В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 36 782
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Честит първи сняг,  Пловдив!
Ние с бебо щем не щем ще излезем на снега- на консултация сме Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 12:18 от t_tabakova

# 76
Честит първи сняг!;) GrinningSimple Smile

# 77
Честит първи сняг!

# 78
  • Пловдив

и студддддд!!! Grinning

# 79
И аз ви каня на базара - вижте какво съм изпратила може да си харесате нещо предварително ,  Hug
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=171601349531328&set=a … 9.100000443931695

# 80
  • Пловдив
И аз ви каня на базара - вижте какво съм изпратила може да си харесате нещо предварително ,  Hug
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=171601349531328&set=a … 9.100000443931695
smile3501
Ще гледам да отидем, а пък ми се иска догодина да се включа и аз с нещо изработено от мен!

# 81
Искам да попитам дали има някъде теми по детски градини в Пловдив. Търся родители, чиито деца ходят в ЦДГ Люляк филиал Пролетна Фея.
Благодаря предварително.

# 82
  • Пловдив
Искам да попитам дали има някъде теми по детски градини в Пловдив. Търся родители, чиито деца ходят в ЦДГ Люляк филиал Пролетна Фея.
Благодаря предварително.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=28442.0

# 83
Благодаря предварително.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=28442.0
мерси

# 84
  • пловдив
Базара стартира от днес в 17.30 ч. Утре също ще има малък щанд от 17.30 до 20ч
А в събота и неделя, ще е по цял ден - от 10.30ч, чо МОЛ отваря в 10  Peace
t_tabakova винаги се радваме,когато някой реши да ни подкрепи с направени неща от него  Hug Догодина ще те чакаме  Wink
krissie във Фейса под албумчето ти имаш коментар, който ...  Twisted Evil - цитирам -
"Да сама си ги правя - има базар на движение на българските майки и помагам с каквото мога , на 18 - 19 декември в мол пловдив е базара /ако имаш път заповядай / моите неща бледнеят пред това което правят някой жени ..."
Когато нещо е направено с любов и желание да подадеш ръка и да помогнеш, няма начин да бледнее  Naughty  Да не говорим, че днес при нареждането на щанда ги видях на живо - страхотни са, а в чашките направо се влюбих  newsm74 По добре си коригирай коментарчето...  #2gunfire

# 85
# 86
да споделя,ако някои друг обича да ходи на караоке! вчера случайно попаднахме в Мармалад,доста сигурно преди да забременея не бях ходила,и се оказа,че има караоке долу.изненадах се,че е в петък!

# 87
  • пловдив
Първо искам да благодаря на всички които се включиха и помогнаха за осъществяването на поредния благотворителен базар. Това са всички майсторки които изработиха тези прекрасни сувенири, всички продавачки, всички купувачи, на Мола за осигуреното място, въобще на всички които бяха съпричастни с начинанието. Благодарение на вас сумата която събрахме тази година е 3478.30лв .,/ като 2890.20лв. са от продадени сувенири, 162.20лв. са от дарения в касичката и 425.90лв. са от разпродажбата на аксесоари/.
Благодарим ви      bouquet  bouquet  bouquet
Момичета невероятни сте!  omm Благодаря ви, че за поредна година ни подкрепихте!

# 88
  • Пловдив
Първо искам да благодаря на всички които се включиха и помогнаха за осъществяването на поредния благотворителен базар. Това са всички майсторки които изработиха тези прекрасни сувенири, всички продавачки, всички купувачи, на Мола за осигуреното място, въобще на всички които бяха съпричастни с начинанието. Благодарение на вас сумата която събрахме тази година е 3478.30лв .,/ като 2890.20лв. са от продадени сувенири, 162.20лв. са от дарения в касичката и 425.90лв. са от разпродажбата на аксесоари/.
Благодарим ви      bouquet  bouquet  bouquet
Момичета невероятни сте!  omm Благодаря ви, че за поредна година ни подкрепихте!

smile3501

Весела Коледа и честит имен ден на празнуващите!!!  People Santa

# 89
Весела Коледа на всички и всичко най-добро! Hug Hug Hug

Честито Рождество Христово!

Общи условия

Активация на акаунт