Шуслерови соли - полезни ли са?

• 886 804
  • 2 312
  •   2
Отговори
# 1 935
  • варна
Момичета ,моля спешно за съвет, малкия има слуз в акото от няколко дни, давам пробиотик уж се оправя и като му спра диетата и пак. Купих му ре-комфорт и уж добре, сложих масло в попарата и пак слуз, веднага след като се е наял.Имам книгата но малкия я затри някъде и не мога да я открия, може и да я е хвърлил в боклука ,знам ли го...
Кои соли да му дам?

# 1 936
  • Пловдив
Здравейте!
Бебенцето ми е на 4 м.  Кърмачка съм.  Имахме перипетии след раждането,  забраниха ми кърмене 10 дни и така докато чаках забраната се запуших,  а после отпушвайки се с масажи и помпа направих хиперлактация.  От тогава два пъти съм с мастит с висока температура и прием на Аб. 
Затова вече се доизцеждам след кърмене.  Тъпото е,  че на всеки три часа отново се запушват и след кърмене се мъча по половин-един час да ги отпушвам.  От двете страни имам твърди участъци.  След помпене без капка след половин час излизат изведнъж по 40-50 мл от гърда допълнително.
Сили нямам вече.  Бебето ми спи през нощта, а аз ставам да се цедя с часове.
Пия лецитин 3*1200  без ефект.
Искам да пробвам с шуслеровите соли.  Искам да си подпомогна отпушването, че не мога тако да продължавам.
Да, но нещо се обърках.  Навсякъде разл информация.  Някъде видях 3 и 8, другаде 1,9 и 11.
Моля,  посъветвайте ме за моя  случай от кои да взема,  защото в тях ми е вече надеждата

# 1 937
Какви соли да си взема за пъпки (1-2), които ми излизат по бузите (към ушите)? Приличат на подкожни, рядко хващат бяло бяло връхче, по-често кожата над тях започва да се бели. Остават червени петна с месеци. Явно само с измиващи и ексфолиращи маски и гелове, предписани от дерматолози няма да стане.

# 1 938
Момичета,за храносмилателни проблеми какви соли мога да взема?Нисък ми е пепсина и ми създава проблеми при  разграждането на храната.

# 1 939
  • Sofia
Повече от 1,5мес приемам соли 5,9 и 10,уж за отслабване и резултата е никакъв Crossing Arms

# 1 940
Повече от 1,5мес приемам соли 5,9 и 10,уж за отслабване и резултата е никакъв Crossing Arms

А хранителен режим спазваш ли? (+ движение, де)

# 1 941
  • Sofia
спазвам режима на В.Черв.,плувам 2-3пъти седмично по 1.5-2ч.,ходя по 3-4км.,карам кростренажор по 1/2ч. Sad

# 1 942
Привет, момичета! Искам да Ви попитам дали сте купували соли от тази фирма Bioherba R http://bilki.bg/bioherba-r-shuslerovi-soli.html ? Пазарувах от този сайт и ми пратиха брошура .  Рових се в нета, но на много малко места откривам информация за тях....

Имат ли разлика с DHU ? Цената на горепосочените е доста по-ниска .....

Двоумя се дали да не поръчам от солите , за които сте споменавали на предни страници от Германия или от тези, за които питам.

Благодаря Ви !

# 1 943
  • софия
Тези соли на Биохерба са с по-малък грамаж на таблетката. Затова са по-евтини. Купувала съм от тях, вкуса е по-различен, по-бързо се стопяват под езика. Разлика в силата на действието не можах да усетя, но може и да има.

# 1 944
  • Костандово
Привет момичета искам да започна приема на шуслерови соли 5,9 и 10 за отслабване някой пил ли ги е има ли ефект?

# 1 945
Mamчeto , благодаря ти много ! Ще помисля още малко дали да ги поръчам.

# 1 946
  • Sofia
Привет момичета искам да започна приема на шуслерови соли 5,9 и 10 за отслабване някой пил ли ги е има ли ефект?
не си давай парите,никак не действат,поне при мен...дори качих кг Cry

# 1 947
  • Костандово
не си давай парите,никак не действат,поне при мен...дори качих кг Cry

Ужас,мен от това ме е най много страх да не се качват,а изчетох толкова много за тях и затова реших да питам тук.Благодаря ти Simple Smile

# 1 948
  • Sofia
И аз и сестра ми ги приемаме от 1,5мес.  и няма никакъв ефект ...язък за 50+лв.хвърлени на вятъра,да бях си взела карта за спорт,да не ме е яд толкова Crossing Arms

# 1 949
  • Пловдив
Няма как от едни соли да се отслабва, както няма и хапче за отслабване.
Аз приемах 9 и 11 и не отслабнах само и единствено чрез тях, просто ми се намали апетита и най - вече апетита за сладко. Нищо без хранителен режим и спорт няма да стане.

Общи условия

Активация на акаунт