Звездни компромати-85 част

• 57 886
  • 720
  •   1
Отговори
# 630
На мен пък много ми харесват малки гърди без сутиен. И Сиана (Радина Кърджилова) през повечето време е без.

На Радина гърдите й са като на 12-13 годишно момиченце, и е много грозно да не слага сутиен. Гледах я в една серия на скоро, беше с прилепнала блуза която много грозно подчераваше малките й гърди и талията й. Все пак трябва да прикриваме недостатъците си, не да ги подчертаваме.
На Луиза й отива да ходи без сутиен, има хубави гърди, които не са чак толкова малки. Пък и Луиза не съм я видяла с прилепнала блуза без сутиен, винаги е с по свободни блузки и изглежда много женствена.

Абе, въпрос на вкус! И въпреки това,като оставим разните ми там бюстове на страна  Laughing,  харесвам Радина повече, като  актриса и излъчване.

# 631
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ах, че е секси този мъж, престъпно направо  Heart Eyes
 Ето още малко от Джери

Долу ръцете от мъжът ми Twisted Evil
Много харесвам играта на Луиза, както и нея самата, за разлика от майка и.
Аз не посягам, само се възхищавам отстрани Mr. Green Пък и така ти оставям борбата с Джени Анистън.

# 632
  • София
Тя е момичето,което свири на писаното в "Август е Септември"...
Мерси!

# 633
за мен луиза григорова е ужасно грозна ooooh! въобще не можах да повярвам като я обявиха по някакво проучване за най красивата българка. харесва ми как играе но като външност за мен е много грозно същество. косата й е толкова рядка че пътят на който се разделя е един пръст дебел Tired

# 634
да бе и аз ви казах, че не ме кефи много-много.
Направо не знам кво толкова й харесвате.
навсякъде по улиците има такива момичета.

# 635
Аз пък обратно- много я харесвам визуално...една нежна и ефирна, но не харесвам как играе. Или може би персонажа и не харесвам...

# 636
да бе и аз ви казах, че не ме кефи много-много.
Направо не знам кво толкова й харесвате.
навсякъде по улиците има такива момичета.

Абсолютно.

# 637
Не гледам въпросния сериал, не съм наясно и с актрисите в него, но разговора ме провокира да погледна няколко снимки в гугъл, на тази Луиза. Извинявам се, може да е всичко, но за мен е безумно това момиче да бъде наречено много грозно същество. ooooh! Изказването е грозно, не момичето. Симпатична е, естествена, нежна, макар и да не е неповторима, и да има много такива по улиците. Но от друга страна, защо от всяка се очаква да е нещо уникално и т.н. Rolling Eyes
Да не говоря и за коментара за косата й. Дали според вас тя се радва от това? И моята не е гъста, и винаги съм искала такава, ама няма- ген! Какво да направя? Или пък тя. Това не прави човека по-лош. Тези неща, за които често се обиждат хората тук- ниска била, на другата краката й били къси, косата й била рядка и прочие, са все неща, които човек не си избира сам, и не може да промени. Tired

# 638
Тизи ли е мъжа на Меган Фокс Shocked, пича от "Отчаяни съпруги"... newsm78
http://img2.timeinc.net/people/i/2010/startracks/101213/megan-fox-435.jpg

# 639
Да този е мъжа и аз го помня от сериала "Бевърли хилз " и някъква цифра беше но забравих.
Ава аз не виждам нищо обидно ,че някоя е с къси крака ниска или пък с рядка коса.Това не е обида по скоро констатация.

# 640
  • Варна
Не гледам въпросния сериал, не съм наясно и с актрисите в него, но разговора ме провокира да погледна няколко снимки в гугъл, на тази Луиза. Извинявам се, може да е всичко, но за мен е безумно това момиче да бъде наречено много грозно същество. ooooh!

На същото мнение съм.  Това е абсурдно твърдение. Както и аргументът, че улиците били пълни с такива момичета какво трябва да означава - че по улицата ходят грозотии ли? Ми не е някаква уникална красавица, но е най-малкото симпатяга.

# 641
Не гледам въпросния сериал, не съм наясно и с актрисите в него, но разговора ме провокира да погледна няколко снимки в гугъл, на тази Луиза. Извинявам се, може да е всичко, но за мен е безумно това момиче да бъде наречено много грозно същество. ooooh! Изказването е грозно, не момичето. Симпатична е, естествена, нежна, макар и да не е неповторима, и да има много такива по улиците. Но от друга страна, защо от всяка се очаква да е нещо уникално и т.н. Rolling Eyes
Да не говоря и за коментара за косата й. Дали според вас тя се радва от това? И моята не е гъста, и винаги съм искала такава, ама няма- ген! Какво да направя? Или пък тя. Това не прави човека по-лош. Тези неща, за които често се обиждат хората тук- ниска била, на другата краката й били къси, косата й била рядка и прочие, са все неща, които човек не си избира сам, и не може да промени. Tired

Напълно те подкрепям.
Да, косата й не е гъста, да, тъмна е и осветена от прожекторите, подчертава дефекта. Но тя самата няма никаква вина за това и как ли би се почувствала, ако прочете редовете през няколко поста. Да наричаш една красива и нежна жена "грозна или просто "същество" е достатъчно грозно само по себе си.  Stop
Аз по улиците рядко виждам такива момичета, обикновено приличат на дърти кобили с тонове грим, прикачени коси, рисувани нокти и високи токове, на които едвам вървят. За талант пък - да не говорим.

# 642
Аз по улиците рядко виждам такива момичета, обикновено приличат на дърти кобили с тонове грим, прикачени коси, рисувани нокти и високи токове, на които едвам вървят. За талант пък - да не говорим.
Подкрепям  Peace особено тези на нейната въразаст. Луиза е хубава и талантлива.

# 643
Подкрепям  Peace особено тези на нейната въразаст. Луиза е хубава и талантлива.

Аз пък по-улиците виждам много по-хубави момичета от въпросното.

Лично аз не съм казвала, че е грозна, разбира се, че не е, просто ми идва съвсем обикновена.
И в това, че е обикновена не виждам нищо лошо. Единственото, което провокира коментара ми е как за пръв път в темата виждам толкова позитивни единодушни мнения за някоя жена. Това ми се стори странно, имайки предвид обекта на коменатрите.
Пийс!  Peace

# 644
И не знам защо казвате, че Луиза е с малки гърди, като според мен изобщо не е така:

http://www.ekrana.info/luiza-ot-staklen-dom-golee-v-maxim-vizh-k … ta-y-mladost.html

И аз като Авчето не гледам сериала и не съм запозната с таланта й, но определно ми се струва чаровна. И дори с връзки да е попаднала в сериала - голям праз. Няма да е първата. Ако няма талант, няма как да се развие по-натам. А ако има, не виждам нищо лошо да й се помогне в началото

Общи условия

Активация на акаунт