За спането- Анди спи с някой на легло персон и половина в детската. В кошара почти не е спал, беше с претенции от малък. Иначе много се върти и подритва, но аз съм свикнала. Един ден като порастне Дани ще спат заедно да се топлят:)
Да ти е жива и здрава и да бъде все така палава! Пък на теб здрави нерви! 

, затова много се интересувам за нещо по-добре за чистене, та затова разгледах и сайта от Тайс, ама на нас ни идва в повечко сумата, та засега май съм се ориентирала повече към парочистачка или към тази Зелмер, на която сега й дават рекламата, още се колебая кой от двата варианта да избера 
.
.
Да е все така красива и палава!!!
Анджито се отби-сама, доброволно и тотално безболезнено!!! Получи се точно както исках, но чак не можах да повярвам колко леко стана. Тя си ги намаляше постепенно суканията, накрая само вечер си искаше. После веднъж забрави и аз й напомних...и една вечер се гушна и заспа без Ам-Ам
Анджито се отби-сама, доброволно и тотално безболезнено!!! Получи се точно както исках, но чак не можах да повярвам колко леко стана. Тя си ги намаляше постепенно суканията, накрая само вечер си искаше. После веднъж забрави и аз й напомних...и една вечер се гушна и заспа без Ам-Ам 

Като японче със ситни стъпчици
Отваря си вратите идва и се мята до мен. Даже не се налага да ставам
Това се повтаря абсолютно всяка вечер от едно известно време насам. Не ми се занимава да я връщам в нейното легло защото ме дебне дали съм там и не ще да заспива. Нищо че баткото кърти на съседното легло
- на мен ми беше по- трудно и ми липсваше 

. И такова трябва да купим на Кало, ама не знам - трябва ли да бъдат овързвани пак, както миналата година или биха могли да се пързалят и без колани?
Мамите с по-големи - споделете опит, моля
И така няколко пъти, докато не ми я даде, че не я иска. После обаче имахме неколкодневни драми със следобедното спане - не искаше да спи. Постепенно нещата се поуспокоиха и сега си разказваме приказки и се гушкаме за приспиване. Досега никога не ме е гушкала толкова много преди заспиване.