Гласуване за категория "Вечната Амбър"

• 26 071
  • 713
  •   1
Отговори
# 645
  • Belgium
Темата стана добра, защото никой не я приема прекалено сериозно  Laughing

Не очаквах, но се радвам  Wink

# 646
  • София
"Имаме си пръст, имаме вода...." , както се казва в едно изречение. Винаги се намират желаещи да приведат края му в изпълнение.

# 647
Ама Клонче, прави си бяха хората. В крайна сметка е много грозно едни да инвестират в красота, пък други да обират лаврите с безплатен фотошоп Peace
Много се извинявам за отклонетието, но все пак се надявам да съм била полезна Peace

# 648
А ти Крейзи не се ослушвай - ако още не си гласувала за Лили Лу - действай. Аз ви помогнах - нали? Сега е твой ред.

Как не те е срам да се съмняваш в мен?? Що вода изтече, откак обявих пренасочването на гласа си  Flutter

Лили, златно чедо, утре с трепет ще очаквам да те видя най-отпред! Отдавна не бях срещала борба тъй мила и целеустремена - с чар, но и с амбъровски феърплей  Mr. Green

# 649
  • София
Ама Клонче, прави си бяха хората....

Всички в този форум сме лични хубавици!!!
Тази номинация е за Амбър, тя е специфична Mr. Green

Дай глас за Лили-Лу, не се цепи от колектива, ако обичаш!
После ще ядем дружно кебапчета и ще споделяме новите си дрешки с оглед излишното килце, дето пак дружно ще борим във фитнеса.

# 650
  • София
Ако утре сутрин вдия, че Лили има шансове да обърне вота - ще гласувам за нея.

# 651
Лили, златно чедо, утре с трепет ще очаквам да те видя най-отпред! Отдавна не бях срещала борба тъй мила и целеустремена - с чар, но и с амбъровски феърплей  Mr. Green

Борим се всички за мир и хармония- вие за мен, аз за вас...
И за да сме в тон с темата- по "амбъровски"  Laughing

На мен всички заглавия на категории ми харесват и мисля, че си се справила чудесно с номинациите.
Сатирата и иронията оставя винаги място за лична интерпретация и това е ключето от бараката.

# 652
Лили получи моят глас.
Клонка направи предложение на което просто не можах да откажа, като в Кръстникът.
Да, корупцията е навсякъде.

# 653
  • София
Ако утре сутрин вдия, че Лили има шансове да обърне вота - ще гласувам за нея.
Е, да се надяваме, че си тип чучулига и ставаш рано-рано, щото Крейзи е сложила някакъв безумен час за край на гласуването- 09, в който още не сме си изпили кафето. Поне до обяд да беше...
Лили получи моят глас.
Знаех си, че ще се разберем с теб. Mr. Green

# 654
  • Пловдив
Аз също гласувах за Лили-Лу, макар да не съм много в час Simple Smile
Попрочетох последните няколко страници на темата и ми стана особено симпатична Simple Smile

# 655
Е, да се надяваме, че си тип чучулига и ставаш рано-рано, щото Крейзи е сложила някакъв безумен час за край на гласуването- 09, в който още не сме си изпили кафето

Първо, не съм слагала никакви часове аз, ами той сам-самин ми се яви  Crossing Arms и второ, за мен 9.00 е обяд, след като ставам всяка заран в 6.30. Какво ли знаете вий, буржоазната аристокрация, дет се излежава до обяд..

# 656
  • София
О, извинете, моля Ви, госпожо!!!
Не съм пускала анкети, не знаех за този произвол сами да си избират крайния час Mr. Green

# 657
  • София
Без буржоазна, моля! Само аристокрация, благодаря!

# 658
  • София
Това е най-забавната и позитивна тема, която съм чела от доста време насам. Адмирации към пишещите   bouquet
Не знам защо сте очаквали сълзи, сополи, размазан грим и скубане на екстеншъни  Rolling Eyes

# 659

Гласоподала съм за мистериозната лейди. Ако някой разбули мистерията моля на лични. Може да размисля.

Общи условия

Активация на акаунт