Малките слънца, чакат веселба, да празнуват те гушкането на мамите!

• 35 478
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Успех във всичко, което умеем,
късмет във всичко, което не зависи от нас и
сбъдване на всичко за което мечтаем!
Честита Нова година!

# 646
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! НЕКА ТЯ ДА НИ ДОНЕСЕ ПОВЕЧЕ РАДОСТИ И ПО-МАЛКО МЪКА. ДА СЕ СБЪДНАТ НАШИТЕ СЪКРОВЕНИ МЕЧТИ!!!

# 647
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! НЕКА ТЯ ДА НИ ДОНЕСЕ ПОВЕЧЕ РАДОСТИ И ПО-МАЛКО МЪКА. ДА СЕ СБЪДНАТ НАШИТЕ СЪКРОВЕНИ МЕЧТИ!!!

Марианка , миличка ,  Hug

Пожелавам ти едно хубаво , здраво бебенце през Новата година !  Praynig Hug

# 648
  • в белята
MarianaM ,дано новата година ти донесе едно живо и здраво бебче ,което много да те радва. Praynig Praynig Praynig
Честита Нова Година ,на всички мами ,дано тази година бъде по-здрава ,по-щастлива и по-весела за всички нас!!!! Praynig Praynig Praynig
Аз обаче постоянно се вкарвам в някакви филми............ ooooh! ooooh! ooooh!
Малкия все още е болен и ние също,ваксините незнам кога ще ги правим ,обаче..........................започна да ме вълнува въпроса кога точно е крайния "срок" едно дете да почне да гука и да повтаря срички като да-да ,ма-ма и т.н.? Защото гледам племенницата ,бърбори ,а Генката не........... Cry Cry Cry ,не че нене разбира ,усмихва се ,но  рядко се смее с глас .............

# 649
Честита Нова година на всички! Много здраве на дечицата и много късмет на майките и татковците!

марианаМ, дано Новата година е много щастлива за теб и да ти помогне да забравиш лошото от старата!

bk, на нас логопедката ни каза, че сричките е нормално да се появят към осми месец (вие имате време). Гукането е от по-рано, но пък има деца, които въобще не гукат.

# 650
Дани благодаря за пожеланията. Hug

# 651
Честита нова година на всички ви  bouquet
Пожелавам ви една чудесна нова година,изпълнена със здраве и много чудеса Hug
Ние цял ден лежим днес,с Вики спахме на обяд от 13 до 17 часа,а снощи си легнахме към 2.30,не е чаааак толкова много,но и тя и аз си наваксахме загубения сън  Grinning
Пак взе да киха странно,надявам се с кихането да си остане.
Орелия,кофти посрещане,но пък аз винаги съм вярвала че ако тръгне зле,ще свърши добре,така че погледни с тази философия,може да предизвикаш добрите неща Hug

# 652
MarianaM, моите най-искрени съболезнования. Ужасно съжалявам, че трябва да преминеш през такова ужасно изпитание.  Cry
Прегръщам те силно и вярвам, че новата година ще ти донесе утеха, радост и здраве!  Hug Hug Hug

Честита нова година на всички! Бъдете преди всичко здрави, всичко друго се постига!  bouquet  bouquet

Ние прекарахме празниците в болницата. София беше с пневмония и бронхоспазъм. Взехме си инхалатор, трябвало известно време да продължим с инхалациите. Беше на кислород 24 ч., после пред обезводняване, отказа да яде, системи и какво ли не. Здрава вена не остана, направиха я на решето милата, а сега плаче на сън и е ужасно неспокойна. За капак отказва да яде от шише и не знам вече какво да правя. Sad Подготвиха ме, че така щяло да е щом е имала респираторен проблем, ще е предразположена към подобни заболявания Sad Нито ми е до празници, нито до нищо...

Орхид, радвам се много, че малкия герой започва да се подобрява.  Hug Вярвам, че ще възвърне всичките си умения и ще ги задмине!

# 653
  • София
Либи, милото дете. Бързо оздравяване и на София и на Чефко.
Защо не питаш неонатолозите дали можеш да сложиш Превенар? На мен педиатърката ми предложи да сложим на Алекс, но все още не съм слагала.
И много море лятото.

# 654
  • София и там където не се пуши
Честита Нова година и от мен. Много здрави дечица, да преодоляват всички проблеми.

bk няма срок за ваксини, след като едно дете е болно и най-добре, да речем 6 месеца да е здраво и тогава ваксина.

Либи, дано да нямате повече проблеми.

# 655
Честита Нова година!!!
Нека тя ни донесе много здраве и късмет!

Алекси, честит имен ден!  bouquet

# 656
Благодаря на всички мами за пожеланията!!! Много ви обичам и силно ви прегръщам!!!

Либи как е твоито детенце? Дано да се оправите бързо и да нямате такива проблеми повече!

Дано годината да е по-добра за всички!!!

# 657
Либи , много ми е мъчно за Софи , пожелавам й да се стабилизира бързо и да няма повече проблеми! Praynig
Не Чефко , също , бързо оздравяване ! Hug

# 658
  • в белята
Либи ,дано нямате вече такива преживявания. Praynig Praynig PraynigГорката Софи ,какви ли спомени са й останали след болницата......Генката до преди месец два недавеше да му пипаме ръчичките и винаги пищеше ( нали се сещате ,кеде предимно му бяха абокатите и като трябва да му вземат венозна кръв къде си намираха вена)
Незнам как е при вас ,ама при мен има няма и изпадам в някаква хипохондрия и започвам да си мисля от какво ли не ,че е болен малкия................... ooooh! ooooh! ooooh! От оня ден пак започнах да си мисля ,че имаме проблем с бъбреците ,заради едни страни субфебрилни температури ,или ,че тая негова кашлица ми преличама на астматична .А за това дали се развиваме според нормите,като дойде края на някой месец и...................

# 659
Честита нова година, мили момичета! Да сте много здрави, дечицата ви също и само хубави неща да ви се случват през новата година.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт