SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 524
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Привет!

Поздравления за стиховете, Зимна роза! Убийствено хубави са, определено молитвата ще действа!

Мусаката за сънища не помага, да знаете! Изядена определено време преди действията, дава енергия, нищо повече  Mr. Green

Тази на Джаред не вярвам да е монтаж Heart Eyes Ох, колко го харесвам от този му период Heart Eyes

P.P. Злате, твоите котьовци много ми харесват Heart Eyes

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 14:57 от Red Sonja

# 196
Тази на Джаред не вярвам да е монтаж Heart Eyes
Е, на Джаред не е със сигурност, той има цяла фотосесия в този си вид. Както всички тук знаят, това ми е една от най-любимите ми негови фотосесии Heart Eyes Heart Eyes

Като го сънуваш следващия път незабравяй да му го кажеш  Mr. Green
Задължително! Mr. Green

# 197
Ми, трай си. Нали знаеш - докато не  го изречеш гласно не е истина  Grinning

# 198
Много сладка тая снимка
и за тази  Joy Joy , много моля даме извините  Praynig ..........

# 199
Ми, трай си. Нали знаеш - докато не  го изречеш гласно не е истина  Grinning

Истината е, че предпочитам истински снимки: има толкова много материал, че лесно мога да си представя Сам и Дийн във всякаква поза и всякак разсъблечени облечени. За мимиките е ясно: мисля, че съм видяла всички възможни. Но не разбирам защо трябва да се монтира лице/глава върху друго тяло, само за да е в определена поза или по друга причина, най-често очоплакнещо-бездрешна. Остава ми да видя само бедрата им натюр, но на мен това ми е фетиш: досещам се, но искам да се уверя Mr. Green , но трябва да е снимано стилно, тъй като намирам повечето такива снимки за, меко казано, странни. Специално за читателско-мокетестата снимка съм много щастлива, че не е истинска, че не се е снимал по този начин, пък Crossing Arms .

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 23:41 от Impala

# 200
  • гр. София
Зимна роза, Hug

Ще чакам с нетърпение.

PS. Чудя се дали да си изпрося Blush Blush Blush пак индивидуална творба, както от bichito Heart Eyes ... Тя все пак не би била за мен мен, а за женската Уинчестър в сериала.

Да взема да се ослушам, ослушам, пък да сътворя нещо, а? Grinning

Даже сякаш ми идват лееекинко някои идейки вече....

# 201
Зимна роза, Hug

Ще чакам с нетърпение.

PS. Чудя се дали да си изпрося Blush Blush Blush пак индивидуална творба, както от bichito Heart Eyes ... Тя все пак не би била за мен мен, а за женската Уинчестър в сериала.

Да взема да се ослушам, ослушам, пък да сътворя нещо, а? Grinning

Даже сякаш ми идват лееекинко някои идейки вече....

О Боже, о Боже, о Боже! Не знам да се радвам ли, да се засрамя ли най-накрая. При всички положения съм ти благодарна Hug Hug Hug .

Red Sonja,

Надявах се поне със суетата си да се преборя, но нямам шанс icanfly : цък за особено любима снимка.

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 15:51 от Impala

# 202
Impala, не се засрамвай, харесваме те черна, не червена  Laughing

# 203
  • # супернатурална #
Здравейте, момичета! Ей, едва ви изчетох, сега да не забравя какво щях да пиша Laughing
Първо да поздравя новите в темата Hug , радвам се, че се увеличава броя на жените с вкус към сериали....и мъже Laughing
После да поднеса едно екипче на Лили

Разбрах, че си няма, а има опасност, тласкана от обясним ентусиазъм да се появи по...без нищо и да рискува да и влезе някое бодилче (Импалко).
Зимна роза, bichito е права, ще настане едно вечерно шептене преди сън, някои от мъжете ни си мислеха, че по-луди от това не можем да станем. Пак ще ги изненадаме Laughing

# 204
Забележка: за да се изпълни молитвата не е необходимо да се прави мусака Mr. Green Whistling
А пък аз днес по някаква случайност съм точно на мусака за вечеря Joy Поздравления отново Hug Hug

Apocalyptic city, не си единствената, която е забелязала това кой е нежен и кой груб. Може и да си въобразявам, но сякаш и с ангелската и демонската сцена искаха да ни го внушат по някакъв начин Rolling Eyes Т.е. неслучайно Дийн беше с Ана и Сам с Руби hahaha
Хахаха, Импалке, наистина черното е по-добре от червеното, макар и да е любим цвят Whistling Ама аз наистина нямам търпение да прочета и нейния химн, дано бъде осъществен Mr. Green

# 205
За Розето  Hug  bouquet   А представяте ли си ако и по време съвпадне шептенето и се преплетат енергиите, какви групови  ... сбирки би могло да се заформят  насън  Grinning

Краули, боже боже каква прелест си ми приготвила  Hug  Все едно съм си аз  Joy   Ще си намеря само градинарските пособия. Представям си как се разхождам и по другите теми така заформена  Mr. Green  

А за попораснали момичета не отваряйте дума  Joy   Вече и критериите ми не са много твърди, имам почти само една категория - "млади мъже"   Шегувам се естествено   Mr. Green

Импалке, защо онзи манип на Джаред го нарече читателско-мокетен? И на мен не ми е по вкуса

# 206
  • В средата на времето

Аз загубих ум за секунди Laughing Толкова червено ме кара да се задъхвам Heart Eyes Joy

Градинарките сте много секси с тези премени. Grinning Последната униформа много ми допада. Много Grinning

А представяте ли си ако и по време съвпадне шептенето и се преплетат енергиите, какви групови  ... сбирки би могло да се заформят  насън  Grinning

Енергията така ще се концентрира и струпа, че ще успее да материализира Сам и Дийн  Joy

# 207
Хахаха, Импалке, наистина черното е по-добре от червеното, макар и да е любим цвят Whistling

Сестра ми e страхотна, но аз имам аксесоари Wink ...

Импалке, защо онзи манип на Джаред го нарече читателско-мокетен? И на мен не ми е по вкуса

За това става въпрос:  

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 00:43 от Impala

# 208

Защото (не съм Импалка, но отговарям), ако не бъркам, преди мнооого време имаше няколко момичета  Whistling които искаха да са мокета под него  Whistling ....... и ги налягаше неистовото желание да четат ли, четат .....

...   А представяте ли си ако и по време съвпадне шептенето и се преплетат енергиите, какви групови  ... сбирки би могло да се заформят  насън  Grinning

Малееее горките момчета, незнам как ще се разкъсват на толкова много места. А за тея сбирки само казвайте в коя държава и кой град ....  Mr. Green

# 209
Ясно, то било братска подово-налягала серия  Grinning    , обвеяна от фенска любов.  Дийн е по-сполучлив, все пак е манип, нали?   

Общи условия

Активация на акаунт