В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 37 100
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
PaO ЧЕСТИТ ВИ МАЛЪК МАРТИ! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!
nikikol82 Различни са бунгалата, на различни собственици са иначе са едни до други, но от нашите познати знам, че тези Витоша 1 не са толкова добре поддържани.Не гарантирам със сигурност,че е така, но аз им се доверих и избрах другите. Peace
Иначе и ние сме края на Август от 22-ри  Wink може и да се засечем   friendship

# 586
Здравейте пловдивски мами.От 15ти юни нашето семейство е с един Мартин повече  Laughing Grinning
С бебо още не излизаме активно,досега само 2 пъти за 30мин..заради гадния вятър,но скоро се надявам да се оправи времето и да започнем да кръстосваме тракийските улици.: ))))
Искам само да ви питам-някой знае ли къде от Тракия мога да си купя стягащ колан?Останало ми е малко коремче и искам бързо да го махам.А всъщност и да не е само в Тракия....трябва вече да го слагам,че минаха 2 седмици.. ooooh!

Честито ! Колани има на ул.Иван Вазов  Peace

# 587
lubricant, много благодаря.
аз минах от там и видях къде е точно ателието.

# 588
РаО, честито бебешоче! Да е жив и здрав Марти и всичко да му е безпроблемно!
За коланите- не съм ползвала,но 2 седмици е твърде рано да ти се прибере корема! на мен сякаш изведнъж ми се прибра корема след около месец!

# 589
  • Пловдив
 Здравейте пловдивски мами   bouquet
 Приемате ли още нови попълнения? И аз съм бъдеща мама, очакваме нашето слънчице  с нетърпение.  Надявам се да си бъдем взаимно полезни. Гледам доста теми има изписани . Хубаво е когато има с кого да споделяш общи неща. Включвам се и аз  newsm03

# 590
# 591
Kaliopa02 , ей здравей и ти!

РаО, Калиопа, а от кои квартали сте?

# 592
Kaliopa02 , ей здравей и ти!

РаО, Калиопа, а от кои квартали сте?
Tракия  Peace

# 593
  • Пловдив
 До сега бяхме в Мараша, но от другия месец се местим в Тракия. Там се установяваме за постоянно Simple Smile

# 594
До сега бяхме в Мараша, но от другия месец се местим в Тракия. Там се установяваме за постоянно Simple Smile

и ние ще се местим в Тракия, но не знам точно кога  Wink

# 595
Предстои ми скоро второ раждане и искам да ви попитам за багажа за Пещерско шосе .Мерси

# 596
Аз бях в Окръжна, но общите неща ,за които се сещам са: Две нощници, че едната аз я изхлепах. Лигнин, тоалетни принадлежностти, хубава работа вършат бикините за след раждане /нищо, че искат да стоиш без/, бебешки принадлежностти-шампоанче, дрешки, памперси, одеалце/,един шоколад,  една връхна дреха за теб, ако те сполети родилна треска /аз умрях от студ август месец/,чехли, един чифт чорапи,сутиен и евентуално подплънки за кърмачки, евентуално помпа, едно твое бебешко шише /ако потрябва/-ами това се сещам засега.

# 597
  • Пловдив
На пещерско шосе раждах аз.Носех 2 ношници бельо по-голямко (бельото искат да го сваляш преди визитация някои поглеждат лошо )леглин тоалетни принадлежности и чаршафи за еднократна употреба, последите са страхотно удобни .За бебето у дома бях приготвила всичко и си поръчвах според необходимоста памперс искат още преди да родиш да му сложат.Няколко ботита и ританки помпа за кърма и стерилизирани шишета.
Леко и безпроблемно раждане ти пожелавам

# 598
dan4e rk отговори: нощници( на мен едната ми свърши работа), тоалетни принадлежности, памперси, шишета-2, лигнин, аз си носих и превръзки, като родиш твоите могат да ти донесат и дрешки, че там няма за бебето, шампоанче( по-удобни са тези с помпичка), бельо и аз носих, но преди визитацията свалях  Heart Eyes. а и термометър задължително  Peace
tufituri дано и нашите къщички са стегнати, да си отговарят на снимките  Praynig Ние сме от 26 август  Peace Оф пак ме вкара в размисъл  Confused

# 599
Мерси момичета , дано всичко да мине бързо . Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт