В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 37 088
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Момичета помагайте ,
трябва да намеря книгите " Скандинавска митология" и "Френски приказки" за моята бъдещата петокласничка  Sad Проверих на базара пред общината - за първата общо взето не бяха и чували, някой да знае на кое издателство са  newsm78

# 526
http://knigite.eu/skandinavska-mitologiya-p-3838.html

http://www.lecsiko.com/1208_frenski-prikazki.html

Еее, ама това за петокласници ли е литература. звучи ми като за 5 курс филология поне  Wink

Иначе и аз съм чела френските приказки като дете  Simple Smile Прекрасни илюстрации имаха /за разлика от сегашните  Crazy/

# 527
http://knigite.eu/skandinavska-mitologiya-p-3838.html

http://www.lecsiko.com/1208_frenski-prikazki.html

Еее, ама това за петокласници ли е литература. звучи ми като за 5 курс филология поне  Wink

Иначе и аз съм чела френските приказки като дете  Simple Smile Прекрасни илюстрации имаха /за разлика от сегашните  Crazy/

Благодаря ти много ,Кливия   bouquet това им е по списъка за лятото  Wink както и турски народни приказки  Shocked , българска митология и т.н

# 528
Дани, защо не пробваш от библиотека "Иван Вазов" да ги вземеш?

Ооо, ама те са включили и бг фолклор, колко мило от тяхна страна  Laughing

Излиза, че децата ни се скъсват да учат за чуждите традиции, обичаи, нрави, ама за нашите не знаят кой знае колко.

Стана ми смешно, защото скоро оповестиха, че в издание на Европейския съюз подробно били разяснени ислям, юдаизъм и прочие религии, но било забравено християнството/основното вероизповедание на Европа/. Сега поднасят извинения издателите и понеже е много скъпо да се преиздаде, ще направят притурка  Wink

# 529
Дани, защо не пробваш от библиотека "Иван Вазов" да ги вземеш?

Ооо, ама те са включили и бг фолклор, колко мило от тяхна страна  Laughing

Излиза, че децата ни се скъсват да учат за чуждите традиции, обичаи, нрави, ама за нашите не знаят кой знае колко.

Стана ми смешно, защото скоро оповестиха, че в издание на Европейския съюз подробно били разяснени ислям, юдаизъм и прочие религии, но било забравено християнството/основното вероизповедание на Европа/. Сега поднасят извинения издателите и понеже е много скъпо да се преиздаде, ще направят притурка  Wink

Така и ще направя и без  това не мисля да купувам всичките. А колкото до това какво учат децата ни фактът , че започват изучаването на западен език още от 2-ри клас , говори ясно за нашата образователна система  #Cussing out

# 530
Пловдив  най-хубавия град newsm10 newsm10 newsm10
аз съм тук !  bouquet

# 531
Здравейте,имам нужда от бърз отговор,а въпросът ми е;Възможно ли в Пловдив е за три седмици да се извади шофьорска книжка,като не са нужни много часове за кормуване,как протича вубще цялата процедура?Например нужни са няколко часа практика само за опресняване както се казва и се пускат документи за ш.книжка,колко време отнема това.?

# 532
  • Пловдив
информацията ми е че не може,другия вариант най-вероятно ще да е по втория начин

# 533
Здравейте! И аз съм от Пловдив, но за първи път пиша в темичката. Пуснах въпроса, който ме интересува, в здравния подфорум, но може би тук ще получа повече отговори, затова го копирам.

Вече е юни и поисках да сменя педиатъра ни, защото не съм доволна от него. Да, но на двете места, където опитах (по положителни отзиви от нета главно), лекарите не записват нови пациенти. Уважавам ги за това, тъй като много лекари записват колкото се може повече хора, а после качеството на лечението на цялата навалица не е важно. Да, но все пак не искам да стоя при нашия по ред причини! Надявам се да споделите имената на кадърни педиатри, които си разбират от работата и които все пак биха ни взели. Живеем в Кючук Париж и идеалният вариант би бил лекарят да е наблизо, но в крайна сметка професионализмът е по-важен. Моля ви, помагайте, че месецът ще се изтърколи и ще е късно за действие...

Надявам се да ми помогнете да намеря отговорен и кадърен лекар, при който да запиша децата си!  Praynig

# 534
АТЕНА аз съм при д-р Марияна Нешева и съм доволна.само че тя е в 5 ДКЦ в Тракия

# 535
  • Пловдив

Май при нея е натоварено,а?

# 536
  • Пловдив
Здравейте,имам нужда от бърз отговор,а въпросът ми е;Възможно ли в Пловдив е за три седмици да се извади шофьорска книжка,като не са нужни много часове за кормуване,как протича вубще цялата процедура?Например нужни са няколко часа практика само за опресняване както се казва и се пускат документи за ш.книжка,колко време отнема това.?

Най-добре ще е да звъннете на някой инструктор и да говорите с него. Ако има възможност да ви включи направо за изпити след няколко часа.

# 537

Благодаря ти!   bouquet Дано се включат и други...

# 538
  • гр.Пловдив
Атена цялото ни семейство, вкл. и синът ми който, е на 6 г. сме при Д-Р Румяна Николова.Аз съм мед. сестра и практиката й е при нас,а именно ДКЦ7.Това е до Събота пазара, ул. е Тодор Александров 16.Кабинета й е на гърба на ДКЦ-то на 2-ри етаж.Но дали набира пациенти не съм сигурна.Малко е дръпната, но пък професионалист,особено по отношение на децата и аз съм много доволна.Дано да съм ти била полезна.

# 539
Здравейте!
Включвам се и аз по въпроса на Атена с личния лекар.Аз и дъщеря ми сме при д-р Мария Рашкова.Работи пак в 5ДКЦ в Тракия.Изключително съм доволна. Peace
Приятен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт