SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 651
  • 732
  •   2
Отговори
# 210
  • гр. София

...   А представяте ли си ако и по време съвпадне шептенето и се преплетат енергиите, какви групови  ... сбирки би могло да се заформят  насън  Grinning

Малееее горките момчета, незнам как ще се разкъсват на толкова много места. А за тея сбирки само казвайте в коя държава и кой град ....  Mr. Green

Сбирките ще са на астрално ниво, за да не се налага да се пътува  Mr. Green

Аз изчезвам.
Отивам да се трудя над одата за Импала  Laughing

Хубава вечер на всички, приятни почивни дни и.....ура! скоро ще имаме епизод!

# 211
Ясно, то било братска подово-налягала серия  Grinning    , обвеяна от фенска любов.  Дийн е по-сполучлив, все пак е манип, нали?   

За жалост така се оказа. Мисля, Дейна, показа оригинала (един чичка  Sick), но аз все още се надявам чичката да е фалшиф (напразни надежди  Whistling, но не умират ...)

# 212
мокетестата снимка съм много щастлива, че не е истинска, че не се е снимал по този начин, пък Crossing Arms .
Сега, от една страна и аз съм много доволна, че Дженсън не се е снимал така, все пак човека е сериозен актьор, или поне се опитва да е такъв след Дните  Mr. Green. Такава снимка никак не би му отивала на упорито градения голфърско-тежкарски имидж, който аз много одобрявам, за разлика от Изи.
От друга, обаче, не мога да си изкривя душата и ще си призная, че много ми се ще да го видя наистина така  Blush

А за тея сбирки само казвайте в коя държава и кой град ....  Mr. Green
В онази паралелната вселена, дето аз съм Бед  Mr. Green ще да се състоят сбирките.  Laughing

Енергията така ще се концентрира и струпа, че ще успее да материализира Сам и Дийн  Joy
Чул те Господ!  Praynig

Розичке, като знам аз как чакам стихотворението за Импала, представям си на нея какво й е.

# 213
М, даа и на Дейна така една мацка от Фейсбука й разби всичките излюзии за мокетестата снимка, когато извади оригинала с плешивия чичка.
За мене (и за Галчето) обаче "оригинал" си остава Дженсън, въпреки че поназнайваме, че е фейк. Wink

Злате, права си. И на мене някак си не ми се иска нашето момче да се изтипосва в "истински" такива снимки.
(Въпреки че в сънищата ми само така си се разхожда! Mr. Green )

# 214
Още спойлери от SpoilerTV  Grinning [/color]
В бяло:
@smccartt asks: Where’s Castiel on Supernatural? Also are they going to anything about Adam — it’s not like Sam and Dean to leave their brother in hell.
Maybe they just don’t like him? (Kidding.) While there’s no word on Adam, executive producer and showrunner Sera Gamble elaborated a bit on Cas’ “tremendously awful position in heaven” when I spoke with her earlier this week. “He’s going through so much that he’s only alluding to that he can’t really talk about. He’s keeping as stiff an upper lip as he can because he is tortured and lonely and…I think he feels these are the only people who care about him in the universe.”

@michelecurran asks: Please, I need some Supernatural scoop!! Is Sam going to get his soul back soon?
As we reported earlier, don’t expect to see Sam’s soul before midseason. That said, Sam can expect one thing before the break: an ass kicking. In fact, the Dec. 10 episode — which guest stars Robert Englund (the original Freddy Krueger) as an unlicensed doctor who works out of the back of a butcher shop — finds both brothers on the receiving end of a “hardcore” beating. “I don’t want to give away the farm on this episode, but I will say both of them are at the very least near death in this episode,” said Gamble.

@LISALEE25 asks: Is this Supernatural’s last season?!
In the words of Dean Winchester, bite your tongue heathen! Honestly, it’s too soon to tell, but they are in the early stages of planning a “bold” new meta-episode set to air in spring.

Източник

Да питам сега, че нещо не ми стана ясно от втория пасаж - двамата ли ще се бият помежду си, или някой друг ще ги пердаши  newsm78

# 215
И на мен не ми стана ясно, но по-скоро ми се струва, че някой ще ги пердаши. Нищо чудно някоя алфа да е по петите им и да им хвърли здрави тупаници.

# 216
Лелее, жал ми е за Кас - има си само една бъдеща ангелка да му чисти перата....

Веднага се екипирам с градинарския костюм и отивам петъчно да плевя градинката.... че утре серия ни чака  Whistling

# 217
  • # супернатурална #

За мене (и за Галчето) обаче "оригинал" си остава Дженсън, въпреки че поназнайваме, че е фейк. Wink

100 % нашето си е оригинал Crossing Arms Усещам го със всяко влакънце Joy
Ох, като зговорихте за бля-бля сцените, мислите ли, че това е режисьорско виждане, или са им дали малко свобода да бъдат себе си, един вид отвътре им е дошло (аз залагам на второто Flutter)

Вече и критериите ми не са много твърди, имам почти само една категория - "млади мъже"   

Joy Joy Joy
Ох, това на втори прочит го схванах Joy
Както и преди съм казвала, така се виждам след 50-тина години Laughing

Енергията така ще се концентрира и струпа, че ще успее да материализира Сам и Дийн  Joy

Само трябва да си нарисуваме знака за тулпата в спалните и НЕКА МАТЕРИАЛИЗИРАНЕТО ДА ЗАПОЧНЕЕЕЕ Laughing

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 18:47 от Г. Краули

# 218
  • София
Мъжът ми също се вкючи в гледането на сериала!   bouquet  bouquet  bouquet
Най - сетне да намеря нещо, което му харесва след Старгейтовете!!!

И за си призная май вече знам защо лапнах по Дйин - набор 78 е най - добрата реколта мъже! Знам го от опит!  Embarassed Embarassed Embarassed

# 219
И моят мъж беше натикан в Свръхестественото  Mr. Green  Вече е в крак с феновете и е отбор Дийн, нямаше забележки и каза, че е голям мъжкар.

Краули, аз по се виждам като Шер  Mr. Green  Приемното тяло на главата на Дийн в манипа било на чичка?  Не изглежда зле във всеки случай  Grinning

# 220
  • # супернатурална #
Абе и Деми Мур не е за ожалване Mr. Green
Моля, никой да не показва снимката на чичката, който си е сложил главата на тялото на Дийн(това е моята версия и аз държа на нея)
Чакайте да ви кажа за моите опити за зарибяване. Вербувам си аз едно момиче, доброволка на работата, ученичка. Имайки впрдвид възрастта, пращам прилични снимки и клипчета, да не каже някой, че развращавам младежтта Laughing Та вчера пращам едно клипче от колекцията, без да го изгледам цялото. И днес тя: "ама този малкия много готин взел да става" Веднага се сетих за съдържанието на клипа. Ей, това 18 годишните духовното хич не ги влече Laughing

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 20:03 от Г. Краули

# 221
Стич, този супернатурален рошко на аватара ти твой ли е Grinning
Гале, много извинявай, че така некултурно съм ти подминала въпроса Embarassed Чак сега го виждам Embarassed
Да evil!skinwalker-ът е мой, очите му блестят в различен цвят - жълто и зелено Laughing

Знам, че тренера изпитва особен страх към тази порода, особено ако носят розова панделка Joy

Да питам сега, че нещо не ми стана ясно от втория пасаж - двамата ли ще се бият помежду си, или някой друг ще ги пердаши  newsm78
Злате, мерси за спойлерите Hug Пише, че и двамата ще получат пердах, предполагам няма да е един от друг, а някой ще ги напляска здраво и двамата.

# 222
Направих леко освежаване на екипа  Grinning  Ей с такива глупости се занимавам в петък вечер

# 223
 Вече и критериите ми не са много твърди, имам почти само една категория - "млади мъже"  
Joy Joy Joy
Ох, това на втори прочит го схванах Joy
Както и преди съм казвала, така се виждам след 50-тина години Laughing

Аз пък нищо не схванах, я ми обяснете, седя и се дзверя - критерии твърди, млади мъже... и моля, като на 5-годишен hahaha

Чакайте да ви кажа за моите опити за зарибяване. Вербувам си аз едно момиче, доброволка на работата, ученичка. Имайки впрдвид възрастта, пращам прилични снимки и клипчета, да не каже някой, че развращавам младежтта Laughing Та вчера пращам едно клипче от колекцията, без да го изгледам цялото. И днес тя: "ама този малкия много готин взел да става" Веднага се сетих за съдържанието на клипа. Ей, това 18 годишните духовното хич не ги влече Laughing

Тук също нищо не ми стана ясно, особено последните 3 изречения... Кой е малкият, кое е духовното и къде е клипчето?
Моля, не публикувайте снимката с плешивия чичко, ще си разваля цялата нощ, ако го видя брррр
И последно - защо всички си сменят аватарите с някакви калинки, пеперудки и т.н.?
Лили, откъде владееш такива умения, питам сериозно Joy

# 224
  • Разпиляна във въображението
Брей, изписали сте света, че и моята половинка споменавате, а той се чудил защо му пищели ушите по едно време.

Краката на Дийн са основното средство на мъжо в борбата му с всичко Дийново. Последно се заяде със скайп името ми. Напук на една приятелка прикачих към него Дийн Уинчестър, само за забавление. Обаче моя като го видя първо заплаши програмата, а после живота на лаптопа. Каза как съм могла да го направя, и защо след като съм решила да си прикачвам имена, не сложа неговия ник. Обясненията му, че е просто майтап, не му повлияха. Накрая взех, че написах неговия ник и нещата замряха..

Една молба, бях писала преди време, че търся гиф, който видях някъде, но не мога да се сетя къде. От снимките зад кадър е. Дийн стои, под него минава главата на Кас, а зад него се мярка прелитащ Сам. Някой има ли идея къде да го намеря?

Общи условия

Активация на акаунт