Грижа за косата - 81 - място за всякакви въпроси

• 112 996
  • 705
  •   1
Отговори
# 495
аз съм по- доволна от червената на Миозотис, но и Орзена не е лош, никак даже

# 496
  • Пловдив
На Миозотис имах и тая седмица я свърших,заатова искам друга пак такава добра.

# 497
Аз бих ти препоръчала да си вземеш някоя от маските на Лорис. Имат адски много видове за различните коси - дори ги бях броила - около 12 вида бяха. Ако си със суха коса ти препоръчвам Лорис с авокадо, ако си с третирана и увредена - със змийско мляко, ако си с тънък косъм - с чесън и т.н.  Simple Smile
Също така може да си вземеш на Миосотис жълтата маска - с мед.
Успех!

# 498
  • Somewhere far away
На Лорис не са никак лоши според мен, да!
В момента си правя т.н. протеинова терапия -с тази със змийско мляко съм се намазала и ще стоя половин- едни час , като перодично я загрявам със сешуар.

# 499
  • Пловдив
На Лорис имам със змийско мляко.

# 500
До 10лв. имам много хубави маски .Например Лорел ,Гарние също имат много хубави маски.

# 501
  • В полите на Пирин планина
Маските на Лорис са пълни осново със силикони и едва ли са най-доброто за косата в дългосрочен план.

Аз харесвам ето тези - http://krem-i-maska-za-kosa.pazaruvaj.com/beauty-formulas/

# 502
До 10 лв бих си взела Шварцкопф, Лореал или Гарние.

# 503
аз съм с маска на Сери и съм много доволна 5-6 лв

# 504
lady brinne има ли ги тези продукти в обикновените магазини

# 505
  • В полите на Пирин планина
lady brinne има ли ги тези продукти в обикновенните магазини

Аз съм си купувала от Метро и Плюс за 5-6 лева голямата кутия.

# 506
  • Пловдив
Еми чесно казано от Лорис бях доволна само в началото,но вече не чак толкова.

# 507
Еми чесно казано от Лорис бях доволна само в началото,но вече не чак толкова.

И ти като мен, само дето аз вече изобщо не съм доволна!

Даже не  я използвам вече, а си седи на рафта в банята и се чудя дали да не я изхвърля.
Като се замисля, всички евтини маски до 10 лв. са пълни със силикони, от които косата след време става на пайжина.

Искам да попитам балсама без отмиване на Pantenol(розовия), дали съдържа силикони? Самия балсам е от 400мл. и струва 80 ст. и много хора го хвалят, та се чудя дали е възможно такъв евтин продукт да подобри състоянието на една изтъняла коса, например.

# 508
Да, всичките евтини маски са основно силикони - най-вече Орзен и Лорис, при натрупване на силикон после косата след това става по-зле в много случаи. Затова си струва да се инвестира в нещо по-скъпо, но не всеки има възможност.

# 509
Здравейте Simple Smile Косата ми е средно дълга, руса, небоядисвана, опитвам се да използвам повече натурални продукти, правя си маслени маски, мия със органичен сапун.След това си слагам някаква купена маска.Ограничила съм и ползването на сешоар до минимум.Искам някакъв продукт против заплитане на косата, защото страшно много ми се заплита по дължините и по краищата.Искам да седи подредена, все едно току що съм я сресала!Незнам дали е възможно, но поне да ми се заплита по малко.Слагам си и кристали, не мисля че проблема от тях, дори си мислех че с тях ще се оправи положението, на Алфапарф са. Simple Smile Hug

Общи условия

Активация на акаунт