Грижа за косата - 81 - място за всякакви въпроси

• 114 054
  • 705
  •   1
Отговори
# 180
момичета бях ви споделила преди време че си поръчах маска от фризиорката ми е много съм доволна ! маската е на бенатос (BNT-BENATOS- пише на кутията) с пъпеш и три витамина , забелязвам засилен растеж от както я ползвам  Grinning състоянието на косата ми се подобри, а и часове след ползване мирише мн приятно на пъпеш  Laughing използвам я вместо балсам (3 пъти седмично си мия косата) и не изпозвам други продукти , в процес на спиране на кристалите съм  Grinning видях че марката има и други продукти за коса смятам да пробвам маската им с авокадо и три витамина

# 181
момичета, какво ви е мнението за този продукт?
Лосион с кератин Bio Oil

Това като го ползвах, все едно не си слагах Абсолютно нищо на косата, на по-безполезен продукт не съм попадала.Дори и някой продукт да не си върши работата, обикновено пак го ползвам от време на време, но не и този. Естествено мнението ми не е миродавно.

защо да не е?
аз не съм питала, за да получа само положителни отзиви  Wink
благодаря ти   bouquet

# 182
Геритамин Нео ... не виждам особено с какво може да е полезен за косата. За мен това са морално остарели лекарства.
Ревалид пред Геритамин Нео е като Порше пред Трабант

Хареса ми сравнението Laughing Поршетата не са мой тип,трабантите още по-малко,но ако трябва да избирам от двете коли,със сигурност ще се спра на порше Mr. Green Ще пробвам и Ревалид като приключа с "бричката"  Wink

Без да се заяждам, само искам да споделя, че при мен ефекта от Геритамина беще в пъти по-голям. Може би е до организъм newsm78.

Не  е до организъм а до факта, че са два различни продукта на които единственото общо е, че са хранителна добавка, в твоя случай явно е имало недостиг на точно тези витамини и затова са дали видим ефект.  Laughing Просто поначало не би трябвало да се сравняват. АКо се придържаме към сравненията  горе, по-скоро едното е редосеялка, а другото комбайна - и двете са селскостопански машини, направени от метал, но вършат коренно различни неща. Като краен резултат и от двете по един или друг начин получаваш зърно, но съвсем не ти е достатъчно само едното за целта. Ревалид е Бкомплекс + аминокиселини, цинк и други минерали. Геритамин е Вит. А и вит. Е. Ккакто виждате сами, не се препокриват в състава си, така че по-скоро трябвад а се пият заедно, отколкото едното вместо другото.
Геритамин нео си е напълно ок, с добро качество и концентрация на витамините, може да се каже че е морално остарял единствено дотолкова, доколкото не е комплексен продукт, на каквито се набляга вече, и не покрива нуждите на косата и кожата, а само една част от тях  и просто ще трябва да се комбинира с нещо друго.
От друга страна, Ревалид също не е с особено впечатляващ състав ако си говорим за комплексност, със същия успех може да се пие бирена мая, особено ако струва повече от 15 лв за 90 капсули(които пак са му много).

Ето една примерна листовка на продукт, който е вече наистина комплексен, и съдържа всичко от Ревалид + Геритамин + Биотин + вит Ц и още други  полезни и важни в случая неща които действат синергично - видимо е с просто око и за хора, които не разбират много от добавки. Не случайно ги препоръчвам често Wink
http://www.iherb.com/Country-Life-Maxi-Hair-90-Tablets/1714?at=0

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 17:44 от MissNellie

# 183
След толкова препоръки на този комплекс от iHerb се реших и току що си ги поръчах  Laughing малко ми трябва  Laughing

# 184
Да, това имах предвид - геритамин нео съдържа примерно 5 % от това, което ще направи една коса хубава. Аминокиселините са като че ли от най-съществено значение, а се намират в повечето комбинирани препарати.

# 185
  Как един продукт създаден за коса, кожа и нокти няма да им действа  Laughing Laughing  Аз пък например съм много против синтетичните витамини и ако реша да пия добавка, то това ще е нещо с по- малко съдържание на "найлонови" витамини. Въпрос на разбиране. Ама недейте да твърдите, че са некачествен продукт. Преди години съм пила Ревалид и шампоана съм ползвала и изобщо не мога да ги похваля или да кажа нещо лошо. Просто никакъв видим ефект.Нито по- дълга ми стана косата, нито по- лъскава и здрава.
  Мария-Магдалена  , заинтригуваме с тези маски, защото и аз балсам не ползвам, колкото и пъти да си мия косата (обикновено 2 пъти в седмицата) . Сега се снабдих отново с Кeune, защото съм им голям фен и имам още от маската на Lakme и ги редувам, но като свърши Lakme- то ще трябва да взимам нещо, за да ги редувам.

# 186
Kой твърди, че са некачествени? Говорим си за комплексност и нужди....Примерно ако ти се хапва сладко, може да хапнеш чиста захар, и тя си е ок като качество,и е сладка, но не е шоколадова торта ( и не би трябвало да струва колкото шоколадова торта). Rolling Eyes

# 187
  • в 1001-та нощ
от каквото и да е прието през устата - израсналата вече коса няма да стане по-хубава, има шанс да се повлияе на тепърва израстващата  коса

за да се повлияе на вече израснала коса - продукти за третиране на косата - външно  Peace

# 188
  Как един продукт създаден за коса, кожа и нокти няма да им действа  Laughing Laughing  Аз пък например съм много против синтетичните витамини и ако реша да пия добавка, то това ще е нещо с по- малко съдържание на "найлонови" витамини. Въпрос на разбиране. Ама недейте да твърдите, че са некачествен продукт. Преди години съм пила Ревалид и шампоана съм ползвала и изобщо не мога да ги похваля или да кажа нещо лошо. Просто никакъв видим ефект.Нито по- дълга ми стана косата, нито по- лъскава и здрава.
  Мария-Магдалена  , заинтригуваме с тези маски, защото и аз балсам не ползвам, колкото и пъти да си мия косата (обикновено 2 пъти в седмицата) . Сега се снабдих отново с Кeune, защото съм им голям фен и имам още от маската на Lakme и ги редувам, но като свърши Lakme- то ще трябва да взимам нещо, за да ги редувам.

Да, тук не става въпрос за качество  Peace Витамини е съдържанието на Геритамин Нео, аз говоря за аминокиселини, което е съвсем различно от витамини. Косата няма как да стане по-дълга или лъскава и здрава. Примерно пиеш ревалид един месец и примерно 2 сантиметра от корените ще са много, много хубава коса.

Но няма такава добавка, която да направи един мъртъв косъм - хубав. Аз имам вече едни 10 сантиметра от косата, които са невероятни лъскави и здрави.

# 189
   Еееееееееееееее....................... човек да не "захапе" темата, веднага го дояждате. Всичко което казвате и обяснявате добре, но не сме спали зимен сън 20 години и ни е ясно. Кой говори за съживяване на израсналата вече коса   Laughing
  Моята пък цялата си е лъскава и здрава. Ген и грижи. Как може да се дават оценки за продукти, които както сами казвате са различни. За мен е важно повече външната намеса за затваряне на люспите на косъма, отсъствие на топлинно третиране или сведено до минимум и по- малко стерилизанти, балансирано хранене за добавяне на витамини, аминокиселини и минерали от ЕСТЕСТВЕНИ източници, вода и не на последно място качествена козметика.
  Явно чуждо мнение не се търпи ( или различно от общозахванатото ). Ще ми е ясно за напред. Ако не съм съгласна с нещо просто няма да пиша. Но темата не е създадена от 5 човека и престанете да афиширате мнение. Ако не сте съгласни с чуждото просто не го оспорвайте и не го подценявайте

# 190
Tonichka, аз не виждам някой да е оспорил нещо което ти си казала...

# 191
Тonichka, за какво се палиш не разбрах. Никой нищо лошо не е написал, камо ли пък с лошо чувство.

Нищо нередно не виждам да си обсъждаме продуктите.

Shu6omiga, със сухия шампоан на Клоран можеш да отложиш едно миене, поне да я миеш през ден.

# 192
# 193
Shu6omiga, със сухия шампоан на Клоран можеш да отложиш едно миене, поне да я миеш през ден.

Тя хубаво ще отложи едно миене, но след като до сега я е мила ежедневно може да започне да редува и през миене да слага от този сух шампоан newsm78 но аз до колкото си спомням когато аз се бях запалила по тези сухи неща го коментирахме тук и се изказаха мнения против тях, защото съдържат талк (ако не ме лъже паметта) или там някакво вещество, което запушва скалпа и ако няма такъв шампоан, които да използва от време на време, за да премахне натрупванията може да си докара косопад или нещо по- лошо  #Crazy ooooh! аз затова се отказах от ползването на сух шампоан! Просто използвам разни стилизиращи продукти без утежняване и честно казано косата не ми се омазнява толко когато си сложа от тях!  Hug

Днес открих нещо много интригуващо лично за мен - шампоан за растеж на косата  Thinking newsm78 Laughing които са пуснали Schwarzkopf - http://www.gliss.bg/index.php?id=3774  и то за тънка коса доста примамливи неща пишеше на опаковката пък да видим  Laughing  дано има ефект какъвто и да е, че за първи път си купувам шампоан, които не е за мазна коса  Grinning

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 20:16 от еxtasy_kn

# 194
Аз лично съм го пробвала сухия на Клоран и не съм видяла този продукт да е проблемен. Ползвала съм го в екстремни ситуации, когато трябва да излезна навън, а косата ми не е изрядно чиста. Вече никога не се оставям да излизам дори и с леко мръсна коса, а винаги чиста.  Много жени си мият косата през 5-6 дни, за мен това е "запушен скалп".

Общи условия

Активация на акаунт