Звездни компромати-85 част

• 58 086
  • 720
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • София
това го четох тия дни след мача в един друг форум , мислех да не го пускам , ама ...

На едното сапаре Божинов и Лозанова на другото Михайлов и Алисия Simple Smile
Ташака бе пълен Simple Smile. А злобните поздрави от Лозанова към Алисия и обратното не престанаха Simple Smile.
Не знам как не се стигна до бой..
П.С Божинов даже се съблече гол до кръста и почна да се натиска с Лозанова..

коментар отдолу:
в такива чет'риъгълници всичко е възможно !
да очакваме следваща серия, начи
божинов се натиска с михайлов в тоалетната, докато алисия и лозанова си пият коктейла на бара

Това пък баси тъпото #CrazyЕдната глупава,другата още по Joyа Божинов детска му работа..И аз не вярвам Алисия да има нещо общо с Н.Михайлов,а колкото до Арабаджиевата-не я харесвам на снимката с тази къса коса и това топчесто лице Tiredама тя не е била преди кой знае каква красавица де Simple Smile

# 287
  • София
А Арабаджиева напълняла ли е или просто заради прическата лицето и изглежда толкова топчесто?

# 288
# 289
  • Пловдив
Joy
Ох, представих си го.
Добре, де, защо навсякъде пишат, че Ники е с Алекс Арабаджиева  Thinking

Защото са заедно,затова го пишат.  Peace

# 290
# 291
Преслава има като на Джей Ло сакото,някой го беше показал малко по-нагоре.

# 292
Понеже са 2 неща, ще ги публикувам заедно:

Цитат
Антон Хекимян с профил Тони Бонбони в сайта Gay.bg
От няколко години насам Антон, по когото са се подмокрили не една и две зрителки на bTV, често излиза да се забавлява само в мъжка компания, което още повече подсили слуховете за неговата хомосексуална ориентация. 26-годишният журналист навсякъде се жалва,че все още нямал жена до себе си, заради многото работа в телевизията. Зловинари обаче го парират, че немалък брой хора работят в тв ефири и голяма част от тях са семейни. Най-накрая ТВ репортерът се умори да крие и започна открито да споделя за своите наклоности пред колегите си, дори ползвал компютрите на частната медия за пикантните похождения в мрежата. Нон стоп той сърфирал на лов за нови дружки, последната находка на Хекимян била 20 годишен младеж, което учи в Националната спортна академия, с профил „Ръгби“. „Този се оказа сочно парче-млад, надарен, целият в мускули и здраво напомпан“, хвалел се пред колеги репортера.
^
Тази статия първо се появи в kliuki.bg

Втората история е как фолк певици се оплакват от последните моди в чалга музиката: http://gotin88.log.bg/article.php?article_id=85172
Заглавието е Фолк певици пропищяха: ЖАНРЪТ Е В КРИЗА, ИЗКУСТВОТО СТРАДА  hahaha наричат чалгата изкуство. Тя е лека, развлекателна музика, а те с такива думи си служат, все едно става дума за сонети на Шекспир.

Ето го по-важното от клюката:

Цитат
Въпреки, че някои от хитовите и продуктивни фолк певици на нашето време като Анелия и други започват да излизат от клишето на поп-фолка и навлизат в "чужди води", повечето от другите певици започнаха да изпълняват съвсем просташки песни, които повече отиват на 90-те. Пример за това е последната песен на Галена - За пари. Текстът е с просташка стилистика, която беше модерна през 90-те. Явно втората вълна на поп-фолка 2002-2005 отдавна е забравена и не очаквайте скоро прочувствени балади или поп и денс парчета.

"Друго беше преди шест-седем години, когато се пееха балади и денс песни с поп елементи. Всичко звучеше някак си по-западно Сега в песните се пее само за пари, коли и секс, както през 90-те. Явно поп-фолкът загуби своя чар и се върна към чалгата. Ако не се върнат към поп-фолкът от 2002-2005 изобщо да не се обиждат като им казват чалга певици", разсъждава вбесена колежка на Галена, пожелала анонимност.

# 293
 Точно днес ми попадна нов брой на сп. Стори, на корицата са Михайлов и Алекс Арабаджиева, а заглавието е "Нямаме връзка с Алисия". Статията е кратка, но опровергава слуховете, че са разделени, има и 2-3 техни снимки на разходка из някой холандски парк  Mr. Green Не знам обаче доколко може да се вярва на въпросното списание.

# 294
  • София
http://www.bliasak.bg/news/p3_8954_0.html

Юлияна Дончева и Стъки Simple Smile

# 295
# 296
Хаха, лигавата Саня как е погледнала Елен  Whistling
Иначе видът на Олинезата ми е много алкохолизиран ... не знам защо  Tired

# 297
# 298
  • In The Middle Of Nowhere
Точно на тази снимка устата й с а като на клоун Confused