SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 661
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Ха, Злате, мерси за последната серия от снимки! Госпожата хич нямам очи да я видя на тях, макар че на една - две ми се видя бузеста (заради прическата ли да е???) Иначе тези русите кукли на последните 2 снимки как така точно пред нашия сваляч са се оказали? Mr. Green Ей, върви му на тоз мъж на красиви жени наоколо му! Mr. Green Даже и жена му да е там, красавиците са го наобиколили 24/7.

# 541
  • София

Така е, така е .... За Робърт съм аблолютишен съгласна. От кой торент (в замунда аз не мога да вляза, от чужбина е невъзможно) го свали, че аз го търся и все на камък удрям.
Пробвай да го гледаш ТУК или да си го свалиш от ТУК.Ако не успееш кажи ще търся друг вариант.

Злата с метлата на мен ми хареса и "Friday the 13th , и "New York Minute" ,само че във втория не е в главната роля, но пък е толкова готин... Heart Eyes

# 542
  • # супернатурална #
Злате, много хубави снимки  bouquet
Страхотна двойка са, няма какво да си кривя душата. Госпожата верно е поналяла бузки, ама и отива. На последната снимка Дженсън е като слънце Grinning

# 543
Злате  Hug  bouquet за снимките (ах ти папарааааак  Wink ). Аз съм възмутена и си признавам, че госпожата хич не я харесвам. Изглежда ми прекалено надута и .....  #Cussing out. Двете мацки са си късметлийки  Mr. Green.

А и да се оплача. Тази Мег в следващия епизод изобЩо (и от предния сезон), ама изобщо не я харесвам. Мога с ръка на сърцето да кажа, че е една от малкото "не симпатични" жени в СПН.

# 544
Я да се отчета и аз като работен PR днес и да ви пусна 2 задкулисни снимки от епизода с Истината:

На първата Джаред и той ми се вижда много закръглен в лицето (от прическата ще да е и при него Mr. Green, а на втората Тренера си е цяло слънчице * )

# 545
  • В средата на времето
Злате,  Hug за снимките. Много са хубави Grinning Интересно как Данийл се е поналяла само в бузките Laughing. Продължава да си изглежда кльощава иначе Crazy Русата мажоретка в дясно много би му тичала на Дженсън Grinning
Дженсън на снимките зад кулисите е слънце Heart Eyes

# 546
# 547
Русата мажоретка в дясно много би му тичала на Дженсън Grinning
Дженсън на снимките зад кулисите е слънце Heart Eyes

Ъхъ, определено която и да е от двете руси, много би му тичала. Той нашия тренер е всеизвестен любител на русото (и все Плейбойки! :oooh: ) Госпожата е май единственото му по-тъмнокосо попадение. Simple Smile

Слънце си ни е той, такъв като е засмян и ми иде да го нагушкам! Hug

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 23:58 от Dana_Scully

# 548
И на мен госпожата си ми харесва много, а пък в какви готини обущета се е барнала.....(завид, завид). Много й харесвам всичките чепички, които съм виждала по снимките. На последната снимка са грейнали и двамата  Heart Eyes. Вие хубаво отбелязяхте русите мацки пред Дженсън, ама видяхте ли какво му е отношението към тях - нула внимание и кило презрение. Точно това е правилният начин на държание на един женен мъж към всички заобикалящи го жени.  Crossing Arms

# 549
Тц, тц, тц, Злате, каква си ни моралистка тази вечер! "Така трябвало да се държи един женен мъж!" Ще рече човек, че за тебе е женен, та толкова го къташ. Grinning

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 00:36 от Dana_Scully

# 550
  • София
Момичета, благодаря за спойлерите и споделените мнения!
За някой неща не съм на прав път, но пък за други кой знае.

Изказаното мнение е развносметка за момента и съм сигурна, че ще се помени!

Толкова бързах, а исках да пиша с все още пресни впечатления. Цяла вечер го говоря този сериал с една приятелка (като и разказах за Блъди Мери.... май се отказа да го пробва) и след това на фестивал филмов и щяха да ми излезнат мислите от главата.

Прави бяхте, че в един момент се претръпва към страшното и се радвам, че не се отказах.

За мисията на Сам - дет се вика в 5 сезона ще се запозная с нея! Сигурна съм, че няма да се разочаровам. Направо ме сърби копчето за теглене!!!

Краят на сезона... уххх нямам търпение, но няма да тегля втори сезон, защото имам за учене! Дори няма да навестявам темата (дано си повярвам поне за утре), защото имам доста работа и ангажименти следващите седмици.

И на края за финал - ОХ, ТОЗИ ДИЙН!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 551
I.Ivanova, мога дружно и от името на всички тук да заявя, че ти завиждаме за стоицизма да се стърпиш да не изгледаш веднага и втори сезон. Мисля, че това никоя от нас не го е правила, всички сме били ултра-зарибени още от самото начало, когато всяка от нас е започвала да гледа (и не е спирало и до ден днешен) Simple Smile '

Успех на изпитите и те чакаме обратно! Simple Smile

# 552
Добро утро!

Честно казано се изненадах, че няма да има епизод днес. Неприятно се изненадах! И сега какво?!? Събота няма да е събота Crossing Arms
Рано им е за почивки, по Коледа им разрешавам една седмица, сега - не! Аамаха Naughty

Благодарности на папарачката за снимките (Злате Hug) Много са готини двамцата с Данийл, такива естествени и непринудени. Сладури!

Уоми, страхотно ass candy Grinning   bouquet

Иванова, успех на изпитите! Дейна е абсолютно права - ако не започнеш веднага втори сезон, ще си героят на темата - по издържливост Wink Като знам аз как ги изгледах всичките накуп, не можех да се откъсна просто! Май и другите са били така Simple Smile

# 553
Добро утро!
Сончето пак ни е приготвила чудесна закуска  Hug!
Докато си похапвате сладко-сладко, ето още една снимка на Дженсън и Данийл  Heart Eyes

Иванова, респект, момиче! Ти си не фен, а желязо! Как се удържаш - направо не знам  Crazy

Тц, тц, тц, Злате, каква си ни моралистка тази вечер! "Така трябвало да се държи един женен мъж!" Ще рече човек, че за тебе е женен, та толкова го къташ. Grinning
За съжаление не е за мен, ама ако беше, щях и повече да го кътам  Laughing

Я да се отчета и аз като работен PR днес и да ви пусна 2 задкулисни снимки от епизода с Истината:

Аз пък ще се отчета като нещатен папарак с още няколко снимки от тази серия  Grinning + още две, които не знам от къде са.

# 554
Добър ден, момичета  Hug   Соня, разкошно хапване  Grinning

Ако ще си мерим госпожите, щото и аз разгледах внимателно г-жа Дийн  Mr. Green,  не мога да кажа коя е по по така. Но все ми се струваше, че Дженсън ще си избере по-засукана съпруга. Но може би така и трябва - той да заслепява  Grinning  А нашата градинарската патронша не ща да я коментирам просто  Crossing Arms  Харесвам я, но какво да й коментирам. Някои хора имат огромен късмет просто.

Общи условия

Активация на акаунт