Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да създам маска за коса, като комбинирам бадемово масло, масло от гроздови семки и масло от жожоба?
Каква е разликата между оцета и балсамовия оцет?
Какви са мненията за маслата на Икар?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да създам маска за коса, като комбинирам бадемово масло, масло от гроздови семки и масло от жожоба?
-
Каква е разликата между оцета и балсамовия оцет?
Основната разлика между обикновения оцет и балсамовия оцет се крие в производствения процес и състава им. Балсамовият оцет е по-сладък, по-тъмен на цвят и има по-плътна текстура, докато обикновеният оцет е по-остър на вкус и има ярък цвят. За косата балсамовият оцет може да бъде по-подходящ поради мекия си характер.
-
Какви са мненията за маслата на Икар?
-
Какво е мнението за шампоана Avaloon Organics Bio-Thicen?
-
Какви са някои възможни лечения за косопад?
Много хубаво се е получило, хубав топъл цвят
Много добре ми се отразява, пролет и есен когато започва да ми пада повече коса само той ме спасява 

стоеше нечовешки отвратително
като премита, недоизмита
ужасна беше!!! Такава грешка надали ще повторя! Въпреки че една приятелка ми сподели, че фризиорка и е казала - че за обемна коса (и то обем още от корените) било хубаво да се мие със сапун и да не очаква обем, когато се мие с шампоан, да уточня тя е с къса коса, която изисква обем 
ще има ли проблем ако се използва на мазна