В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 37 111
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
+ 1 пловдивчанка
 Hug

# 556
За СОТ, препоръчвам Даикс. Имат много коли и реагират много бързо. Досега 2 пъти ни се е случвало да има нарушител и първия път го сгащиха още на място.  Peace

# 557
здравейте момичета.съвсем случайно попаднах на темата.мама съм на две момчета.големия е на 6г. а малкия на 3м.родих в торакс и останах много доволна.страхотни специалисти.сега живея в кичука но често ходя и в градската градина ама ми е много скучно и повече си стоя вкъщи.преди  6г. бяхме групичка и разхождахме децата си в парка а сега никой не познавам.искам да попитам съществува ли още детската кухня на булаир и ако не мамите от центъра от къде взимат храна.а в кичука къде е добра храната?е още ни е далечно яденето на твърди храни но да попитам Grinning

Къде си в Кючука? Аз също съм самичка през повечето време, до Събота пазара съм.Ако си към моя край, дай да се организираме.
zdraveite,az sa6to jiveq v ki4uka Simple Smile do zatvora v tezi 16 etajnite sam,nadqvam se da ne se natrapvam

Сега ще ти драсна на лични как ми е скайпа, ако имаш желание драсни ми.

# 558
  • гр.Пловдив
Атена цялото ни семейство, вкл. и синът ми който, е на 6 г. сме при Д-Р Румяна Николова.Аз съм мед. сестра и практиката й е при нас,а именно ДКЦ7.Това е до Събота пазара, ул. е Тодор Александров 16.Кабинета й е на гърба на ДКЦ-то на 2-ри етаж.Но дали набира пациенти не съм сигурна.Малко е дръпната, но пък професионалист,особено по отношение на децата и аз съм много доволна.Дано да съм ти била полезна.
Нещо не разбрах къде е кабинета на д-р Николова  newsm78 аз знам ,че е на ул .Трети Март 26
Не съм чула да си е сменила адреса ама и аз не съм ходила от 1 година в кабинета  Mr. Green
 Иначе съм изключително доволна от нея ,никога не прибързва с АБ и на всички въпроси ми отговаря
Другата седмица се прибираме в БГ и ще я посетим веднага за един цялостен преглед на малкия .
И най-важното за мен е ,че изписва хомеопатия  Peace

здравейте момичета.съвсем случайно попаднах на темата.мама съм на две момчета.големия е на 6г. а малкия на 3м.родих в торакс и останах много доволна.страхотни специалисти.сега живея в кичука но често ходя и в градската градина ама ми е много скучно и повече си стоя вкъщи.преди  6г. бяхме групичка и разхождахме децата си в парка а сега никой не познавам.искам да попитам съществува ли още детската кухня на булаир и ако не мамите от центъра от къде взимат храна.а в кичука къде е добра храната?е още ни е далечно яденето на твърди храни но да попитам Grinning

Къде си в Кючука? Аз също съм самичка през повечето време, до Събота пазара съм.Ако си към моя край, дай да се организираме.
zdraveite,az sa6to jiveq v ki4uka Simple Smile do zatvora v tezi 16 etajnite sam,nadqvam se da ne se natrapvam

Сега ще ти драсна на лични как ми е скайпа, ако имаш желание драсни ми.
Атена цялото ни семейство, вкл. и синът ми който, е на 6 г. сме при Д-Р Румяна Николова.Аз съм мед. сестра и практиката й е при нас,а именно ДКЦ7.Това е до Събота пазара, ул. е Тодор Александров 16.Кабинета й е на гърба на ДКЦ-то на 2-ри етаж.Но дали набира пациенти не съм сигурна.Малко е дръпната, но пък професионалист,особено по отношение на децата и аз съм много доволна.Дано да съм ти била полезна.
Нещо не разбрах къде е кабинета на д-р Николова  newsm78 аз знам ,че е на ул .Трети Март 26
Не съм чула да си е сменила адреса ама и аз не съм ходила от 1 година в кабинета  Mr. Green
 Иначе съм изключително доволна от нея ,никога не прибързва с АБ и на всички въпроси ми отговаря
Другата седмица се прибираме в БГ и ще я посетим веднага за един цялостен преглед на малкия .
И най-важното за мен е ,че изписва хомеопатия  Peace
Беше на Ул. Трети март 26, сега е в ДКЦ 7 събота пазара откъм страната на физиотерапията,на 2 етаж.

# 559
Искам да ви кажа, че сте супер Simple Smile

# 560
Здравейте момичета.
Влизам с въпрос-къде в Пловдив има 3D кино?Аз знам само за МОЛ-а.Интересува ме дали има в МОЛ Галерия?Благодаря ви предварително  Simple Smile

# 561
  • Пловдив
В мол Галерия няма кино  Peace

# 562
Благодаря ти много kamice Simple Smile

# 563
Моля ви помогнете да открия шивачка за официална рокля в Пловдив. Канена съм за кума, сватбата е на 30.07.,а аз все още нямам рокля.
 #Cussing out

# 564
  • Пловдив
kamban4o и във Фейсис-а в Тракия има 3D, но за това как е като качество не мога да дам отиви Crazy

# 565
Е хайде едно здравейте и от мен!! Hug Laughing И аз съм от Кичука  Crazy Взимаме кухня от старата Албена, доволна съм! Peace Както едно време си е  ooooh! Mr. Green

# 566
Хихи, хайде сега да ме светнеш кое е старата Албена Laughing

# 567
Моля ви помогнете да открия шивачка за официална рокля в Пловдив. Канена съм за кума, сватбата е на 30.07.,а аз все още нямам рокля.
 #Cussing out
аз пък ще подписвам с мооя приятел на 25.07 и нямам рокля тай че спокойно,в петъка ще ме водят при някаква шивачка и после щи пиша къде точно се намира

# 568
  • Пловдив
Пишете после  тук,за да знам и аз за шивачката ! Имам информация за почти всички Peace

# 569
Здравейте!
Относно шивачките,да кажа за една в Тракия,намира се срещу Тонито,това което е на хлебозавода.Аз от нея съм доволна,а знам че и официални тоалети шие.Може да видите и при нея. Peace

Общи условия

Активация на акаунт