Малките слънца, чакат веселба, да празнуват те гушкането на мамите!

• 35 468
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Честита нова година! Нека бъде по-добра от миналата и да ни носи само радости покрай нашите дечица!  Hug

Аз най-накрая се престраших и днес ще водим Лора на хомеопат. Положението с корема й не се оправя, дори милата е почнала да търпи и да не си казва. Снощи мъжа ми ги гледа че аз излизах на среща с класа и тя милата не е могла да заспа сума време и накрая като я е попитал дали всичко е наред е казала че я боли коремчето. Миналата седмица го пратихме таткото като опитано зайче на хомеопат, понеже и той има проблеми със стомаха и след като обиколи всички гастроентеролози в София и всеки му вика че му няма нищо, реших че може да му помогнат. Та още от първия прием на някаква гранулка му мина корема, даже започна да спи по-добре.. явно му е уцелил. Ще разказвам после Simple Smile

# 661
  • София
Честита нова година и от мен! Много здраве и само радости с дечицата ни!

Бързо оправяне на Софи, Чефко, Лорка, надявам се, че вече са добре.

# 662
  • София и там където не се пуши
Хелче, ако сте в Младост или в ХД нали знаеш за хомеопата от аптеки Хера.

# 663
  • София,
Хелче, ако сте в Младост или в ХД нали знаеш за хомеопата от аптеки Хера.
Аз да отговоря преди Хелче, не са в Младост, е близо са и ние, ама нищо не знаем за хомеопата, я разкажи малко повече. Иначе хелче е записала часовете в МЦ Хирон, там хомеопатите са и лекари, а техния е лекар - гастроентеролог, който обаче е и хомеопат.
Хелче чакаме да разкажеш как е минало интервюто, какво изписа и какво каза, а Лора как се държа?
Вики кде се изгуби, да не учиш за изпити? Как е Виктор, надявам се че сте добре и си ходите на градина!  Hug
Много се радвам, че Гери и Жорко са се включили, Гери страхотен е малкия непослушник. Ако можеш обаче включвай се по често. Страхотни резултати сте постигнали, много се радвам.
Мидичка, а вие с МИми как сте?
Ние вчера бяхме в Пумпелина, Вероника щастлива и нахилена, че е там - но много разконцентрирана, и въпреки това се справи, пак имаше страхотни бисери и много смешки, кой ли ден мен ще ме изгони Милена, щото много се смея Mr. Green. Вероника и разказваше как Дядо Коледа и е донесъл много домашни Joy, голям смях падна. А то наистина е така - подариха и една мозайка - като тази дето там я реди, един дървен пъзел с животни, които тя научи за отрицателно време и един дървен конструктор - да учим формите и цветовете. С основните цветове се справя вече много добре. Вчера обличахме и събличахме дървени кукли - пъзели - момче и момиче Blush.
Аз вече съм в сесия, но както се и надявах отървах първия изпит, на предварителния тур, и все пак трябва да засядам да чета, та ако залипсвам да знаете че  smile3529.
Бързо оздравяване на Софи и Чефко и другите болнички, да няма вече болни нито дечица нито майки Praynig

# 664
  • София
При нас нищо ново.
Алекс започва да използва думи заместители. Например като му кажа, че ще му сменям памперса и той казва "пипи", т.е. мокрите кърпички. За памперс казва някаква странна дума, която не я разбирам Simple Smile

И под давлението на кака си се пробва да пее "We will rock you", нещо като "уи ло иу ло".

# 665
Благодаря, момичета. Ние сме по-добре, в петък ще ходим на контролен преглед, а до тогава продължаваме с инхалациите. Като й сваляха абоката на Софи й отлепиха косата, много плака, а сега там мястото изглежда странно много гладко и не знам дали ще поникне коса ... зачервено е. Отстрани я бяха обръснали и вече косата е започнала да расте, но там където го отскубнаха с лепенката гадовете мръсни не знам.... Sad

Кажете някакъв начин да се предпазим от други подобни проблеми? Направо съм в паника, казаха че редовно ще сме там. Не мога да се примиря с това.

Бързо оздравяване на всички болнички и нека новата година да ни донесе на всички много, много, много здраве!  Hug Hug Hug

А, да се похваля. Софи от болницата се научи да се преобръща в стремежа си да търси нещо за сукане  Joy (кърмя я легнала) и сега само се търкаля. Вече иска да се изправя, като се хване за пръстите ми и се надига моменталически. Много се радвам!  Party

# 666
  • София,
Либи тия гадове нормални ли са, толкоз ли ненамериха друга вена, ми на главата ще и слагат абоката, ей аман от некадърници. В коя болница сте били? Ще и поникне и на това място косичка, не се притеснявай, но наистина не е било нужно да се стига до там.
А какви са тези прогнози, просто ума ми не го побира, ти не ги слушай, със сигурност няма да е така. Всичко ще мине и отмине, тя ще израсте проблемите каквито и да са. К/азвам ти го от опит, като минала вече по този път! Peace

# 667
  • София
Либи, не се притеснявай за косата, ще порасне. Не съм убедена и в прогнозите на лекарите. И аз мисля, че ще израсне проблемите.
Според мен можеш да пробваш с някакви закаляващи процедури. А лятото - дишане на йодни пари на морето.

# 668
Либи ,  Hug
Много се радвам , че Софи се обръща , ще си спокойна , че с двигателните умения всичко е наред ! Peace
За косичката , не знам , Деси има такова петънце с отлепена коса , още в неонатологията и сега е като белег . Не личи много , защото е на границата между челцето и косата , но аз си го знам .
Ако на Софи е навътре , няма да личи  Peace .

И хич не ги слушай , че редовно ще си там , децата за щастие в повечето случайи опровергават неблагоприятните прогнози ! Praynig

# 669
Семирамида, аз самата им се молих да го сложат на главичката, защото при първия абокат на ръката я бодоха 9 пъти, а при втория 17 пъти по ръцете и краката, та дори и болното краче, за което ми е казано от неонатологията да не давам при никакви обстоятелства да се боде. Предупредих ги, но една сестра в стремежа си да ми се докаже колко добре слага абокати я направи на решето. Върнаха ми я с подути ръце и крака, със 17 дупки с течаща кръв, без памуче или компрес. Полудях.  Sad Знам, че вените й са много травмирани от неонатологията и е трудно, за това ги помолих да не я дупчат излишно и да сложат направо на главичката, но не. На главичката го сложиха от първия път... Лепенките исках аз да си ги махна, щях да ги отрежа с ножичката някак си, но сестрата хич не ме дочака да се изкажа и докато се усетя, храс храс и вече го нямаше абоката, а с него и косата. Хепи мама - много е голямо петното, всъщност те са 4 петна отгоре на главичката  Cry Cry Cry

Става въпрос за детско отделение към окръжна болница Сливен. Няма такава мизерия и простотия...

За това, че редовно ще сме там - децата с респираторни проблеми от раждането и на апаратна вентилация много често правели пневмонии и бронхиолити Sad  Cry Cry

# 670
Това със слагането на главата беше остаряло още преди 15 години с първото ми дете.

А за хомеопата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=487920.0 ето тук обсъждаме, решила съм да го водя и моя, но все не мога да намеря подходящо време.

Моят е с огромни здрави сливици.

# 671
Ох , Либи , много се измъчи милото детенце , дано да е за последно .
Недей да живееш с нагласата , че все ще сте по болници , ще се оправят нещата !  Hug
Помисли нещо за закаляване като поотрасне малко , на Сандански знам , че е добре за деца с респираторни проблеми .

А болниците са отвратителни навсякъде , аз пък няма да забравя детското отделение в Хасково .
Деси беше на село с баба си , направи гнойна ангина с висока температура . Приеха я в болницата , защото същата година беше с пневмония при която направи фебрилен гърч и трябваше да се следи . Та аз от Пловдив отидох в Хасково , да съм с нея и още си спомням ужасната мизерия и пропитите с урина дюшеци . Отврат !!!  no

# 672
Ами Дороти, остаряло неостаряло, просто няма здраво място където да се сложи абокат. Сега ще я мажа с едно кремче, надявам се вените й да се възстановят, че ако не дай Боже пак се наложи нещо поне да не я тормозят толкова.
Хепи мама - и аз мисля да ходим на Сандански, на море и така.. За закаляване ще взема да почета повечко.
ЗА отделенията не ми се говори... Баш детските трябва да са най-добре, а в нашия град всичко е ремонтирано освен детското.

# 673
  • София
Милата Софи Hug Мажи я с чисто зехтинче преварено по петънцата и лек масаж да стимулираш кръвообращението на петънцата.
Не мисли за проблеми от сега в бъдеще,минало е вече,тези лекари само пари по здравна каса търсят затова да те наплашат и за най малко да бягаш там.
Много позитивни мисли изпращам.
Сещам се за отввара от коприва за косичката също,ама дали може на бебе?????

# 674
Либи, имам предвид, че затова не са ти давали.

Да не се налага повече да и се слага система.

Сандански е супер идея - моят съм го водила там като малък.

Общи условия

Активация на акаунт