Грижа за косата - 81 - място за всякакви въпроси

• 114 040
  • 705
  •   1
Отговори
# 150
Моля препоръчайте ми витамини против косопад.
В моменат пия Мерц, но ми се иска да ги сменя  Simple Smile
В момента пия Биотин, комбинирани таблетки на Dr.Böhm и ползвам Stimuliste на Kerastase.
Не си броя падналите косми, но след като започнах да ползвам Stimuliste и да взимам витамини, количеството значително намаля.
В момента ми падат най-много по15-20 косъма на ден.  Grinning

# 151
Момичета,колко след отваряне може да се ползва стимуланта на Икаров?

До 3 месеца.  Peace

Аз пия Цинк-Биотин на АбоФарма. Немски са. За косопад са, но също така и за кожа и нокти.  Simple Smile

# 152
  • София
В моменат пия Мерц, но ми се иска да ги сменя  Simple Smile
Аз си взех вчера Dermabion - пак е цинк и биотин, нямаше в аптеката, този, който The Code пусна в другата тема. Simple Smile

Преди работа си измих косата и сложих пак от спрея на Биофарма, да ви кажа не мирише така зле, само докато пръснах и се отмириса. Онзи ден нали го сложих на суха коса и най-вероятно защото имах от предния ден от млякото на Лореал и са се свързали нещо, та цял ден силно ухаех на евтин одеколон. Laughing Laughing Crazy Sick

# 153
Та искам да попитам и за грейпфрута дали ще има същия ефект като шампоана или е по-добре да се изплаква с него, а не да стои два часа на косата?  newsm78
Хм..интересно ми стана това!
 Аз имам винаги грейпфрути в нас, защото ги пия, правя си ги на сокче и много ми харесват, а и са много полезни... но не съм чувала че могат на косата да се слагат. newsm78
Ами честно казано пробвам от всичко, което имам Grinning Миналата седмица сложих сок от ябълки.. но сякаш ми стана по-суха косата. Сега след грейпфрута е по-добре. Бях я изплаквала и със сок от лимон 2-3 с.л. в една буркан и го напълних с вода, но тогава косата ми стана на метла и повече с лимон няма да повторя! Само с оцет разреден с вода.. Wink Та сега реших да сложа грейпфрут в маската, мислех и с него да изплакна, ама го бях изпила вече и не ми се изтискваше нов Grinning Вчера намерих една много хубава статия за маска за коса с грейпфрут, но не помня къде беше. Ставаше дума за изплакване на косата с отвара от коприва (за тъмнкосите) и с лайка (за светлокосите) и пишеше, че в лайката може да се сложи и сок от грейпфрут. Следващия път мисля това да пробвам Simple Smile

# 154

Аз почнах Геритамин нео по препоръка на приятелка,която ми каза,че косата и расте много по-бързо,откакто ги пие и е лъскава и здрава.

# 155
Аз пия Ревалид +биотин и съм много доволна Peace

# 156
  • БГ
Здравейте,
бих искала да ви помоля да ми препоръчате термозащитен продукт за сешоар Simple Smile доколкото четох в други теми, с най-много положителни коментари бяха спрей на Лореал проф. и спрей на Индола.И все пак кой би бил по подходящ само за сешоар? Косата ми е до раменете, чуплива и гъста що годе -не боядисвана все още Simple Smile И последен въпрос - къде във Варна мога да намеря продукти на Лореал проф.?

Благодаря Ви предварително Simple Smile

# 157
One_Love,преди сешоар използвам този:
http://zlatnaribka.com/product_info.php?products_id=1640
Предпазва,заглажда и придава блясък без утежняване на косата.
Разнасяш малко по цялата коса,като наблягаш на крайщата,много е добро!
Аз си поръчвам от този сайт на лореал проф.

# 158
Здравейте,
бих искала да ви помоля да ми препоръчате термозащитен продукт за сешоар Simple Smile доколкото четох в други теми, с най-много положителни коментари бяха спрей на Лореал проф. и спрей на Индола.И все пак кой би бил по подходящ само за сешоар? Косата ми е до раменете, чуплива и гъста що годе -не боядисвана все още Simple Smile И последен въпрос - къде във Варна мога да намеря продукти на Лореал проф.?

Благодаря Ви предварително Simple Smile

Аз ползвам този:  http://www.activebeauty.co.uk/viewProduct.php?id=6311&pageNo … p;directionBy=ASC
Преди го имаше в Златна Рибка, но май не го зареждат вече.  Rolling Eyes  Двуфазен е. Лек спрей е. Доволна съм, запазва влагата в косъма.  Peace

# 159
  • БГ
Благодаря Ви за предложенията   bouquet
Утре ще ходя до Варна и дано да намеря поне едно от тях Simple Smile

# 160
някой ползвал ли е вода от маточина срещу пърхут?

# 161
Имам един въпрос...преди 1 месец се боядисах с професионална боя за коса-лилава,но с времето се прояви като червено.Повече не смятам да експериментирам с косата си и искам да постигна светъл шоколадов цвят.Мога ли да премахва червения без да се изсветлявам или правя на кичури.Ако направо взема желания цвят/един нюанс по-светъл/ и се боядисам дали ще постигна бегъл резултат.Знам,че ще ми избива червеното на няколко пъти,но дали въобще ще стане търпимо приятно  Laughingсамо с боя:?
п.с.косата ми не е много червена,по скоро е като нюанс и имам 2 пръста израстнала коса. И...знам,че има бой които смъкват до 3 нюанса..дали да опитам? http://www.prikachi.com/files/1350302D.jpg 

# 162
Боите смъкват 3 тона, но на небоядисана коса. Ако косата е боядисана, както е при теб, то боята не може да смъкне 3 тона.
Според мен може да пробваш само с боя, но го направи с професионална.

# 163
Геритамин Нео ... не виждам особено с какво може да е полезен за косата. За мен това са морално остарели лекарства.
Ревалид пред Геритамин Нео е като Порше пред Трабант

# 164
Имам един въпрос...преди 1 месец се боядисах с професионална боя за коса-лилава,но с времето се прояви като червено.Повече не смятам да експериментирам с косата си и искам да постигна светъл шоколадов цвят.Мога ли да премахва червения без да се изсветлявам или правя на кичури.Ако направо взема желания цвят/един нюанс по-светъл/ и се боядисам дали ще постигна бегъл резултат.Знам,че ще ми избива червеното на няколко пъти,но дали въобще ще стане търпимо приятно  Laughingсамо с боя:?
п.с.косата ми не е много червена,по скоро е като нюанс и имам 2 пръста израстнала коса. И...знам,че има бой които смъкват до 3 нюанса..дали да опитам? http://www.prikachi.com/files/1350302D.jpg 
Има такива коректори, чувала съм. Зелен коректор например убива червеното.

Общи условия

Активация на акаунт