Шуслерови соли - полезни ли са?

• 885 214
  • 2 312
  •   1
Отговори
# 195
  • Пазарджик
Здравейте пак.Аз пак да си питам дали има някой който е пил номер 9 и какви са му наблюденията.
Аз ги пия от две седмици, апетита не ми намалява , но отслабнах 2кг, направо  не ми се вярва как

Сериозно ли  Shocked А промени ли нещо в начина си на хранене и само 9 ли пиеш или трите соли в комбинацията която беше дадена.Сподели малко повече ако е възможно.
Надявам се и при мен да има някакъв резултат Praynig а аз мисля да ги комбинирам и с някакъв режим newsm78

# 196
  • Бургас
Заинтригувах се от тези соли, но се чудя кои точно да си купя  - всяка една би ми влязла в приложение. Към настоящия момент имам проблем със стомаха. От вчера ме заболя, имах и малко температура /37,3/, тялото ме болеше /както при грипни състояния/, имах и леко главоболие. Незнам какво ми е точно, но коя сол бихте ми препоръчали за стомашни проблеми. Гледах "На кафе" и доколкото чух д-р Папазова, тя каза че №9 е за стомах.

# 197
  • София
Здравейте пак.Аз пак да си питам дали има някой който е пил номер 9 и какви са му наблюденията.
Аз ги пия от две седмици, апетита не ми намалява , но отслабнах 2кг, направо  не ми се вярва как

Сериозно ли  Shocked А промени ли нещо в начина си на хранене и само 9 ли пиеш или трите соли в комбинацията която беше дадена.Сподели малко повече ако е възможно.
Надявам се и при мен да има някакъв резултат Praynig а аз мисля да ги комбинирам и с някакъв режим newsm78

абсолютни нищо не съм променила, нито  в количеството нито във вида на храната

# 198
У дома имам Номер 6 и 7.

6 беше изписан на малкия за хрема, а 7 когато ме боляха бъбреци.

Сега имам болки в мускулите сякаш ще се разболявам, дали мога да пия от 7 номер.  Thinking

# 199
За първи симптоми на грип се взема сол №3, но можеш да вземеш и сол №7 - спомага за всякакви мускулни спазми. Магнезият се усвоява добре с топла вода - можеш да разтвориш няколко табл. или директно да ги вземеш  Simple Smile

# 200
Взех и 6 и 7 по две хапченца, днес съм добре.  Laughing

# 201
Записвам се с въпрос-на хормонална терапия съм и съм в "принудителна " менопауза.Всички симптоми преглъщам уж мъжки,но безсънието ме мъчи изключително много.
Кожата ми е ужасно суха и отпусната.Косата ми капе.
Освен това-винаги съм имала чупливи нокти.

Мислите ли,че комбинация 1,5,11 е добра?
Ще бъда благодарна да ме посъветвате.

# 202
Да, мисля, че комбинацията е много добра Simple Smile
Но може би трябва да споделиш още някои симптоми, които те безпокоят...

Ако искаш попитай и тук http://bg-bg.facebook.com/schusslersalts.bg

# 203
Записвам се с въпрос-на хормонална терапия съм и съм в "принудителна " менопауза.Всички симптоми преглъщам уж мъжки,но безсънието ме мъчи изключително много.
Кожата ми е ужасно суха и отпусната.Косата ми капе.
Освен това-винаги съм имала чупливи нокти.

Мислите ли,че комбинация 1,5,11 е добра?
Ще бъда благодарна да ме посъветвате.
За безсънието - Nr. 25. Aurum chloratum natronatum, D12. Поръчваш в аптеката на фирмата DHU. Вземи капки 50 мл., защото ще ги пиеш по-дълго. Тази сол подпомага и по-лесното понасяне на менопаузата.

# 204
Jana Ina,
можеш ли да споделиш повече къде се намира аптеката на DHU? Дали може да се поръчат там всички Шуслерови соли  Thinking

# 205
За ваша информация Aurum muriaticum natronatum (хомеопатичното име на Aurum chloratum natronatum) е известно в хомеопатията, като едно от водещите лекарства при рак на шийката на матката и склонността си към новообразувания в женска полова система.

Не забравяйте, че хомеопатията е науката за принципа на подобието! Субстанция, която може да предизвика болестни симптоми у здрав човек е същата субстванция, която може да отстрани тези симптоми у болен човек.

Не бихте искал да докажете Aur-m-n, предполагам?! Не бихте искали да пиете нещо "за безсъние", пък да си докарате рак, просто доказвайки това лекарство.

Между другото Шуслеровите соли са 12 и Aur-m-n не е една от тях.

# 206
# 207
Чувствам се прекрасно със сол номер 3. Симптомите на болно гърло бяха забравени на следващия ден от приема. После два дни хрема, която сменяше цвета си! В момента - няма и помен от вируса.

bowuu

# 208

Не владея немски, но достатъчно подробно сме изучавали шуслеровите соли в училището, кдъето уча хомеопатия. Aur-m-n не е шуслерова сол.

# 209
Jana Ina,
можеш ли да споделиш повече къде се намира аптеката на DHU? Дали може да се поръчат там всички Шуслерови соли  Thinking
Няма аптека на ДХУ, а фирмата производител се казва ДХУ. Можеш да ги поръчаш във всяка една българска аптека.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт