В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 37 078
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Ловеч

Благодаря! Извинявам се за спама. ; )

# 616
  • гр.Пловдив
Здравейте, моля да ми препоръчате добър уролог в Пловдив.
Благодаря предварително.

Веднага ще ти кажа.Д-Р Асен Панчев-уролог и хирург,много добър специалист.Знам,защото работя с него.Работи с НЗОК,в ДКЦ-7,поликлиниката до Събота пазара

# 617
Здравейте Пловдивчанки, Simple Smile

Моля да споделите ако имате впечатления от детски заведения, където може да се води дет между 2 и 3 години за почасови или целодневни занимания (изклчвам държавни ясни, нямаме връзки Simple Smile).

Дъщеря ми е на 2 години и 2 месеца, говори, търси детски контакт и ми се ще да я водя някъде, мисля, че ще й интересно.

Ако има някой впечатления от частните ясли (само "Вълшебник" знам), или центровете където софрмират и занимават малки групи за по 4 - 5 часа дневно, или пък детски градини, където знаете, че приемат и деца по-малки от 3 години, моля, споделете, много ще ми помогнете, труден избор ми предстои...

# 618
Моля мамите в Кичука за малко помощ.Първо,как стои въпроса с кухните.Разбрах,че се подава молба в централата до бившите Гладиатори,но колко време по-рано трябва да се случи това.Малкият е на почти 10м.Закъсняла ли съм много?Другият ми въпрос е за яслите(и тук май сам се сетила късно,но се наложи да се преместим по-рано в квартала и се объркаха плановете).Кога се подават молби и в самата ясла ли става?Много благодаря предварително   bouquet

# 619
  • Пловдив
Моля мамите в Кичука за малко помощ.Първо,как стои въпроса с кухните.Разбрах,че се подава молба в централата до бившите Гладиатори,но колко време по-рано трябва да се случи това.Малкият е на почти 10м.Закъсняла ли съм много?Другият ми въпрос е за яслите(и тук май сам се сетила късно,но се наложи да се преместим по-рано в квартала и се объркаха плановете).Кога се подават молби и в самата ясла ли става?Много благодаря предварително   bouquet
За кухнята не си закъсняла, записваш се от сега за другия месец (все пак попитай дали нямат случайно останали непродадени купони за текущия месец за пункта, от който ще взимаш по принцип - сега е август, масово народа го няма и като взимах купоните на доста хора режеха част от купоните за дните, в които няма да са в града - въпрос на късмет), носи акта за раждане на детето.
За яслите - аз подадох миналия юли (малкия беше на 9 месеца) да го приемат сега септември. В общи линии ни е минимален шанса и на петте места, където подадох документи. Въпрос на късмет Cry В коя част на Кичука си?

# 620
  • Пловдив
И аз с питанка за кухнята, но в Тракия...
Как става записването, къде, какви документи да нося? newsm78

bouquet Благодаря предварително   bouquet

# 621
За кухнята не си закъсняла, записваш се от сега за другия месец (все пак попитай дали нямат случайно останали непродадени купони за текущия месец за пункта, от който ще взимаш по принцип - сега е август, масово народа го няма и като взимах купоните на доста хора режеха част от купоните за дните, в които няма да са в града - въпрос на късмет), носи акта за раждане на детето.
За яслите - аз подадох миналия юли (малкия беше на 9 месеца) да го приемат сега септември. В общи линии ни е минимален шанса и на петте места, където подадох документи. Въпрос на късмет Cry В коя част на Кичука си?
До пощата съм,още утре пращам мъжа ми да ходи за кухнята.За ясли на място се подава молба,така ли?

# 622
  • Пловдив
До пощата съм,още утре пращам мъжа ми да ходи за кухнята.За ясли на място се подава молба,така ли?
Да, някои ясли имат готови бланки с молба за попълване, други нямат - носи си една-две молби без дата за всеки случай. В повечето ясли в квартала се приемат документи вторник и четвъртък от 10 до 12ч, едниствено в яслата, която е до централата на детската кухня приемат документи следобяд между 13 и 15ч (но не помня дали имаше ден от седмицата или може всеки ден). При подаване на молбата в яслите искат и копие от акта за раждане.

# 623
Здр.момичета.Искам да питам за градините.Живея в Тракия срещу Lidl.Синът ми е на 1г.и 5м.Искам да питам как стоят нещата с подаването на докум.,дали не съм закъсняла?В градината ли се подават или в общината?Благодаря ви предварително:)

# 624
ginbay,благодаря ти много.

# 625
  • Пловдив
ginbay,благодаря ти много.
Моля, моля, радвам се, че съм била полезна и стискам палци да хванете ред!

# 626
  • у дома с любимите си хора
Здравейте!
Влизам в темичката с въпроси,защото следващата седмица се очертава да бъдем гости във вашия град.
Интересува ме градския транспорт и по-специално кои автобуси пътуват от автогара юг до Новотела и къде мога да си купя билетчета за автобусите.И още къде в кои заведения може да се хапва свястно в смисъл готвено на прилично нормални цени.
Много ще ви бъда благодарна,ако споделите.

# 627
Здравейте!
Влизам в темичката с въпроси,защото следващата седмица се очертава да бъдем гости във вашия град.
Интересува ме градския транспорт и по-специално кои автобуси пътуват от автогара юг до Новотела и къде мога да си купя билетчета за автобусите.И още къде в кои заведения може да се хапва свястно в смисъл готвено на прилично нормални цени.
Много ще ви бъда благодарна,ако споделите.

Билетчета вътре в автобусите има кондуктори-от тях! от гарата до Новотела - х,замислих се ,живея до новотела,ама хич не се сещам какво минава,аз все съм пеша! 7-ца рейс(мисля,но не съм сигурна напълно,слиза се на Панаира),на самата спирка може да питаш все пак!

# 628
  • у дома с любимите си хора

Билетчета вътре в автобусите има кондуктори-от тях! от гарата до Новотела - х,замислих се ,живея до новотела,ама хич не се сещам какво минава,аз все съм пеша! 7-ца рейс(мисля,но не съм сигурна напълно,слиза се на Панаира),на самата спирка може да питаш все пак!

Благодаря!На мен именно от района на Новотела до центъра ми трябва придвижване и евентуално от Новотела до автогарата.Иначе по пешеходния мост и аз се оправям,но ще съм сама с дечковците и се налага рано всяка сутрин да стигаме до района на пощата.....

# 629
Вилиан, от Новотела (по-точно от Панаира) до Центъра - 1,4,7 и 27 автобуси, 3-тролей.От Новотела до автогара Юг - автобус 7.Ето тук можеш да проверяваш всякакви маршрути:

http://www.masov-gt.com/

Общи условия

Активация на акаунт