В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 37 120
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря за информацията!!!!
Момичета, ние ще сме на всички прояви, може да се видим Гинче!  Peace

# 481
Северна индустриална зона предполагам е след Кършияка, което е доста далеч от Тракия.Според мен, /аз съм на вие с ориентацията/ ще си е цяло приключение да стигнеш, ако не познаваш града.

Тези аптеки са ти по-близо:

кв. Кършияка: Аптека „36.6”
бул. „България” 61 кв. Кършияка: Аптека „36.6”
магазин „Мега Марина” (бившия РУМ Хеброс) ж.к. Кършияка: Аптека „Елит Фарм”
бул. „Марица” 27, Търговски Център „Рива Център Кършияка”
Виж ги , ако ти вършат работа.

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 20:42 от Zolka

# 482
  • Пловдив
  Nature Sun With Face  весели разходки в хубавото време!

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 20:34 от astravera

# 483
  • Пловдив
Благодаря за информацията!!!!
Момичета, ние ще сме на всички прояви, може да се видим Гинче!  Peace
Гале, да се обадиш!

# 484
здравейте момичта!
от доста време не ми е оставало време да седна за по далго време на компютъра че да ви проследя разговорите.сега съм седнала от зор.
дали някоя от вас не знае телефона на рецепцията в парво дкц ,че нещо ми е трудно да го открия ?

# 485
  • Пловдив
За поликлиниката на понеделник пазара говориш нали ето това открих аз
гр.Пловдив
пл."Понеделник пазар"№ 5 Централа:
628 - 071
626 - 479
623 - 917
Централна регистратура
623 - 934
623 - 951

# 486
Здравейте, момичета! Hug
Как сте,какво правите в това лошо време,как забавлявате децата?Моето изобщо не иска да си играе само,а само двете да правим нещо,като губи интерес на петата минута.Бяхме с висока температура няколко дена и сега много лошо кашли.Дано да ни се размине антибиотика.
Приятен ден на всички!  bouquet

# 487
  • Пловдив
Пепи, благодаря много за инфото  bouquet
Уж съм в сферата, пък не знам, че Буревестниците пак ще идват Embarassed Живот и здраве, юни ще сме на пистата с дребния, пък ако племенника слуша, може и него да вземем Laughing

# 488
  • Пловдив
Пепи, благодаря много за инфото  bouquet
Уж съм в сферата, пък не знам, че Буревестниците пак ще идват Embarassed Живот и здраве, юни ще сме на пистата с дребния, пък ако племенника слуша, може и него да вземем Laughing

Моля, моля.
Ние сигурно само на Буревестниците ще отидем, че за "Небе за всички" ще съм вече в 9-тия. Още го мислим де, защото 2009-та беше доста интересно както за нас, така и за малкия.

# 489
  • Пловдив
Ние 2009 бяхме все още само двама Laughing
Иначе направиха страхотно шоу   bouquet

# 490
Здравейте момичета от Пловдив!
Скоро ни предстои пътуване до Пловдив - летище Крумово. Интересуваме от къде трябва да влезем в града и по  кои улици се минава за да стигнем най - бързо до летището?

# 491
  • Пловдив
Скоро ни предстои пътуване до Пловдив - летище Крумово. Интересуваме от къде трябва да влезем в града и по  кои улици се минава за да стигнем най - бързо до летището?
може да не влизате в града ако идвате от магистралата  - изхода за пампорово/асеновград и ще карате само по околовръстния на града, крумово се намира малко преди асеновград.  Peace

# 492
Скоро ни предстои пътуване до Пловдив - летище Крумово. Интересуваме от къде трябва да влезем в града и по  кои улици се минава за да стигнем най - бързо до летището?
може да не влизате в града ако идвате от магистралата  - изхода за пампорово/асеновград и ще карате само по околовръстния на града, крумово се намира малко преди асеновград.  Peace
Благодаря за отговора А от магистралата къде трябва да се отклиним? Имали табели и знаци? Хубаво е че не се влиза в града .

# 493
  • Пловдив
Извинявам се че нахълтвам, но искам да попитам има ли майка сред съгражданките, която да е с голямо детенце - 7-ми клас. Иска ми се да обсъдя с някой предстоящите кандидатгимназиални трепети на децата, а не намирам с кого. В темата за седмокласниците влизам, но повечето майки там са от София - не могат да ми помогнат в лутането между различните паралелки и възможности. Ще очаквам на лични.

# 494
Момичета има ли някъде в Пловдив плуване за възрастни ?

Общи условия

Активация на акаунт