SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 646
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Веси  Hug  bouquet, да ти е жива и здрава именничката. С гордост да си носи името, и мама и тате да я слушат повече   bouquet

Галче, то верно си предупредила, ама има хора и със слаби сърца все пак (се муа)  Crazy. К'ви са тия колажи, аааааа  #Crazy

Apocalyptic city, мога да ти подхвърля някоя и друга снимка/някое и друго гифче за аватар, ама чак довечера, че са на личния комп (тук не ми дават, че разбирашли вирусите били навсякъде  Mr. Green) ...

# 481
Злате, да ви е жива и здрава именничката и много да ви радва. Hug   bouquet

Галинче, предупреждението снимките да не се отварят в моя случай с пословичното ми нездраво любопитство, трябва да отбелязваш нещо от сорта на: "Специално за Дейна: Болднато и в червено - Не отваряй в работно време!" Mr. Green Пустото ми любопитство какво ли си пуснала надделя и щях да си счупя пръстите от бързане да затворя прозореца! Joy Joy

# 482
  • # супернатурална #
 Joy Joy
Това предупреждение беше примамка Mr. Green
Знам, че никой няма да устои, дори и в работно време Laughing
И една бърза:
Коя беше песента на Металика, която Дийн си тананикаше за успокоение в самолета?

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 19:37 от Г. Краули

# 483
Some kind of monster, искаш ли я звуково? JoyЕто, ако ти се слуша и гледа http://www.youtube.com/watch?v=QGgjBKaNXiw ъъъъ ще има ли поздрав, ако съм познала...

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 20:17 от Apocalyptic city

# 484
  • В средата на времето
Коя беше песента на Металика, която Дийн си тананикаше за успокоение в самолета?

Ето я Grinning

Сам вади много успокояващ глас тук Grinning Как почти нежно казва на Дийн "yes, you can" Grinning

# 485
  • # супернатурална #
Ии, благодаря за бързия отговор Hug
Връщам си с едно клипче, с което да почетем Фреди Меркюри, който почина на тази дата преди 19 (леле колко много станаха ooooh!) години
http://www.youtube.com/watch?v=rvSVyovgqQY

И по едно персонално поздравче
За Апокалиптик:

За Изи:

И за останалите Laughing

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 20:48 от Г. Краули

# 486
Злате, много много да ви радва момиченцето ви  Hug  Почерпката е страхотна, добре, че е на картинка, одма да съм я омела   Grinning

Гледам почели сте Сам подобаващо, манипът е страхотен, Ина.  И какво сега - от зависима, ставащ още по-зависима   Joy 

Сам, респективно отбор Градинарките  Grinning  сме изостанали в анкетата, но пък може и да е за добро. Направо е за добро  Mr. Green

Спрях се на всички попътни капанчета в темата  Grinning  което ме подсети, че Коледата наближава  Mr. Green   Анимацията не бих я гледала, какво им пречеше да нарисуват Джаред и Дженсън   Crossing Arms 

Ламя, страхотен подпис  Grinning     иии вече не помня какво исках да кажа Grinning

# 487
Люси, да, много съм зависима, ужасно съм зависима. И да, добре е че изоставаме в анкета, ще има повече за всяка една от нас, пу за мене устата на Сам hahaha
Продължавам да чакам предложения за аватар Joy
Галче, обичам тА за поздрава, а пък Фреди, ти знаеш, обожавам го, почти колкото и Сам. Преди толкова мнооооого години гледах концерта - трибют на живо от столчето си в къщи...

С другарски поздрав

# 488
  • # супернатурална #
Добре де, дай насока, какъв го искаш Сам...за аватара Laughing - усмихнат, ядосан, костюмиран, неглиже...
И дайте да намерим нещо и за подпис на Лили, че нейния Сам много подтиснат нещо Laughing То верно, че на брат му фенките малко повече, ама ние доста по-ентусиазирани Whistling

Ето ти една уста  Laughing

# 489
  • В средата на времето

Защо Джаред не ходи ей с тази прическа не разбирам Crazy Супер му отива според мен.

Гале, 10х за зейналият Дийн Grinning

# 490
Изи, много е хубаво с тази прическа момчето  Heart Eyes  Поне е различно хубаво  Grinning Ако Ина ми разреши, ще използвам снимката за подпис. И аз усещам, че моят тъжен красив Сам  е време да го поразведря вече. Обмислям, избирайки снимки на Сам  Heart Eyes

# 491
Момичета, благодаря за прекрасните поздрави!  Hug

Злате, как откъде бе Златенце, от серията с върколачката, сещаш ли се Joy
E нормално е да не мога да позная всеки един кадър на Сам от коя серия е, все пак съм от Маракана. От серията с върколачката мога да ти предложа едно чудо гифчета, дето да се гледат след предупредително слагане на червена точка  Mr. Green. Например:

Иначе разполагам с тези:

Галя,  Hug  bouquet за парчето на Куин!

# 492
  • # супернатурална #
Злате, супер гифчета, особено първото, второто, третото и четвъртото Laughing
Апокалиптик, ето още нещо от 2/17

Лили, и теб ще те попитам, какъв го предпочиташ? Я вижте колко интересно става, когато някой иска да смени изгледа Laughing

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 23:33 от Г. Краули

# 493
Злате, извинявай, обърках те, права си, не можеш да знаеш всичко, което питам, но точно от сорта на първия гиф търсех, но ме беше срам да си поискам. Ако имаш още, давай ми...още, още, още... Обещавам да сложа червена точка!
Люс, ако имаш предвид последната снимка, която постнах, взимай, тъкмо ще се кефя всеки път, когато виждам твой пост.
Галче, и аз не знам какво искам, давай предложения, аз ще избирам Joy

# 494
Apocalyptic city ето няколко гифчета, не са от точно епизода с Мадисън, но ....

Общи условия

Активация на акаунт