В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 37 151
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Аз на ясли няма да го записвам малкия, пък и да ме удари музата вече е твърде късно  hahaha

А мами от Кичука няма ли???  Rolling Eyes Heart Eyes

Деееее-как да няма, има.Аз съм до Механото-преди две -три странички това коментирахме.Е, малко сме пръснати из всички краища на Кючука, ама се намираме Hug

# 241
Аз на ясли няма да го записвам малкия, пък и да ме удари музата вече е твърде късно  hahaha

А мами от Кичука няма ли???  Rolling Eyes Heart Eyes

Деееее-как да няма, има.Аз съм до Механото-преди две -три странички това коментирахме.Е, малко сме пръснати из всички краища на Кючука, ама се намираме Hug

а къде до механото? моето пъро вкъщи е там! и ходя от време на време!

# 242
На Бъкстон -може да се видим някой ден като се постопли Simple Smile

# 243
На Бъкстон -може да се видим някой ден като се постопли Simple Smile

ха,ние накрая да не излезнем че се и познаваме! и аз там Simple Smile

# 244
Ааааааа, на мен не ми е първо вкъщи, от пет-шест години съм на квартира тук .Не познавам много хора, но пък не пречи да се запознаем Wink

# 245
  • вече в собствен дом
Момичета спешно ми трябва телефон на Д-р Кьосепашова в Пловдив. Работи с лазер и прави физитерапия с лазер.
 Hug

# 246
Момичета спешно ми трябва телефон на Д-р Кьосепашова в Пловдив. Работи с лазер и прави физитерапия с лазер.
 Hug

Това е телефон, намерен в нета.Виж дали ще ти свърши работа:
032/602565 д-р Цецка Кюсепашова

# 247
  • вече в собствен дом
 Hug

Това е телефон, намерен в нета.Виж дали ще ти свърши работа:
032/602565 д-р Цецка Кюсепашова

Благодаря ти много. Аз бърках името и не можех да намяря нищо в Гугъла. На този телефон за съжаление никой не отговаря, но ще продължавам да търся. Hug

# 248
  • Пловдив, но иначе от Бургас
БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯТ МАРТЕНСКИ БАЗАР НА ДБМ В ПЛОВДИВ ще се проведе на 26 и 27 февруари 2011г. в МОЛ - Пловдив.
ЩЕ ВИ ЧАКАМЕ и на 24 и 25 февруари от 18 до 20ч.
ЗАПОВЯДАЙТЕ!

# 249
Здравейте момичета! Hug Как сте днес в това студено време?Малката вече и е много скучно и само бели прави, а и тъкмо сега прохиди и съвсем е във вихъра. Grinning
Хубав ден на всички!

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 13:58 от *Туди*

# 250
*Туди*   и малкия го хващат бесните от време на време,като не може навънка,ама измисля ме игри и покрай игрите белииииии  ooooh!  Последната му зарибявка е да гледа рейсовете през прозореца.Набира се за мен да го вдигна и ми сочи прозореца и вика " А буууууууу"  hahaha

# 251
Offfff и мене ме побърка тва време мноо ми е скучно ние поне сме по малки и си поспиваме още пове4ко през деня иначе незнам и аз какво щях да измисля...Днес имаме месе4инка ставаме на 5 месеца!!!!!!!!!!!

# 252
bebetuuu,честита Ви месечинка!  bouquet

# 253
Здравейте момичета,
Искам да ви попитам на летище Пловдив някоя знае ли каква е таксата за престой на час, ден, денонощие на кола?

Налага ни се да използваме полет, а не сме от града.

# 254
мамитааа,какви игри измисляте?много съм зле от към идеи Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт