True blood - гугутките се готвят да празнуват - предколедна 36 тема

• 15 492
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Благодаря Ви гугутки Simple Smile да ви почерпя за рд-то ми

# 61
Джеска да си жива и здрава!!!!Много обичана и щастлива!!!

# 62
Пуци мила-кога излиза новия Здрач,че тук едни приятелки ми казаха,че било другата седмица,а аз нищо не съм чула???

Вчера с колежката ми фитнес-маниак четем за класацията за секси мъже,в която е Джо и аз и показвам негови снимки и и обяснявам какво тяло има и тя попада на една,на която не е с такава преса и вика-Ау я го виж тук как се е замазал...а на снимките с пресите сигурно 3 дена е ял само варено пиле и моркови за да се изчисти така/викам си на акъла-катина диета/

Вааах, Ками, тия приятелки сънуват. В момента снимат, първата част ще излезе ноември догодина... В момента веят задници Мечо и Рабитката в Бразилия, снимат медения месец.

# 63
Вчера с колежката ми фитнес-маниак четем за класацията за секси мъже,в която е Джо и аз и показвам негови снимки и и обяснявам какво тяло има и тя попада на една,на която не е с такава преса и вика-Ау я го виж тук как се е замазал...а на снимките с пресите сигурно 3 дена е ял само варено пиле и моркови за да се изчисти така/викам си на акъла-катина диета/

hahaha hahaha hahaha Те така я  Joy
Къв меден месец, би, Ир  Shocked  Ко съм изтървала  newsm78

# 64
  • EU
Джес,   newsm59, голяма да порастеш, много парички, много и от това  luvbed и  newsm24

# 65
  • гр.София-Красна поляна
Shocked Я и аз да се изцъкля щот ако е верно и аз не съм разбрала.

# 66
  • КиТ
Джес Честит Рожден Ден и от мен    love001  love001  love001  love001  love001  love001

Само приятни емоции и любовта никога да не те напуска Hug Hug Hug Hug

Я кажете клюката,че и аз искам да знам Crazy Joy Joy Joy Joy Joy,Пучи Бразилия много хубаво би,много хубава държавичка,много ми лежи на сърце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 67
Къв меден месец, би, Ир  Shocked  Ко съм изтървала  newsm78

Абе кукувици! СНИМАТ медения месец, медения месец на Бела и Едуард, нъл в последната книга са оженват, взаимоотнемат си девствеността и после става екшъна.  Mr. Green

Ако беше реален меден месец, дали нямаше да съм изревала досега  hahaha hahaha hahaha

# 68
Ир-ти с Бела ще бремеееш заедно Joy

# 69
Ир-ти с Бела ще бремеееш заедно Joy

smile3532 Ох, за това не се бях сетила! Ама сакън, тя бременя таман 2 месеца, като котките  hahaha

# 70
  • гр.София-Красна поляна

Абе кукувици! СНИМАТ медения месец, медения месец на Бела и Едуард, нъл в последната книга са оженват, взаимоотнемат си девствеността и после става екшъна.  Mr. Green

Ако беше реален меден месец, дали нямаше да съм изревала досега  hahaha hahaha hahaha

Ааааа,такава ли била работата. Laughing
Аз па реших,че са се бракували верно и аз
съм пропуснала новината. Whistling

# 71
Е, мислиш ли, че би могла да я пропуснеш? Дали нямаше да опищя орталъка при такава ситуация  Twisted Evil Всичко е наред, сър си е на лейди.  Heart Eyes

# 72
  • София
Мерси отново на всички за пожеланията Simple Smile

# 73
  • Срещу планината:)
Джес ЧРД  newsm67  nbirthday
Бъди щастлива, бъди красива,бъди обичана.Наздраве и весел празник  cheers

Въй меденият месец на Б и Е ли изпускам  ooooh!  Mr. Green
Шефе кога ти е термина,ще си в състояние ли да ходиш на кино  Flutter

# 74
http://www.imdb.com/video/imdb/vi1379965209/

Катке-що не казваш,че участваш във филм Joy Joy