В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 37 088
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Германия
Майчета,ама как така ще сте без бельо след раждането! Аз нещо не разбирам newsm78. Нали имате кръвотечение,какво правите в този случай? Малко неадекватни въпроси,ама ме хвърлихте в голяма питанка с написаното!

# 601
Майчета,ама как така ще сте без бельо след раждането! Аз нещо не разбирам newsm78. Нали имате кръвотечение,какво правите в този случай? Малко неадекватни въпроси,ама ме хвърлихте в голяма питанка с написаното!
Е и аз това много се чудих,та разбрах как става Simple Smile
Слагаш лигнин(дълго парче е,играе ролята не превръзка) и уж той трябва да си седи,ама мойте баджаци примерно не можаха да го задържат,но по-пълничките момичета казаха,че им е добре.Аз си купих еднократни гащи от ВисВиталис,а преди визитация сестрите предупреждаваха,махах гащите и сядах в леглото да ги чакам,после пак си слагам.Но опредлено по-добре че носих от тези еднократните,защото беше голямо мазало..а тях направо ги хвърлях после.

# 602
 Peace

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 16:48 от nikikol82

# 603
  • Пловдив
Ех...момичета,пишете си подробности на лични Peace Не затова е темата Peace

# 604
Така лии, ха, за какво е темата, че аз пак нещо не съм разбрала Thinking

# 605
  • Германия

И аз това мислех да питам! Мислех,че темата е за обмяна на мнения,питания,та дори и непринудени разкази от ежедневието! Ако ще си говорим само за времето,какви ваксини слагаме и къда са детските кухни(не ме разбирайте погрешно,това са също важни неща),то ще настане скука Grinning

И още един въпрос,свързан с лигнина-като ставате,не се ли изплъзва? И в стаите ли ви преглеждат,не е ли в кабинета на гинеколога? Питам,защото имам 2 деца,но моите раждания бяха съвсем по друг начин,та ми стана наистина много интересно.

# 606

И аз това мислех да питам! Мислех,че темата е за обмяна на мнения,питания,та дори и непринудени разкази от ежедневието! Ако ще си говорим само за времето,какви ваксини слагаме и къда са детските кухни(не ме разбирайте погрешно,това са също важни неща),то ще настане скука Grinning

И още един въпрос,свързан с лигнина-като ставате,не се ли изплъзва? И в стаите ли ви преглеждат,не е ли в кабинета на гинеколога? Питам,защото имам 2 деца,но моите раждания бяха съвсем по друг начин,та ми стана наистина много интересно.
Е, много сте лоши  Laughing Като ставаме наистина се изплъзва, но си придържаш  Rolling Eyes
И ни преглеждаха в стаите, да. Като тръгнат на визитацията-докторът и сестрата и една по една ги преглежда  Peace

# 607
И аз да се запиша в нашия град Пловдив  Mr. Green . По горе прочетох за лигнина, когато и на мен ми казаха, че се ходело без гащи и с този лигнин.... Thinking много се замислих как става тоя номер. Не е удобно да си без бельо и с голямо количество хартия между краката особенно ако искаш са отидеш до някаде и то се мести и ..... ooooh! абе не е работа. Носех си бельо и си го ползвах, никой не ми се скара в болницата. Превръзките ме дразнеха, защото имах шевче, но само първите дни. Аз раждах във Весела и там шишета и дрехи за бебо не са ми искали, само памперси. Хайде усмихнат ден от мен  Grinning , очаква ни още един горещ ден под тепетата

# 608
Извинявам се ако не му е мястото да пиша тук за тези неща  Confused

# 609
Здравейте  Simple Smile! Да се запиша и аз в темата. Само че питанката ми е за малко по-големи деца. Дъщеря ми е на 5 год. Сега ще бъде в предучилищна в ДГ. До скоро изобщо не се бях замисляла за училищата, но май вече е време ooooh! Най-близо до нас са Климент Охридски и Антим1. Някой може ли да сподели опит Rolling Eyes
Предварително благодаря  bouquet

# 610
  • Пловдив
Има тема за началните училища в Пловдив Peace Може да питаш и там Peace

# 611
Нещо в Пловдив сме позабравили форума, или най-вероятно повечето са на почивка някъде?

# 612
  • Пловдив
АТЕНА аз съм при д-р Марияна Нешева и съм доволна.само че тя е в 5 ДКЦ в Тракия

Аз (и детето) сме при същата, но никак не съм доволна, не ви съветвам да се записвате при нея.

# 613
  • Ловеч
Здравейте, моля да ми препоръчате добър уролог в Пловдив.
Благодаря предварително.

# 614
  • Пловдив
Ив*, разгледай и попитай тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379850.1710 Peace

Общи условия

Активация на акаунт