото Hug Ако не раждам по това време, мисля да го посетя Grinning
Дони, супер за срещата HugСтискам ти палци бъдещата работа:peace:
Ели, как е коремчето? Ти как се чувстваш?
Целувки Hug

# 122
  • Варна.....
Дони, като си казала,

На- здраве

# 123
  • София

Добрютруууу  Wear Umbrella

# 124
  • София
А така - първо да му пийнем, а после-да похапнем Peace

# 125
Да споделя - Природонаучният се оказа супер интересен и за двамата дребни. Единият видя много неща, попи неочквано много и иска да иде пак при "препарираните животни", а другият търча като бесен покрай мечки и бизони. Нямаше хора и е подходящо за мъници.
Тоя робоКОП звучи интересно, да видим какво ще каже спонсорът, че идат празници... Whistling

# 126
  • София
Да споделя - Природонаучният се оказа супер интересен и за двамата дребни. Единият видя много неща, попи неочквано много и иска да иде пак при "препарираните животни", а другият търча като бесен покрай мечки и бизони. Нямаше хора и е подходящо за мъници.
Тоя робоКОП звучи интересно, да видим какво ще каже спонсорът, че идат празници... Whistling
Там поне пространството за губене е ограничено...след злощастният ми опит в зоопарка сама с двамата...
Моя спонсор каза засега ТЦ Sad

# 127
[Ели, как е коремчето? Ти как се чувстваш?
Целувки Hug

Мони, миличка, благодаря, добре сме, коремчето рита, подскача, мести се  Wink, Александрина беше доста по-кротка в корема  Mr. Green. В понеделник заминаваме в София и ще се разбере как ще процедираме от там насетне. Надявам се, че и ти си добре. Прегръдки на теб, тумбачето и Преслав  Hug Hug Hug.

И нашият спонсор рече и отсече, че на такава джаджа не ни требе  Wink Wink Wink, нали жена ще вземаме след като се приберем на пролет и сметнал, че за тия пари не само ще чисти пода, ами и прозорците и т.н. Ама той моя си е традиционалист, не че имам нещо против де  Mr. Green Освен това дядо Коледа ни донесе тази година по-рано семейния подарък - 32 " LCD телевизор за спалнята.

# 128
Ели, не остана! Много вълнуващо  Hug

Моят спонсор би се съгласил, но аз съм цицията в къщи и на дали ще успея да се пречупя.  Rolling Eyes Още смилам телевизионния подарък от миналата година. Simple Smile

# 129
  • Ловеч
Това със жената която ще мие и прозорците ми е познато - една приятелка искаше да си купи сутиен на Триумф за 80 лв ,а мъжът и каза , че ще даде 5 лв на някой мъж да и ги държи Joy

# 130
  • Варна.....
Това със жената която ще мие и прозорците ми е познато - една приятелка искаше да си купи сутиен на Триумф за 80 лв ,а мъжът и каза , че ще даде 5 лв на някой мъж да и ги държи Joy
Якооооо.
При мен бръмбарите като тръгнат из главата ми е доста проблемно да се укротят. В случай като настоящият, когато се окаже, че са бръмчали в правилната посока може да се каже, че съм много, много щастлива.
Хахах, Ели, аз пък направих обратната сметка- като се изчисли колко давах на жената да чисти у дома, робота се изплаща за 3-4 месеца. Е остава ми миене на прозорци, но пък мога да гледам в другата  посока  hahaha

# 131
tais днес го виях твоя робот в техномаркет...я кажи сега какъв е принципът му...пускаш го, той си се блъска в стените или мебелите и си продължава ли...или все пак има нужда от помощ от приятел...

и да ви питам децата ви къде спят...т.е. в какви легла...щото моето спи на спалнята между нас и съответно ние спим в двата края...слагам я в нейното си легло и след 10мин тя е при мен...нейното легло е залепено до нашето...на едно ниво са...т.е. не им ли е тясно вече в кошарите или само някои са като катерина дето спят като разчекната мечка....

# 132
Анджито спи в кошара, ама голяма 140 на 70. А като я вземем при нас ни се мята по главите, подскача и тн. А аз се чудя как се "познавате" вие с мъжете ви, с тези спящи наблизо деца. Нашта заспива много късно и от месеци хола ни е любовна зона, ама хич не съм доволна, искам си в леглото, на египетския памук Crossing Arms  Laughing

# 133
  • Варна
Лорини, честит имен ден на малката сладурка!!! Елия си спи в кошарата....и тя се чекне много, ама не и е малка още... А за робота - самостоятелен е.

Добро утро!!! Дано времето да е по-хубаво от вчера!

# 134
Радостче, рпи нас детето не е проблем, проблемът е ранно заспиващия и баща..иначе апартамента е голям, даже се е случвало тя да си играе в едната стая, ние в другата...но при нас е добре, че той една седмица като си е тук цялата е по цял ден, та все се уцелваме незаспали...

почерпете се за здравето на Катерина...

Общи условия

Активация на акаунт