Ноемврийския дъжд заваля, АЗ ли ще съм следващата или тя? №19

• 24 665
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • гр.София
Добро утро мами Simple Smile

Честити рожби на Изабел и на Сиси.да са им живи и здрави,папкащи и слушкащи бебета.А на мамите бързо възстановяване  Hug

Ние тази нощ направихме 6-часова пауза и ядохме чак в 4:00 часа.Яде от едната гърда и аз другата не я поизцедих и сутринта се будя в една локва кърма.Ако някои изстиска матрака кой знае колко ще събере  Mr. Green.Май ще трябва да спя със сутиен и подплънки.

И на края честит имен ден на всички празнуващи днес.Да са им живи и здрави имената и те покрай тях   bouquet Hug  bouquet

# 541
  • София
 ВЕСТИТЕЛСКА   НОВИНА!

Вчера в 21.05ч., poly25 е станала мама на принцеса - Тея, с мерки 4000 гр. и 53 см! Раждането е било продължително и с не малко мъки и за двете. Повече подробности от Поли.

Поли, Честита ви девойка! Да е здравичка, послушничка, лъчезарна, късметлийка! На теб бързо възстановяване!

# 542
  • София
Честит Имен Ден на всички празнуващи! Да им е живо и здрав името и дълги години да му се радват!

# 543
 Честито на мама Поли, да и е жива и здрава девойката, а мамабързо да се възтановява.

Честит имен ден на всички именници

Голяма мома е изкарала Поли  Heart Eyes Я да питам мамите със секцио - там където ви е белега усещате ли нещо като удебеление? Аз от няколко дни като го пипам е все едно имам банел отвътре  newsm78

# 544
Честита радост на Поли , да им е жива и здрава   bouquet

# 545
Честито бебче на мама Поли! Да са здрави и щастливи и двете!!!  bouquet

# 546
Честито, Поли! Да ви е жива и здрава и втората принцеска и много радости да ви носи!

Голяма мома е изкарала Поли  Heart Eyes Я да питам мамите със секцио - там където ви е белега усещате ли нещо като удебеление? Аз от няколко дни като го пипам е все едно имам банел отвътре  newsm78

Не съм си го пипала, че не смея, въореки че не го виждам точно къде е. Много е тънък белега. Обаче пък си чувствам мястото едно като изтръпнало!  newsm78

# 547
ЧЕСТИТИ БЕБЧОВЦИ НА НОВИТЕ МАМИ Сиси и Поли
Да са ви живи и здрави, много щастливи и късметлий малките сладури!

smile3525 smile3525 smile3525

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ЖЕЛАЯ!

# 548
Честити бебчета на Изабел, Сиси и Поли  newsm51  smile3525 newsm51
Да са им много здрави и спокойни мъничетата, много да ги радват и гордеят!!!!

Честит Имен ден на имениците!!  Hug

# 549
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Бръмбазела, благодаря много  Hug Тази нощ за първи път път спа 7 часа без да помръдне  Crazy И аз се наспах и той си почина, че цял ден рев и сополи не беше лесно   bouquet

Мами, минавам да почерпя, че днес имам имен ден и за приятеля ми, че той вчера имаше имен ден  Hug
,

# 550
ЧЕСТИТО НА ИЗАБЕЛ, ПОЛИ И СИСИ! ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА РАСТАТ МАЛКИТЕ ИМ СЪКРОВИЩА   bouquet
Честит имен ден на именниците днес    bouquet
Ние сме добре, засега проблеми с кърменето нямаме, освен първите два дни докато ми слезе кърмата и после веднъж когато се беше разранило зърното на едната ми гърда и за един ден се цедих. Това ми беше единственото цедене досега, иначе Изабела за мен си остава най-добрата помпичка  Simple Smile Просто я оставям да суче когато и колкото поиска от едната гърда и евентуално ако не и стигне давам и от другата. Както някой беше казал се доверявам на интуицията си и на бебка Wink
Искам да попитам нослето с какво го почиствате или по-точно премивате - с физиологичен разтвор ли?!

# 551
Здравейте всички, да се похваля и аз - миналият понеделник се роди малката Вики - 3620 и 52см  Hug.
МИКИ, БРЪМБАЗЕЛА имам въпросче към вас - много често Вики заспива на гърдата като продължава на сън да суче от време на време, все пак я махам, изправям я да се оригне, при което тя лекичко се разбужда, след което я слагам в легълцето, минават 15-ина - 20 мин и започва да се сърди и да отваря устичка и да върти главата. в момента в който отново я сложа на гърдата (най-често същата от която досега е сукала, защото не е успяла да я изпразни) започва отново да спи и да суче. Така едно хранене продължава понякога и по 2 часа - нормално ли е да се случва така със заспиването и буденето или бъркам някъде

# 552
  • Козлодуй
здравейте мами Simple Smile
Първо да честитя на Сиси, Поли и меченце - да са им живи и здрави бебоците и много да слушкат Simple Smile Че те по-големи от мойта Алекс, браво на тях Simple Smile
Ние през нощта се събудихме със сополи. Вероятно от каката сме ги лепнали. Преди 2 дни нейния нос протече, а ето вече и на Александра. Мисля, че не е запушен, а само сополки има. Днес бяхме и на първата си консултация. Кантарът ни изкара 3580 ,  и сме станали вече 51.5 см. С педито решихме да изчакаме с ваксината. Да ни минат сополките. А за нослето ми изписа стеримар. Вече й сложих веднъж. На колко често обаче да й слагам, това забравих да питам. А, и деавит не можахме да си намерим.
Каза ми да почвам сокчета, ама........аз й казах, че ни е рано - няма да остане без сокчета Simple Smile

# 553

Я да питам мамите със секцио - там където ви е белега усещате ли нещо като удебеление? Аз от няколко дни като го пипам е все едно имам банел отвътре  newsm78
Да , при мен е така , все едно е с подгъв  Joy

Меченце , да ви е жива и здрава Вики и много да се слушате   bouquet

# 554
  • 42.016399,23.101179
Добър ден,
Честит имен ден на Katencetoo и всички други които празнуват днес! smile3525
Честото на мама Поли за голямата мома.  bouquet
Дори все пак ти е бил пророчески съня. Wink
Честито рожба и на mechence!  bouquet
Сиси Честито ти бебче и тук. При кой доктор ражда, разкажи ми малко повече, поизмъчил те е малкият Кирчо. Confused

аз днес бях на преглед, никакви контракции и висок корем, само килограмите от миналия път съм си задържала, което според докторката все пак е някакъв признак на скорошно раждане. JoyКаза ми че в неделя ще е дежурна цял ден в болницата, а аз и обещах в събота вечерта да изям самичка едни ананас и да пия многоооо чай от малини. hahaha
slb83 това със сокчетата хич не ме учуди, очаквам и от други педиатри да го чуя. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт