Жената лъв - 42

• 17 232
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Уф, как ме е яд, че правих вчера онези кокоски значи Crossing Arms Как не се сетих по-рано за сусамките Banghead

Тедко, Вени май намеква нещо с това hahaha:
...Иии, бре, Теди, те като истински  Mr. Green! ...

Crazy
Супер са, а като знам колко са вкусни, още повече ме хваща яд #Cussing out.

Норче, днес нямаш спорт май. И айде на сладкото Mr. Green
Една и половина. Peace

Кам, Аз мойто стане ли 16, го будя. Когато и да е заспал. Rolling Eyes

# 61
Какво, бре, Полинко? Да не се изложа пак... Mr. Green

# 62
А такааааааа, всички ли ще правите сусамки сега. Ми искам да ям пък  Crossing Arms

Тедко, близах, близах монитора, ама искам и да хрупкам от тия истински сусамки.

Сега предполагам, че и боб ще варите вкупом тия дни  Wink

Мойто джудже продължава да кашля, а лекарката ние някъде и си е изключила телефона. Уф все да има за какво да се притеснява човек, ама така ще е, като не си я гледам аз. Ай няма да се оплаквам повече.

Чакам мъжа ми да се прибере, бил в Гоце Делчев и Дупница и предполагам до 30 ина мин. ще си дойде.

Отивам да преобличам дребното, че още е с чувала и ходи като пингвин с него.

# 63
Какво, бре, Полинко? Да не се изложа пак... Mr. Green

Аааа, нищо Crazy. Бъзика те, че били като истински hahaha
Ама тъй, кат' си ги ядеш сама Whistling Mr. Green Crazy Heart Eyes Hug

# 64
  • София
Такъв е лафа, бре  hahaha. Когато нещо се е получило супер, казваш, че е като истинско!

Джуджи, изобщо недей да си вменяваш вина по повод гледането! Вервай ми, едно и също щеше да е! Е, все пак махни чувала от детето, да не се мъчи като пингвинче, де  Joy.

# 65
Вени, ти ще правиш ли сусамки? Flutter
Джуджи, така е, както ти е казала Вени. Като има да боледува, ще боледува, независимо кой я гледа.
Мойта мома и тя почва нещо да кашля Whistling

# 66
Иеееепппппп ,и аз съм готова!   ladyuu Станаха страШотни на вкус ,мирис и форма  bowuu
От мен им сложих и една ванилийка+ съвсем  още малко брашънце.Чудо на чудесата. Две тави извадих -общо 47 броя за героя ,понеже ги правих по-дребнички  Mr. Green

Молим да ви се представим,на Васко му е днес единственния ден където няма баскетбол или рисуване  и отпраши  обеден сън до 5 ч.Та  чааааак  сега учи  Laughing   

На БТК отказах да  съм спонсор преди 3 години.Има ме -няма ме...........те ме бяха уцелили на 35-36 лв. + лятото ,къде ама изобщо не се завъртах.Приключихме нашия дагавор.

# 67
  • София
Мислех да правя, Пол, обаче се оказа, че тва дето го имах за сусам, било маково семе. Плюс това днес съм сготвила кИфтета по Чирпански и ми се изчерпа дневния лимит за престой в кухнята  Mr. Green.
А ти успя ли да пробваш онова термо-нещо за косата? Доволна ли си?

# 68
Ми не е баш така с гледането, защото дребната не дава на детегледачката нищо да прави, ни стеримар да й пръсне, ни капки, ни инхалации. Ужас. А с мен няма 6-5. А и като питам правихте ли инхалации, ми не.

Трябва да намеря снимките с чувала, да я видите как ходи с него. Но е много омазана на тея снимки, просто нямах време да й мия муцуната, защото щях да я изпусна.

Вени, миналата седмица почти всяка вечер готвех, снощи сготвих и обявих бойкот на кухнята до края на седмицата.  Mr. Green Да ядат к'вот намерят.

Джулката минА, остави си кукувиците и избегА. Ей, Джулс, мини кажи нещо дееееееее. НЕкой да се е излекувал от "гъби" скоро? Някой гълъб да не е дошъл да го оглеждаш?

Ай пуснах ви 2 снимки на пингвина  Mr. Green

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 19:06 от hayasy

# 69
Мерси Пол за разяснението, тъкмо навреме беше.

И аз съм готова. Изядох една гореща, хареса ми, ОБАЧЕ нещо на външен вид не ги издокарах кУтУ на снимките и затуй нЕма да ги снимам  Crossing Arms Не оставих разстояние и малко станаха квадратни  Mr. Green
  Joy

# 70
Баси, само аз ли не направих сусамки.  Laughing Обаче моите не ядат сусам и ще трябва сама да си ги ям, а това никак няма да ми се отрази добре.  Twisted Evil

# 71
Реа, аз така направих с ореховките дет' Миленка ги даде, не прецених, че ще залепнат и ще е надуят и станА една голяма ореховка, че и квадратни  hahaha Обаче ги изядохме.

# 72
Когато по изстинат  са по-Убави! Трай ,моме......

# 73
Мерси Ол за разяснението, тъкмо навреме беше....

Туй требе да съм аз Crazy
Можело да сложиш още малко брашънце, да не се разливат така, щото предполагам, че това им се е случило. Но пък.....оф, дразните вече с тея сусамки Twisted Evil Ей я Жу и тя Twisted Evil

Вени, два пъти вече го пробвах. Обаче от голям мерак пръскам по много Mr. Green и косата ми става една тежка ooooh!. Мисля, че ми харесва препарата, ще видим занапред. Освен това взех да я изправям на 160 градуса, уж да я щадя повече Thinking

Джуджи, същите терзания имам за моят дзвер като тръгна на работа. Нито могат да го нахранят, нито да го изпикаят и из..кат, нищо Close

# 74
Аааааа, Полинко, моите терзания са само за боледуването й. С детегледачката яде всичко, на нас ни прави номера и проявява капризи. Не пика и а*а извън памперса, такъв инат е, че колкото повече приказвам по-лошо става. Та с това определно нямам проблем.

Уф с тия сусамки ще ме карате да купувам и аз сусам и да правя.

Общи условия

Активация на акаунт