Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за заглавието на темата?
Какви са мненията за наддаването на тегло по време на бременност?
Какви са мненията за лекарите и прегледите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за заглавието на темата?
-
Какви са мненията за наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са мненията за лекарите и прегледите?
-
Какви са мненията за изследванията и резултатите от тях?
-
Какви са мненията на хората за усещанията на бебето?

днес ще ги изпера и ще се снимам да ви ги покажа:)
спокойно природата си знае работата всичко е наред. Много странно другите лекари как не са видели.

. След нея ще реша. А с Яни ходих при док. Велковски (преглежда в 3та градска и в АГ Св. София), който е пренатален кардиолог и на прегледа провери всяка една част (и във всеки орган) на Яни дали е развита нормално. Накрая ми даде една голям вестник със снимки от УЗ апарата, на които нищо не разбирах, и ми каза да го дам на педиатъра след раждането. 
Аз засега съм качила около 1.5кг. Надявам се да не хвръкнат скорострелно нагоре, че и без това съм си пухкавелка
С първата бременност качих 7/12кг. Забременях 76 и до 4-ти месец свалих 5 килограма. Връщах почти всичко, което хапна
Отидох да раждам 83, а като излязох от болницата бях 73-74кг. Сега забременях на същите килограми, но не съм сваляла. Дано не се олея, ама ми се струва, че при това лежане... 
. Та моля ви ако някой от вас знае бабини рецепти за сваляне на кръвното, да сподели
, ядосвам се на себе си все едно някой ще ми даде тиквен медал че стоя на работа, нооооооооо това е друг въпрос.
и .. усетих нещо преплъзване от вътре малко под пъпа леко в дясно.. много приятно и много нежно 
поспах. Събудих се, все едно имам тежък махморлук....... а трябваше да