Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Неофолик мета и за какво се използва?
Каква е разликата между фолиевата киселина и L-метилфолат в NeoFolic Meta?
Защо е важно да приемате NeoFolic мета преди бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Неофолик мета и за какво се използва?
Неофолик мета е лекарство, съдържащо L-метилфол, който е активната форма на фолиевата киселина. Използва се от жени, които планират бременност, тъй като помага за намаляване на риска от вродени дефекти при плода като спина бифида. Освен това L-метилфолът се абсорбира по-добре от клетките в сравнение с обикновената фолиева киселина.
-
Каква е разликата между фолиевата киселина и L-метилфолат в NeoFolic Meta?
Разликата се крие в клетъчното усвояване. L-метилфолатът, който се съдържа в NeoFolic Meta, се абсорбира по-ефективно от организма в сравнение с обикновената фолиева киселина. Това го прави предпочитан избор за жени, които планират бременност, тъй като подпомага намаляването на риска от увреждане на плода.
-
Защо е важно да приемате NeoFolic мета преди бременност?
NeoFolic мета се препоръчва преди бременност поради съдържанието на L-метилфолат, който помага за намаляване на риска от вродени дефекти като спина бифида. Този препарат се използва от жени, които планират да забременеят, тъй като L-метилфолатът се абсорбира по-ефективно на клетъчно ниво в сравнение с обикновената фолиева киселина.
-
Какво е генетично неусвояване на фолиева киселина и какви са ефектите му върху приема на NeoFolic мета?
-
Каква е целта на фолиевата киселина и защо се препоръчва преди бременността?
)

Но му каза че може допълнително да си пийва по едно хапченце ФК на ден! Страшно ме вкара в размисъл, мислих си че са едно и също, дори кожната лекарка се двоумеше дали да изпише хапчета ФК или инжекции Б12.
незнам кой Ви дава тези съвети да пиете фолиева киселина преди да забременеете.фолиевата киселина нее препарат за забременяване а е просто витамин подпомагаш за протичане на нормална бременност и евентоално някакви аномалии на плода.Аз също питах гениколога си за това трябва ли да се пие FOLACID преди да забременея,той ми каза че това са пълни глупости ,ходих и при друг специалист в Монтана той ми каза същото!!!!