В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 37 105
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Здравейте!
Относно шивачките,да кажа за една в Тракия,намира се срещу Тонито,това което е на хлебозавода.Аз от нея съм доволна,а знам че и официални тоалети шие.Може да видите и при нея. Peace
И аз съм ходила при нея, препоръчвам я  Peace

# 571
  • Пловдив
Как се казва шивачката ? Ани ли?

# 572
Как се казва шивачката ? Ани ли?

Аз незнам името на шивачката.Дано Lubricant да го знае.

# 573
  • Пловдив
Познавам шивачка, от която съм изключително доволна.
Който се интересува да ми пише на лични!

# 574
здравейте!
и аз от шивачка се интересувам, за вечерни тоалети. по-специално, *Туди* и lubricant може ли да дадете повече инфо за тази до хлебозавода -къде точно срещу тонито? в апртамент ли е или е ателие к/о се вижда и от улицатa? много благодаря

# 575
  • Пловдив
Не знам как е името на шивачката. Намира се срещу Тони2000 и срещу пазара, точно зад спирката срещу строителния магазин. Там има една аптека, магазин за цигари и алкохол и след това е ателието, качва се по едни стълбички, както са и аптеката и магазина. Дано да съм обяснила добре Simple Smile Едно момиче взима поръчките и размерите, а отзад в другата стая шият още 2 момичета.

# 576
Здравейте Simple Smile Казвам се Сави и съм нова във форума. Имам сун на 3г и сега чакаме второ бебче - февруарче 2012 Simple SmileНадявам се да нямате нищо против да се присъединя към вашата дружинка Simple Smile

# 577
Zolka старата Албена е два блока назад от Яни Сандански, където сега се намира новата Албена(до училището, зад общината) до заведението" Карото". Hug
Ох, аз тези дни като ненормална търсих постоянно къде да отидем на море  Crazy Crazy Crazy И накрая от хотелите на ОИ стигнах до къщите Витоша 1 и Арапя и сега се двоумя. Mr. Green Едните (Витоша) като че ли са по-хубави, охраняеми и са на 200м. от плажа и толкова от Китен, където можем да си направим разходка. А другите на Арапя са точно на брега, но неохраняеми...а мечтаат ми е да си седя на масичката, да си пия кафето и да гледам децата как си играят на плажа  Sunglasses

# 578
Малко е късно, краят на юни е , но ние сме към Д-р Ивелина Игнатова в ДКЦ до Камела-Кичука. Но не знам дали приема пациенти, преди време и нас с триста зора ни взе. но съм доволна. И по телефона ми дава съвети и като отида винаги ни обръща нужното внимание, без да претупва или без да държи речи от сорта: " Млада си, нищо ти няма!"  Mr. Green

# 579
Zolka старата Албена е два блока назад от Яни Сандански, където сега се намира новата Албена(до училището, зад общината) до заведението" Карото". Hug
Ох, аз тези дни като ненормална търсих постоянно къде да отидем на море  Crazy Crazy Crazy И накрая от хотелите на ОИ стигнах до къщите Витоша 1 и Арапя и сега се двоумя. Mr. Green Едните (Витоша) като че ли са по-хубави, охраняеми и са на 200м. от плажа и толкова от Китен, където можем да си направим разходка. А другите на Арапя са точно на брега, но неохраняеми...а мечтаат ми е да си седя на масичката, да си пия кафето и да гледам децата как си играят на плажа  Sunglasses

Здравей,
Ние ще ходим на Витоша /Китен/, но на тези http://www.vitoshacamp.com/, чувала съм само хубави неща, а и сега едни познати са там и ги чакаме да се върнат другата седмица да ги питаме как е .

# 580
Определено и аз искам инфо за този къмпинг, много добре изглежда.Преди ходехме ей така-грабваме се и където има места , а и се местехме за по два дни тук, два дни там, между резервациите на другите и обикаляхме южното черноморие, но сега заради дребосъчка няма как да стане нещо такова.Та, споделете отзиви.

# 581
Ние бяхме на Китен 12-16 юни и много ми хареса - спокойно, чисто и спасителите готини Simple Smile

# 582
Здравейте пловдивски мами.От 15ти юни нашето семейство е с един Мартин повече  Laughing Grinning
С бебо още не излизаме активно,досега само 2 пъти за 30мин..заради гадния вятър,но скоро се надявам да се оправи времето и да започнем да кръстосваме тракийските улици.: ))))
Искам само да ви питам-някой знае ли къде от Тракия мога да си купя стягащ колан?Останало ми е малко коремче и искам бързо да го махам.А всъщност и да не е само в Тракия....трябва вече да го слагам,че минаха 2 седмици.. ooooh!

# 583
Здравейте пловдивски мами.От 15ти юни нашето семейство е с един Мартин повече  Laughing Grinning
С бебо още не излизаме активно,досега само 2 пъти за 30мин..заради гадния вятър,но скоро се надявам да се оправи времето и да започнем да кръстосваме тракийските улици.: ))))
Искам само да ви питам-някой знае ли къде от Тракия мога да си купя стягащ колан?Останало ми е малко коремче и искам бързо да го махам.А всъщност и да не е само в Тракия....трябва вече да го слагам,че минаха 2 седмици.. ooooh!

Честито! Бързо възстановяване и много здраво и щастливо бебче без колики!

# 584
Честито ви бебче!!! newsm30 За ви е живо и здраво!!! А за коланите знам аптеката в Хирургиите само, че там раждах и щях да си купувам и защо ли тогава не купих  #Cussing out
tufituri и ние ще сме май в същите, не знам Витоша и Витоша 1 дали са едни и същи http://www.vitosha-bg.com/ednofamilni.htm  Ние ще сме в края на август, дано да е хубаво времето, че  с това време вече не знам  Rolling Eyes Zolka и ние така досега ходихме, като изключим последните две години, че не бяхме. Отиваме и на място. Но си е изнервящо, а сега и с две деца искам да отидем на резервирано място, а не да се лутам  Grinning
Приятни почивни дни момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт