Какво да купим за Коледа на любимия.......

• 17 285
  • 122
  •   1
Отговори
# 105
Аз се колебая между масажор за тяло и mp3 плеър  newsm78
До сега не съм била затруднена толкова много.

# 106
  • Враца
Аз пък искам масажор за крака , ама не мога да намеря подходящ   newsm78

# 107
vmarinska - това е много хубав подарък, ако намериш, драсни един ред, откъде е и колко струва.

Аз се замислям за един GPS, че му откраднаха предишния и сега му липсва. Обаче, като ги поръча човек от чужбина са по-евтини.

# 108
  • Враца
Креола, масажорите за крака са предимно тези на водна основа, които не ме кефят,
а другите са с инфрачервени лъчи (супер безполезни според мен) и онези за точнов масаж,
аз си предтсавям идеалният масажор, като движещи се , релефни дискове, които са автоматични
и стъпваш в/у тях и просто се отпускаш,
но точно такива , каквито аз си представям няма никъде.
попадам предимно на масажор за седалка - цена 600 лв  Shocked
фотьойл - 3000 лв  Shocked Shocked
и възглавнички за врата - 150 лв (някак осакатени откъм функции).

А GPS има за около 200 лв на GARMIN, който върши същата работа и като по-скъпите с mp3-ка и други екстри.

# 109
О, ние предишния го поръчахме от някакъв сайт и излезна към 120-150 лв и беше доста по-добър от гармин, е зависи и какви карти после ще качиш вътре... Но му разбиха прозореца на колата наскоро и то точно тогава, си е зарязал вътре  gps-а , отделно му взеха и радар-детектора, който също много го  радваше, те също са към 100-150 лв, не си спомням, колко точно. На радар-детекторите мъжете много им се кефят, сигнализират при радар и камери, в тях има списък с местата където се намират и подават сигнал... Полезна джаджа, като за мъж Crazy

# 110
Здравейте Дами,

Като мъж мога да ви помогна с моята гледна точка отсносно какво бих искал аз да получа.
Определено си падам по неща за колата или някакви техники и джади.

Джаджи: В момента много ми се иска да си взема iPhone4, ама от МТел са изчерпани и се очаква след Коледа да има. Телефона е уникален: http://www.mtel.bg/iphone4/index.php

За колата: бих искал джанти (трудно ще можете да ги скриете вкъщи ама вярвам много ще се изкефи любимия) http://magazin.tuning.bg/djanti  или антирадар http://carshop.bg/antiradari  - то сега и като се вдигат глобите със сигурност това ще е нещо, на което ще се зарадва всеки шофьор.

Техника: Айпад http://ipad.apple.laptopi.notebook.bg/

Но и нов телефон, ново зимно яке или зимни обувки с мембрана, която не пропуска вода също не са лоша опция Simple Smile
Ако е спортен фен - нещо с емблемата на любимия клуб също ще свърши чудесна работа. Винаги съм се кефил на подобни подаръци и с гордост и радост съм ги носил. Ако мъжът ви е носи костюми една страхотна нова вратовръзка също е супер подарък или пък копчета за ръкавели...

Дано съм ви помогнал Simple Smile

# 111
Кажете от къде мога да купя хубав ключодържател.

От:
  http://www.genesis.bg/
 Hug

# 112
Купих ел. самобръсначка, защото много иска. Само да не отиде да си купи и той, че.... Whistling

# 113
  • Враца
Покажи коя  Simple Smile

# 114
  • София
Аз само да отбележа, че анти радарите са забранени, а за радар-детекторите няма забрана от полицията .Снощи са ни разбили колата и са го взели (от жабката) нашия, а тъкмо купих коледния подарък на мъжа ми и сега искаме неискаме ще купуваме и това.

Това е хубав подарък за мъже които шофират повече  и то най-вече в междуградски пътища.

# 115
Аз само да отбележа, че анти радарите са забранени, а за радар-детекторите няма забрана от полицията .Снощи са ни разбили колата и са го взели (от жабката) нашия, а тъкмо купих коледния подарък на мъжа ми и сега искаме неискаме ще купуваме и това.

Това е хубав подарък за мъже които шофират повече  и то най-вече в междуградски пътища.

Всъщност двата термина означават едно и също.
Просто по-популярното име е антирадар. По мои наблюдения всички предлагани в БГ устройства за засичане на полицейските радари не са забранени и можете спокойно да си ги ползвате. Иначе принципно забранени са такива апарати, които смущават работата на полицейските радари.  Mr. Green

Всъщност по-скъпите (около 300 лв.) модели са много приложими и в градски условия - имат специален режим за работа при градски условия.
Всъщност има и едно място, на което няма да ви свърши работа никакъв апарат - това е камерата на Цариградско шосе точно преди Орлов мост посока СУ - камерата работи не на принципа на радиовълни, а засича визуално скоростта (на око:)).

# 116

Всъщност двата термина означават едно и също.
Просто по-популярното име е антирадар. По мои наблюдения всички предлагани в БГ устройства за засичане на полицейските радари не са забранени и можете спокойно да си ги ползвате. Иначе принципно забранени са такива апарати, които смущават работата на полицейските радари.  Mr. Green

Всъщност по-скъпите (около 300 лв.) модели са много приложими и в градски условия - имат специален режим за работа при градски условия.
Всъщност има и едно място, на което няма да ви свърши работа никакъв апарат - това е камерата на Цариградско шосе точно преди Орлов мост посока СУ - камерата работи не на принципа на радиовълни, а засича визуално скоростта (на око:)).

Затова отбелязвай на GPS-а, ако ти е стара картата и да ти е мирна главицата ;р 
Ама така като се замисля 100 машини в колата да се включат... 'гаси.
Я по-добре си карай леко, пък куките и камерите нека си следят! Simple Smile)

# 117
Спрях се на пижами. А сега, ако кажете от къде мога да взема хубави такива.... Hug

# 118
Спрях се на пижами. А сега, ако кажете от къде мога да взема хубави такива.... Hug

Пижамааа???? Това ще убие сексуалното желание у всеки мъж Simple Smile
Може би е подходящо за мъже с изстинала кръв... т.е. след 65 годишна възраст Simple Smile

# 119
Мда както казва WatchingU верния подарък е една дума: джаджа. И водена от това любимия се сдоби с HTC Desire + интернет. Даже вече си го ползва и е много доволен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт