В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 37 131
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
За Рашкова от Тракия и аз чух много много хвалби..единствено обаче разбрах,че при нея има много хора и винаги се чакало.Аз взех визитка на Драгиева от Тракия,някой знае ли нещо за нея?

# 541
За Рашкова от Тракия и аз чух много много хвалби..единствено обаче разбрах,че при нея има много хора и винаги се чакало.Аз взех визитка на Драгиева от Тракия,някой знае ли нещо за нея?

Вярно е,за Рашкова много се чака,а и незнам дали приема пациенти.За Драгиева моето впечатление не е много добро,но нека да кажат и другите мами.Наложи ми се да ходя да ме преглежда,когато Рашкова беше отпуска.Не съм доволна,прегледа мина много бързо,не ми обърна особено внимание.

# 542
  • Пловдив
Малкия е при Драгиева и не мога да се оплача! Когато и да съм и звъннала, не ми е отказала помощ, дори да е  за някоя глупост Embarassed
Два пъти ми се наложи да ходя до кабинета, без записан предварително час - и двата пъти ни прие веднага, без да чакаме тези, които бяха с час.
Подкрепя кърменето и е за късното захранване!

# 543
Предполагам,че ще има много мнения по въпроса...но това,че подкрепя кърменето и е за късното захранване доста ми допадна...от прочетеното през всичките 9м : ))) и аз реших,че това ще е модела,който ще следваме с малчо.
sweet_maniche мерси.

# 544
  • Пловдив
Ако те интересува нещо по-подробно - питай на ЛС, да не наводняваме темата Wink

# 545
  • Пловдив
И ние сме при Драгиева, доволна съм много. Не е много по приказките и обясненията, но е добра в диагностицирането, не изписва антибиотици за щяло и не щяло  Peace

# 546
Благодаря на всички, включили се с предложения за педиатри! Ще умувам още малко и ще видим Simple Smile

# 547
Може би въпроса ми не е за тази тема , извинявам се предварително - кажете някой ползва ли е услугите на фирма " Турс клуб" 

# 548
Препоръчайте ми СОТ за Пловдив ?

# 549
Здравейте,момичета и от мен Simple Smile Казвам се Желана,но всички ме наричат Жижи,все още не съм майка,но и ние чакаме бебче,от Пловдив съм,до гребната база,но сега живея с моя приятел в Кичука,попрочетох до някаде форумчето,понеже днеска го намерих,студентка съм в ВХВП.Като гледам тука всички вече са майки или поне доколкото попрочетох,но ще гледам да наваксам.

# 550
уффф никви ги няма тия повдивски майки! кеде стее? кажете къде има караоке в този град?
ами караоке има всяка сряда и петък в  Метеора на гребната база

# 551
В събота 11 юни 2011 ще има безплатен концерт на Античния театър от 19 часа.
   Два състава за народни танци от Турция и България ще се представят  Simple Smile

# 552
здравейте момичета.съвсем случайно попаднах на темата.мама съм на две момчета.големия е на 6г. а малкия на 3м.родих в торакс и останах много доволна.страхотни специалисти.сега живея в кичука но често ходя и в градската градина ама ми е много скучно и повече си стоя вкъщи.преди  6г. бяхме групичка и разхождахме децата си в парка а сега никой не познавам.искам да попитам съществува ли още детската кухня на булаир и ако не мамите от центъра от къде взимат храна.а в кичука къде е добра храната?е още ни е далечно яденето на твърди храни но да попитам Grinning

Къде си в Кючука? Аз също съм самичка през повечето време, до Събота пазара съм.Ако си към моя край, дай да се организираме.
zdraveite,az sa6to jiveq v ki4uka Simple Smile do zatvora v tezi 16 etajnite sam,nadqvam se da ne se natrapvam

# 553
  • Лондон/Пловдив
Атена цялото ни семейство, вкл. и синът ми който, е на 6 г. сме при Д-Р Румяна Николова.Аз съм мед. сестра и практиката й е при нас,а именно ДКЦ7.Това е до Събота пазара, ул. е Тодор Александров 16.Кабинета й е на гърба на ДКЦ-то на 2-ри етаж.Но дали набира пациенти не съм сигурна.Малко е дръпната, но пък професионалист,особено по отношение на децата и аз съм много доволна.Дано да съм ти била полезна.
Нещо не разбрах къде е кабинета на д-р Николова  newsm78 аз знам ,че е на ул .Трети Март 26
Не съм чула да си е сменила адреса ама и аз не съм ходила от 1 година в кабинета  Mr. Green
 Иначе съм изключително доволна от нея ,никога не прибързва с АБ и на всички въпроси ми отговаря
Другата седмица се прибираме в БГ и ще я посетим веднага за един цялостен преглед на малкия .
И най-важното за мен е ,че изписва хомеопатия  Peace

# 554
  • Пловдив
Момичета, някой да има отзиви за д-р Краева-педиатър  от ДКЦ Лайпциг?
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт