Януарската тайфа стяга се за веселба

• 26 829
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Включвам се с допълнителна информация от Моник. Току що говорих с нея по тел. Бебето се е родило към 2 през нощта 2800гр, 48см. Казва се Самуела (тя май това име си беше харесала от началото).
 Родила е нормално, въпреки че бебка е била седалищно разположена. Не е имало никакви проблеми и е много доволна от доктора. Все още не е виждала бебето, казали са ѝ, че седалищно родените ги задържат 24 часа за наблюдение преди да ги дадат на майката. Иначе и двете са добре и очакват за Коледа да са си вкъщи  Laughing
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

# 541
  • София

Ей, Орландовки, тия дни (ха дано де) ще ходя у ваше село да си взема колата - в събота я оставихме при майстора и сега ще чакам да я оправи и да си я взема. Но обеща да е в началото на седмицата. Тъй че - може би утре или в сряда ще идвам вечерта. Ако някой иска няква среща - да казва Wink[/b][/color]
След 18.30 в сряда или днес когато искаш ке те чЕкам либе, дома да ми дойдеш, че имам въпросчета към теб. Пък и да видиш новия сервиз - какво си изпуснала Twisted EvilУтре съм на ингилизки Sad

# 542
Дони, той електричар, душо. Пък нали каза, че твой мъж не е много по тая част Wink. И а дано се обади за сряда да си взимам колата, та да се видим  Simple Smile

Мале, много се радвам за Моник!   Grinning Hug
И й завиждам лекинко, ако трябва да съм честна. Трябваше, трябваше да го намеря този Диков........  Sad (нали при него остана последно?)

# 543
Честито на Моник и малката красавица...

Сис, и аз ще съм си в квартала по това време...а тя Моник не каза ли Киров от ТК...

# 544
Офф, тъй де - Киров  Laughing. Скоро четох за Диков нещо и затова той ми е влязъл в ума  Laughing

# 545
Честито Моник! Да е здрава Самуела, да радва много цялото семейство! Страхотна новина!

# 546
Честит рожден ден на невероятния Рафаел!
Много да се гордеят с него мама и тате!

# 547
Ей,че хубава новина  Hug,Моник,да ти е жива и здрава малката Самуела / страхотно име сте и избрали/,да е много много щастлива.
Честит рожден ден и на Рафата много,много здраве,щастие,усмивки ...

Мим,Елия изглежда много голяма  Grinning,а и тази торта браво много е хубава.

elli_g ,благодаря ти!Много внимателно чета какво пишете със Сиската,как се справяте с двете деца,въобще не звучите уморено.Постовете ви са винаги пълни с много положителни емоции.

Аз сега само мисля,как да пусна отпуските,кога да се върна на работа,оказа се ,че имам увеличение на заплатата и трябва да се върна за 10 дни ...Днес разбрах,че са приели вече базата при изчисление на обезщетението за бременност и раждане да стане 18 месеца/ а не старите 12месеца/  Sad.

# 548
Моник, да ти е жива и здрава малката госпожица! Бързо възстановяване ти желая, и за Коледа да сте си у дома, цялото семейство! Чакам с нетърпение да видя снимки на всички ви с малката Самуела!   bouquet

Честит рожден ден на красавеца Рфаел! Да е жив и здрав и много послушен! Надявам се, майка му да драсне някой лилав ред, че отдавна не се е вясвала да каже даже и едно "здрасти"!   bouquet

Радостчо, аз така и не видях нито Анджито, нито тортата!  Crossing Arms
Ели, много сладко разказче!
Накри, приятно изкарване  в БГ! Погали коремчето от нас с Ивка!  Heart Eyes
Елия е голяма красавица!  Heart Eyes

# 549
"Бисана, аз такова нещо не намирам в сайта на исодг  newsm78. Новина от юли месец е, че децата родени януари 2008 ще могат да кандидатстват с 2007, но за нашите още няма нищо. Вероятно идното лято ще дадат възможност. Аз лично предпочитам, честно казано, да ходи с по-големите. Така се учи повече, ще дърпа по-бързичко. Само че моят син в момента ходи на ясла (одз), с набора си, и не знам дали и как бих могла да го прехвърля с преден набор. А и вече си е свикнал, та това ще бъде допълнителна чуденка... но както и да е - засега не виждам такова нещо в сайта.. Може ли да пуснеш линк, където си го чела?"

Усмихнатата, привет! прощавайте , че чак сега откликвам по една стара и непразнична тема. Наистина няма написано за нашите деца, четох точно този абзац и реших, че ще се отнася и до Януарчетата 2009. Чета това, което е написала Бръм: 2. Ще се наложи два пъти да изкара подготвителната група, защото по-големите"ще ги изпишат" от Детската градина за училище, а той ще трябва да изкара още една година вече с реалният си набор. Това ще стане при положение че детето не тръгне по-рано на училище, да не би да има нови наредби и това да не се допуска вече - в класа (преди сто години) имахме едно януарско от следващата година момче и си беше отличник.

Доника е написала , че детето на съседите  е карало първа група два пъти, значи така или иначе ги "вкарват" във випуска още от градината, няма мърдане. Можеби трябва да се говори с директора на конкретната градина. Аз откакто преговарях с две директорки на ясли - безуспешно- доста се уплаших Simple Smile.

Все пак сте прави , че с връстниците ще им е по-лесно-те ще са най-големите в класа и в групата Simple Smile. Значи ще сме в яслена възраст до Септември 2012, от когато който има късмет и иска може да тръгне на градина(държавна). Колко много време до тогава! Много сме ги чакали тези деца и сега ми е мъчно, искаше ми се да тръгнат направо на градина, да прескочим яслите. Но пък трябва и да се работи, и заради парите и заради професията и самочувствието. Вече два пъти водя разговор с шефа ми да се връщам на работа, но липсва ентусиазъм от отсрещната страна Simple Smile. След края на отпуска за гледане на дете ще взимам полагаемите се отпуски за предишните години за да тече стажа, а после ще видим, но някакси нямам кураж да си търся нова работа в това унесено домашно състояние от 2 години насам.

Усмихнатата , и нашата баба(майката на мъжа ми) е без косичка, тръгва на лъчетерапия от днес, ще стискаме палци да преминат през това изпитание.

За рождените дни - миналата година направихме голямата грешка да поканим страшно много хора в къщи с деца, сутринта с бебета като нас, вечерта  приятелите. Ние се изтощихме от готвене и подготовки до нощите, децата се уплашиха от толкова много хора и големите деца-бяха си бебета на 1г. Скоро бяхме на РД в детски клуб с аниматори, торти, песни, беше разкошно, но Митко боледува 1 месец след това от 2 вируса и една бактериална инфекция с АБ - тази година мисля с десетина приятели да идем в ресторант с детски кът - така или иначе ще си прекарам времето в къта, но може да успея и едно вино да изпия:) и този ден да няма много деца.

Пегръдки топли за всички бъдещи и скорошни майки pregnant baby   !

# 550
Честита рожба на Мони!!!!  bouquet Жива и здрава да ти е и много да ви радва! Hug

Честит РД на Рафи. Щастливо и безгрижно детство му желая и да слушка мама и тати!!!

Ягодка  Hug
Мим страхотна е Елия. Heart Eyes
Радостчо чакаме снимки. Naughty

Ние сме вече в БГ. Страхотно е. Много комплименти за Мола в Пловдив. Крис е по цял ден в детския център, а ние с Микеле обикаляме магазините. Grinning Храната е супер. Ядох една гръцка салата, в която имаше какво ли не, но беше страхотна. Да не говорим за кебапчетата, шишчетата,шопската салатка. Многоооо ми липсваше българската храна.
Изобщо не е студено или поне очаквах много повече да е.
Да ви кажа, че този път БГ ме остави без думи. Всичко е просто чудесно.  bouquet

# 551
Честит Рожден Ден на Рафи!!! Прекрасно детство му желаем с Анджито!!!

Мони, прекрасна новина!!! Да ви е жива и здрава малката дъщеричка Hug

Ягодке Embarassedведнaга се поправям!

# 552
Ау, Радостчо, Анджито е страхотно красиво, пораснало момиченце! Променила се е много! Косичката й е започнала да се къдри, много е сладка! Получаваш хиляди аплодисменти за тортата! А последната снимка е невероятна!!!  Heart Eyes

# 553
Честито, Моник! Страхотно е, че всичко се е случило както го желаеш, дано наистина да е било така. Поздрави за порасналата ви фамилия и само радостни мигове!.

Честити пораснали 2-годишни мъници! Мъници, мъници, но кога се изтърколиха 2 години newsm78 Бравос на висчки ви дето с такова желание и старание въртите торти за дечицата.

Хайде Усмихнаткова - скачай в кюпа на "очакващите". Flutter

# 554
Мерси, Ягодке Hug

Накри, много се радвам за вас, че си прекарвате така страхотно!!! Я пусни малко инфо за неуките- кой мол имаш в предвид, че да се подготвям с идеи за забавление на Анджито.

Я кажете кой какви  вкусотии ще прави за празниците, че да почерпя идеи. Аз съм запланувала баклава, някакви дрвбни сладки и питка.

Общи условия

Активация на акаунт