Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - 24

• 44 501
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
  • Belgium
Лу, аз го гледах http://www.imdb.com/title/tt1423995/ , не е лоша драма/трилър, но очаквах повече от Робърт ДеНиро. Мила Йовович не я харесвам, но според мен се е справила супер с ролята си на глуповато гадже на Едуард Нортън. Определено леко странен филм и останах с впечатление за недовършеност.  Thinking

Stra4iatela мерси за мнението. Ще го гледам явно, абсолютен фен съм на Дениро.  Мила Йовович нещо не ми се връзва за актриса, но ще я изтърпя  Laughing

# 61
Лу, леко дразнеща си е направо, но има готини диалози на Дениро и Едуард Нортън  Peace
Вчера изгледах най-накарая Brides, свалих го преди доста време и определено ми хареса. Доста силен и въздействащ, после дълго време ми стоеше в главата мисълта за тези момичета.
Гледах и The Legend Is Born: Ip Man (2010) http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=236933&hit=1 не съм гледала другите части от Ip Man 1 и 2 и мисля и тях да си сваля, защото ми хареса филма, пък и като цяло съм фен на азиатското кино  Peace Малко отзад напред ще ги гледам  Crazy

# 62
Аз ще ви следя;)

# 63
# 64
http://www.dnevnik.bg/sled5/filmi/2010/10/01/968891_pisatel_v_sianka/?ref=rss един филм с Пиърс Броснан ,интересен макар и предвидим .Мнооогоо британски акцент Grinning

# 65
  • В светлината на слънцето
Не съм писала отдавна... Та с уговорката, че препоръчвам само на феновете: новият Хари Потър, http://www.imdb.com/title/tt0926084/. Гледах го тази сутрин. Става!  Peace Но пак казвам: само, ако обичате този тип филми или сте фенове на историята/книгата. Малко поразтеглен на моменти, определено би могъл да си спести поне половин час от 2,5 часовата си продължителност. Очаквано мрачен. Прекрасно пипната във визуално отношение сцена по средата на притчата за даровете на смъртта, издържана в духа на китайския театър на сенките, но с марионетен принцип. Ей, това режисьорско хрумване много ми допадна. Peace Иначе останалото си го знаете.  Wink
Тия дни гледах и "Следващите три дни"http://www.imdb.com/title/tt1458175/ Добре пипнат трилър, който постоянно изненадва в иначе типичен сюжет. Ръсел Кроу е в свои води. Peace
Нямам идея дали ги има по торентите вече, най-вероятно още не.  newsm78 Вторият филм тръгва по кината от следващия петък, световната му премиера бе онзи ден. Хари Потър - от утре.

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 22:35 от lulumba

# 66
  • Belgium
lulumba   това последния епизод от сагата ли е? Защото чета Part 1  Thinking

# 67
lulumba  това последния епизод от сагата ли е? Защото чета Part 1  Thinking

Мдааа, разделен е в две части.  Rolling Eyes Сега пускат първата, а втората - в средата на юли, ще е 3D.

# 68
  • София
lulumba  това последния епизод от сагата ли е? Защото чета Part 1  Thinking

Мдааа, разделен е в две части.  Rolling Eyes Сега пускат първата, а втората - в средата на юли, ще е 3D.

Хари Потър не го ли разтеглиха прекомерно. Поне на мен така ми се струва. Какво ли мислят за това хората, които са чели книгите?!?!

# 69
  • Belgium
Не знам, на мен в началото Хари Потър не ми допадаше.

Към края на филмите започна да ми харесва повече. Може би защото стана дарк  Laughing

# 70
  • София
Добре де,къде сте го гледали този с Едуард Нортън и Робърт Де Ниро? newsm78

lulumba и ти как така гледаш неизлезли още предпремиерни филми? newsm78

Сори,ако звуча наивно,ама наистина се чудя.

Аз харесвам Хари Потър Peace.

# 71
  • Belgium
Диди, филмът с Робърт Дениро е по кината в момента.

# 72

lulumba и ти как така гледаш неизлезли още предпремиерни филми? newsm78

Сори,ако звуча наивно,ама наистина се чудя.

Ами това ми е образованието, това работя. И по тази причина гледам филмите на служебни скрининги, които се правят по-рано. Понякога и месец преди официално филмът да тръгне по екраните. Случва се изобщо филмът да не тръгне, ако нещо стане с дистрибуторските права - както беше със "Злокобен остров" например. Направиха му скрининг, повечето хора дори го представиха в изданията си и ... компанията загуби правата. То после точно тази компания изобщо загуби права да дистрибутира филми в България, ама това е друга тема. Grinning
I.Ivanova, действително филмът е доста разтеглен. С мен имаше две колежки, които са чели всички книги и твърдо заявиха, че спокойно последната е можела да се побере в един филм, а не в два почти тричасови филма. При това едната от колежките ми е кинокритик като образование и определено разбира от кино, тоест не говори само като фен на историята.

# 73
  • София
Благодаря за инфото. Явно деленето на части е мода... На мен ми е дразнещо.
Книгите не бих прочела - много детски са ми, но пък филмчетата са ми супер забавни за разтоварване. Гледала съм първите два или три, за съжаление с останал ярък спомен само от първия. Като излезнат всички ще ги изгледам на екс!

# 74
  • На морето!
lulumba, ако знаеш само колко хора ти завидяха за работата  Blush Пък аз предварително виждам само колко заплата ща получат служителите, звучи супер клиширано и скучно, каквото всъщност е, особено като го сравня с твоята работа. Мрън.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт