Януарската тайфа стяга се за веселба

• 26 828
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Хайде Усмихнаткова - скачай в кюпа на "очакващите". Flutter

Ако знаеш колко малко ми трябва!  Laughing Много, ама много ми се бременее вече  Rolling Eyes. В същото време като си представя още едно бебе и почвам да ревнувам. Да, аз! Искам всичкото внимание на Калоян да го давам...  Но така или иначе е нужно да изчакаме едни събития да се случат и развият, така че имаме време желанието да порасне съвсем и другите неща да зачезнат Wink.

Радостчо, страхотни сте!  Heart Eyes

Бисана, успех на свекърва ти! Ако ти се говори - сподели - какъв е ракът, кой стадий, правила ли е друго лечение? Ако искаш, може и на лични, за да не товарим веселата тема с тежки истории  Hug

Тайс, дубрютро!  Simple Smile

# 556

Ако знаеш колко малко ми трябва!  Laughing Много, ама много ми се бременее вече  Rolling Eyes. В същото време като си представя още едно бебе и почвам да ревнувам. Да, аз! Искам всичкото внимание на Калоян да го давам... 

Сис, все едно аз съм го писала...

# 557
  • Варна.....
Моник, честит нов член на вашето семейство.
Да е здраво и спокойно бебе!!!

Смайлинг  Heart Eyes, Лорини, хайде де!!

# 558
  • София
Хелоу! Ади е болни втора седмица вече.  Sad Кашля ужасяващо, не иска да яде, да пие сиропи, не може да спи от кашлица...много ме притеснява. Пропуснахме вчера партито в градината и снимките с дядо Коледа. Няма как. Днес пак ще я водим да я преслушат. Таткото де, аз съм на работа  Sad . Иначе температурата спадна още миналата седмица, но кашлицата става все по-гадна. ..Аз бях болничен два дни миналата седмица, редуваме се с таткото. Стискайте палци да се оправи по-скоро.

# 559
Kalimbi бързо оздравяване ви пожелавам... Hug дядо коледа да и донесе много здраве за другата година и на всички ни де...

аз пък наминавам малко да се изфукам...
Катерина като стане една такава лигаво-гальовна и почва да ме целува и да ми вика мама битам, тати битам...което ще рече, че ни обича...толкова е сладка...

и днес чакаме да приситгне един трамплин, да си скача на воля вкъщи...който иска да дойде да се чувства поканен...

# 560
Сис, lorini - като се появи второто ще се питате как сте живели без него досега. Поне при мен, а вярвам и при останалите - изведнъж и новото човече си намира място в сърцето и за него има толкова обич, че дори от душата прелива и и сякаш ще потопи целия свят.  Ако до тогава си обичал, след това обичаш двойно (предполагам и тройно и т.н). Толкова е мило и интимно и магично. Вярвам, че шушоните ни правят по-добри.  Heart Eyes

Отдадох се на лирика понеже моята приятелка с 4-те миседа, за която молих за стискане на палци преди време, най-сетне роди. Това бебче е толкова чакано и желано, толкова е изстрадано, че искрено се радвам с нея! Hug Почерпете се за тяхно здраве, аз лично отивам за едно червено  Peace

# 561
Ланг, честито да й е бебето на твоята приятелка! Да е живо и здраво и да й донесе така чаканата обич и грижа!  Heart Eyes

Аз също вярвам, че децата ни правят по-добри, убедена съм всъщност. И просто си мисля, че не ми е дошло още времето, някак не съм се наситила на Калоян (което в никакъв случай не значи, че мисля, че вие с по две деца сте се наситили на големите Wink). Не мога да го обясня с думи, достатъчен ми е засега, но абсолютно в добрия смисъл на думата Wink. И все пак със сигурност искам още деца  Grinning И си мисля, че като минат тези събития, таман ще съм узряла  Simple Smile

Калимби, дано се оправи скоро Ади, че рождени дни идват  Naughty. Ще я чакаме дама на нашия Wink  Hug

Моето пътуване до Орландовци се очерта за днес. Ако все пак не успеем да го нагласим да е днес - ще е утре. Обаче! Дони, Кало ми е с разстройство от тази сутрин. Мисля утре и четвъртък да съм си вкъщи, но не знам дали не е вирусче някакво. Та не знам доколко е удачно да го събирам с когото и да било. Засега уж е добре, т.е. само диарията е, няма други симптоми, та може и на манджа някаква да се дължи (то какво ли не е ял  Crazy). Но ще се чуем утре, ако оставим за тогава, и ще се разберем какво-що Wink

# 562
Lang абсолютно права си...честито на твоята приятелка, да им е живо и здраво детенцето...

сега катерина има една книжка с едни мечета, която е точно за обичта на мама не е пита, да се къса на парчета за отделните мечета...първото избягва и се губи, в гората, защото мама си има ново мече и не го обича вече...
винаги съм искала поне три дъщери и все още ги искам...плюс едно момченце на края за цвят...та знам, че ще се получи като му дойде времето...просто сега ми е странно да си го представя...

а пък и ми е раничко...просто си планирам нещата...катерина все още не знае как да заспива без мен(разбирайте без да цока)...като се удари, заболи я нещо или е сърдита, търси само мен...днес и двате баби бяха тук тя се удари и търсеше мен...не признава никой друг...така, че ми се иска да почне да разбира и тогава...

# 563
Ланг, радвам се за твоята приятелка! Много ми става хубаво, когато подобни истории завършват щастливо!

Аз с радост бих забременяла още сега, че и по-нататък пак, но за съжаление реалността е доста по-практична и решението за бебе трябва да го планираме и обмисляме от всички страни- финанси, учене, работа, пътувания и тн. Но и аз мисля, че като му дойде времето любов ще има предостатъчно за всички Hug

# 564
  • София
Калимби- дано скоро се оправя Ади и за празниците да е по-добре, и ЙоЙо беше болничка, даже АБ пи, но сега вече изглежда по-добре, утре ще ходим да чуят пак, дано да се е оправила.
Ланг- честито на приятелката ти Hug Иначе сигурно си много права за вторите деца, но и пр мен, както при Лорини и Усмихнатото, трябва първо да се случат други неща и тогава ще го мисля пак- на първо място, жилищният въпрос, а и финансово, имам нужда да мине и още малко време....., но и аз съм убедена, че в някой момент, даже и да не е сега, а след година или две примерно, ще искам още едно дете Heart Eyes
Радостчо- страхотни снимки- Анжито е прекрасна Heart Eyes
Накри- супер е, че се чувстваш добре тук и си прекарваш приятно
Днес ходих за подаръци на мъжа ми и на ЙоЙо, на нея й харесах една кукла, дето пее Мила, моя мамо, едно комлектче за готвене и едни пантофки с коледни мотиви Heart Eyes, успях и другите неща да намеря, които си бях намислила, та съм много щастлива сега. Аз най-обичам точно това на празниците, че мога да зарадвам любимите ми хора с нещо Heart Eyes

# 565
ЧЕСТИТА ВТОРА РОЖБИЧКА НА МОНИК!Да е жива и здрава принцесата, много красива и послушна:)

Честит рожден ден и на Рафи!

# 566
Хелоу, четох ви отгоре- отгоре, не защото не ми се чети ами нямам търпението да ви пиша.  Grinning Не че имам кой знае какво да ви пиша ама изведнъж ми дойде някаква муза  Joy

Ланг, много точно си го написала за второто дете.  Heart Eyes   bouquet
Усмихнатото, Лорини, вие дане си мислите, че аз се бях настила на Божидар. Нъцки! Точно затова и бях в шок като разбрах, че съм бременна отново, не исках да давам внимание и грижи в страни от него, но дойде ли мъника нещата се променят. И, Сиси, освен , че с детето човек става по- добър, но и по- организаран, а с 2 деца- 2 пъти по- организиран, тоест пак ще намираш времето за Калоян и времето за бебе, а времето в което ще сте тримата... е, просто незаменимо. Мога да кажа с ръка на сърцето, че толкова щастлива и влюбена (буквално) в живота не съм се чувтвала преди само с Боги,колкото сега с двамата. В началото ми тежаха моментите в които и двамата бяха залепени за мен, а сега това сам и най- милите моменти. Ето и една снимки, която е спецално и за Ягодка, тъй като няма фейс.  Wink

Е, как да кажете, че щастието не е пълно. Правете любов и деца, това е моето коледно пожелание към Лорини и Сиси, но и към всички останали.
И не на последно място да честетя поредното очаквано бебенце на МОник. Честита рожба, МОни! Да ви  е жива и здрава, и да бъдете много щастливи.

Тъй, още щях да пиша, ама 2-3-ма от мъжки пол ме викат. Единия като линейка повтаря- мамоо, мамоо, мамоо, втория с рев на лъв, а третия- милоооооо.....ох... До скоро!

# 567
  • София
Мда, права е Сиситу, не бих казала, че любовта ми се е разделила. Тайно признавам, че мамин лигльо го целувам повече в момента, но това е защото сме си по цял ден заедно. Като ваденка за мен е...
Вчера решихме да ги водим в Сердиката да видят дядо Коледа - Гого де. Е както се очакваше - улучихме почивния ден на дядото - отишъл да зареди чувала. И моите селянчета, нали досега в мол не ги бях водила като изпаднаха в екстаз от "мърдащите стълби"...Всички разбраха, че им е сефтето Embarassed Скоро няма да им се случи, понеже аз сама няма да направя грешка да ги заведа, а баща им в "магазини за дрехи" нямал работа hahaha Жоре Ескалатора, не пропусна нито един. Но пък беше супер щастлив, което напоследък не му се случва често.
Днес покрай батко си реши, че ще подрежда пъзел. Над 50 пъти слагахме и вадихме фигурките. Вече почти схвана смисъла Laughing

# 568
  • От липите до сините камъни
Здравейте и от нас,Мирко от събота и той е с варицела,вече 4 ден вдига температура и като цяло я кара по зле от кака си,а уж като са по-малки се кара по-леко,да ама не,надявам се вече утре да спадне тая гадна тем. Sad
Лорини и ние я имаме тази книжка за мечетата,много е хубава и е вярна. Когато дъщеря ми се роди беше любов от пръв поглед,още щом я видях и я обиканах с цялото си сърце и душа,както само една майка може да обича рожбата си.Аз от както се помня винаги съм искала да имам момиченце и когато бях бременна с нея си казвах,че ако е момиче друго дете не ми трябва и няма повече да раждам,да но след това  се замислих и не ми харесваше мисалта,тя да остане сама исках да си има братче,и вече втория път толкова много ми се искаше да бъде момче,че чак аз себе си не можех да позная Crazy,докато бях бременна с Мирко испитвах някой съмнения,все си мислех дали ще го обичам толкова колкото Ели,"не" казвах си,че сигурно няма да е толкова много или пък,че тя винаги ще ми остане слабост,Нооо нищо подобно не се случи,когато той се роди го нямаше този взрив от емоции на нещо което изпитваш за първи път,може би защото вече бях майка и чувството ми беше познато,но любовта ми към него идваше на такива огромни тласъци,че чак преливаше и тя намери своето място в сърцето ми все едно винаги е била там.Така,че вече от личен опит знам,че колкото и деца да има една майка тя ги обича еднакво и по равно.

# 569
  • Ловеч
Добро утро!
Майките с по две деца -много ви е силна "рекламата" LaughingНова година нови бебета Wink
Аз дори и след нелекото си уж нормално раждане бях готова да родя още едно.
Имам приятелка която казва- ражданията си забравих - ремонта не  Joy hahaha
Аз чакам бабата да се нарадва на внучето още малко, да поработя -пак малко и ако е рекъл Господ .Но нали децата си избират родителите и кога да се появят, може и по- рано.
Бързо оздравяване на всички болни.

Общи условия

Активация на акаунт