Януарската тайфа стяга се за веселба

• 26 832
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Лорини, честит имен ден на сладката Катерина! да ти е жива и здрава!

За спането- Анди спи с някой на легло персон и половина в детската. В кошара почти не е спал, беше с претенции от малък. Иначе много се върти и подритва, но аз съм свикнала. Един ден като порастне Дани ще спат заедно да се топлят:)

# 136
  • От липите до сините камъни
Добро утро,и Мирко спи в кошарка от големите,за сега още не прави опити да се катери и излиза от нея,ако започне,ще му махнем решетката отпред да му е по-ниско за слизане,а да го взимам при нас и дума не може да става и не защото аз не го искам,а той човека си иска да е съвсем самостоятелен,откакто навърши 9-10 мец. даже спи сам в стаята,така му е по-добре,ако някои легне при него цяла вечер се мятка на сам на там и се буди често.

Сега видях,че днес е св.Екатерина,честит имен ден на всички именници да са ви живи и здрави  Hug

# 137
Лорини, честит имен ден на красивия ти бурен ураган!  Heart Eyes   bouquet Да ти е жива и здрава и да бъде все така палава! Пък на теб здрави нерви!  Wink

Кало спи предимно при нас в леглото. От време на време го слагам в кошарата, която е до леглото, но по някое време през нощта си го взимам при нас, понеже ми липсва  Heart Eyes
Пък "познаването" става по ред начини - щом го има меракът  Mr. Green

# 138
  • София
Lorini- Честит имен ден на прекрасната Катерина и от мен, да е здравичка, да е все така лъчезарна и красива, многооо да ви радва и да имате още много щастливи мигове заедно  bouquet
Понеже както и преди съм казвала, ние сме с килими във всички стаи и чистенето за мен я някакъв ад, защото първо минавам с прахосмукачка, а после с четка и препарат Tired, затова много се интересувам за нещо по-добре за чистене, та затова разгледах и сайта от Тайс, ама на нас ни идва в повечко сумата, та засега май съм се ориентирала повече към парочистачка или към тази Зелмер, на която сега й дават рекламата, още се колебая кой от двата варианта да избера Rolling Eyes
ЙоЙо спи в кошарка на Бертони, засега това е най-удачно за нас, защото заема най-малко място, нали сме в една стая с нея, ако стане това с жилището и тя си има отделна стая, това мисля да й купим и легло, като част то обзавеждането на цялата стая.
И все се каня да питам нещо и забравям, ама всега се сетих- преварявате ли още водата, която давате на децата Rolling Eyes, понеже аз пия много зелен чай и пускам ел. каната и така я давам водата, ама да попитам и вас?

# 139
lorini, честита ви именничка! Жива и здрава да е!   bouquet
Ани си спи в нейното легло, но понякога се прехвърля при нас през нощта. До скоро мрънкаше аз да стана и да я взема, но от няколко нощи се е научила сама да се прехвърля през решетката и допълзява до нас.
ral4e:), много отдавна спрях да преварявам водата - май като стана на 7-8 месеца започнах да давам Девин с розов етикет.

# 140
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ НАС НА МАЛКАТА КАТЕРИНКА ,ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА РАДВА РОДИТЕЛИТЕ СИ

Габи спи в леглото ,но напоследък много се буди нощем и плаче и често я взимам при нас на спалнята и после я прехвърлм ,като заспи .Ох момичета моля ви дайде някакви координати на някоя баеща баба,че с това пищене нощем вече не се издържа ,тази нощ беше непоносима ,много плачеме нощем ,ако има някой да е водил детенце да му баят  някъде ,нека сподели ,събирам мнения.

Аз не преварявам вода от окло 6-тия месец ,давах розовата на Девин ,сега всякаква и минерална ,но по-рядко.

# 141
ъъъъъ, баба? Сериозно ли?  Rolling Eyes Не че не съм водила Кало де  Laughing. Ама щото свеки ме накара  Twisted Evil. Дали не са зъбки? Заведи я на класически хомеопат  Peace.

Ралче, не помня кога спрях да преварявам. Във всеки случай - в яслата му дават колбаси и ми се чудят що не ги харесвам, пък да очаквам да преваряват водата...  Laughing Пие розов Девин и като няма такава - минерална; случвало се е и чешмяна да дам, ако е приятна на вкус  Wink.

# 142
Честит Имен Ден на Катерина HugДа е все така красива и палава!!!

Ралче, аз давам минерална. Доскоро й взимахме една специална, шотландска, от био район, но сега й давам от нашта. Никога не ми е било комфортно да пие чешмяна вода.

Момичета, да раздуя новината Simple SmileАнджито се отби-сама, доброволно и тотално безболезнено!!! Получи се точно както исках, но чак не можах да повярвам колко леко стана. Тя си ги намаляше постепенно суканията, накрая само вечер си искаше. После веднъж забрави и аз й напомних...и една вечер се гушна и заспа без Ам-Ам Grinning

# 143

Момичета, да раздуя новината Simple SmileАнджито се отби-сама, доброволно и тотално безболезнено!!! Получи се точно както исках, но чак не можах да повярвам колко леко стана. Тя си ги намаляше постепенно суканията, накрая само вечер си искаше. После веднъж забрави и аз й напомних...и една вечер се гушна и заспа без Ам-Ам Grinning

браво на вас...супер...и аз така искам някой ден, ама няма да е скоро...хахахах

за водата, тъй като не съм давала до 6м не съм преварявала, а след това е пила всякаква...но орландовската вода е от витоша, не от искъра и чешмяната става за пиене...та даже не съм купувала и минерална...каквато има такава е пила, не че пие много...

# 144
  • София
Радостчо, имаш голямо момиче вече Simple Smile

Нашето дребно идва само като се събуди през нощта. Има една липсваща пречка на леглото и тя както си е облечена с чувала се изхлузва от там. Как върви с тоя чувал сама в тъмницата не знам, но още не се е пребила Simple Smile Като японче със ситни стъпчици Simple Smile Отваря си вратите идва и се мята до мен. Даже не се налага да ставам Simple Smile Това се повтаря абсолютно всяка вечер от едно известно време насам. Не ми се занимава да я връщам в нейното легло защото ме дебне дали съм там и не ще да заспива. Нищо че баткото кърти на съседното легло

Лорини, весел празник на Катето и от мен!

sisi_8227 ако спи при вас пак ли пищи? Да не я е страх от тъмното?

# 145
  • Ловеч
И  при нас отбиването стана от раз- имаше хрема 5 дни  и трудно пиеше и от шише .След това изабщо не ме потърси newsm78- на мен ми беше по- трудно и ми липсваше #Crazy
Ивко си спи в леглото - дори ако се наложи да го взема при мен  се върти -явно му е топло  а аз постоянно го държа за да не падне и общо взето не спим и двамата.
Аз съм за баещите баби - ако не помагат поне не вредят Naughty
Вода пие още преварена и аз имам кана и ми е по- лесно - за минерална са малки.

# 146
  • Варна
Радостчо, браво на вас:)
Елия пие розов Девин, случвало се е и минерална да пие...
Сиси, може да са зъбки, Елия така пищи, когато и растат. А за бабите, аз пък хич не вярвам в такива неща....

# 147
  • Русе
Хелоу!
Честит имен ден на Катерина! Да е много здрава й пожелавам / напоследък се убедих, че това е най-важното/.
Кари по принцип спи в кошарка от плат. Казвам "по принцип", защото напоследък често заспива в нашето легло и я преместваме по някое време или пък се буди, скимти и я вземаме при нас. Какво стана? Както спеше в нейно легло от 1-вия ден и в нейна стая от годинката, така вече в нашата спалня, че и в нашето легло. Уж така решихме докато пуснат парното..Е, пуснаха го и никой не повдига въпроса.  Laughing Сега се чудя защо толкова бързах да я изселим..хубаво ми е да е наблизо. В тази връзка, нашата стая за любов е детската.  Mr. Green Холът е до спалнята и веднъж я събудихме със скърцането на дивана. И аз се чудя кога може да я сложим на нормално легло, защото в детската е такова. Не, че кошарата й ще отеснее, ами вече може да я прескача и се опасявам да не тупне по глава..
Доста отдавна не варя водата. Ползваме розов Девин. Чешмяна съм давала веднъж-дваш, но нещо не ми се ще.
В момента съм на вълна коледни подаръци. Вие какво ще купите за малчовците? Аз мисля шейна и някаква играчка. Какво ще кажете за това?:

http://rayatoys.com/details.php?offer=3058
и

# 148
Ми да взема и аз да споделя тогава  Rolling Eyes. Кало от близо месец насам суче на 2-3 дни веднъж.. И то голямото сукане де - дърпа си 2-3 глътки и после винаги се сеща за нещо по-интересно  Laughing. Аз съм доволна, вече беше почнало да ми досадява... Вече кожата ми хич не е толкова еластична, зърната ми са станали някак по-чувствителни и леко ме дразни цялото упражнение.. Обаче от биби-то хич не ще да се отказва и как ще я бъде там - не знам... а трябва да се ориентираме натам...  Thinking

Подаръците за Коледа ще включват някакво влакче и прахосмукачка  Laughing. Влакчето - от конструктор или каквото се сети си прави "влакче" и все вика "тю-тююю", та ми е криво, че милото едно нормално влакче си няма  Laughing. То сигурно по-добре за въображението да си няма и да си прави сам, ама не мога да го гледам такъв без влакче  Laughing. Прахосмукачката - напоследък само ми връчва метлите с думите "мамо, чисти"  Laughing. А като вземе някой прахосмукачката - не може да се вреди от него  Laughing. А и му е много голяма и все й се ядосва, че трудно я дърпа. И за да има мир вкъщи - ще се уреди с прахосмукачка. Но ще му вземем работеща, че да може все пак да посъбира някой и друг боклук  Laughing

Люби, идея нямам за тая шейна  newsm78. И такова трябва да купим на Кало, ама не знам - трябва ли да бъдат овързвани пак, както миналата година или биха могли да се пързалят и без колани?  newsm78 Мамите с по-големи - споделете опит, моля  Simple Smile

# 149
Усмихнатото, да не чуе дявола, ама ние от една седмица сме вече без биба. Ани я ползваше само за пресипване. През деня не се сещаше за нея, освен ако не я види. Реших, че е крайно време да се сбогуваме с този атрибут и й срязах върха с ножа. Но напреко - само го прободох. Дадох й я - Ани я лапна, засмука, ама й се видя странна, извади я, огледа я - нищо особено не се вижда и пак я лапна. Уж е същата, ама не е.  Crazy И така няколко пъти, докато не ми я даде, че не я иска. После обаче имахме неколкодневни драми със следобедното спане - не искаше да спи. Постепенно  нещата се поуспокоиха и сега си разказваме приказки и се гушкаме за приспиване. Досега никога не ме е гушкала толкова  много преди заспиване.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт