Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за заглавието на темата?
Какви са мненията за наддаването на тегло по време на бременност?
Какви са мненията за лекарите и прегледите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за заглавието на темата?
-
Какви са мненията за наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са мненията за лекарите и прегледите?
-
Какви са мненията за изследванията и резултатите от тях?
-
Какви са мненията на хората за усещанията на бебето?

, хич не ми се стъпва при тоя....

Даже мисля да си сменя аватара
), ама напоследък ми писва и от нея.. Вчера от много време не бях повръщала .. предизвика го маргарин на филийка .. за втори път, та трети такъв няма да има със сигурност.. 
В общи линии не каза има ли нещо, няма ли ми - прави ми ЕКГ и ме преслуша, пусна ми изследвания за електролити, за нова ехокардиограма и холтер - най-вероятно прескачанията се дължат на увеличеното количестов течности в организма, но понеже тук се презастраховат - сега ще обикалям лаборатории и след 2 месеца пак при него контролно. И сега ми е едно такова никакво - не знам да се притеснявам ли, да се успокоявам ли...
Иначе на килограми не съм качила повече от последното мерене - т.е. аз в 1 месец колкото си качих (а то не е малко - 5 кг), толкова си седи - дано така се задържи по-дълго.
Уф, ми това е , нещо ми е леко сдух заради тези изследвания, но ще трябва да се чака, какво да се прави....
. При първата ми бременност усетих движенията в началото на 5-ти месец. Е, тя беше преди 13 години, но усещането не се забравя