Тема Незабравима (Unutulmaz) 120

• 28 890
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Дани, благодаря за споделеното с нас и дано да се окаже вярно това, че след 1000 зора ще си получиме щастливия финал.
Всички знаят, дори и сценаристите и продуцента, че тандема "Серхан - Йозлем" е "златната кокошка" на сериала. Не вярвам, че ако Серхан се откаже от филма, както направи Бура Гюлсой заради героя си, филма ще продължи без него. Колкото до това дали има някакво привличане между нашите любимци  извън снимачната площадка, си мисля, че ако има такова нещо, няма да узнаеме преди да свърши филма.

# 421
Дани благодаря  за информацията.И аз се радвам,че е получил предложение от  Америка.Бях чела,че искал да участва в екшън.Разочарована съм само,че не му било мъчно за никой.Все пак толкова време са работели заедно.С никого ли не се е сприятелил.Да не говорим за Йозлям,че ние дори ги изкарахме  много близки.Жалко.Той е страхотен актьор .Не всеки може да пресъздава такива сцени  сякаш наистина го преживява.

# 422
  • Русе
http://www.youtube.com/watch?v=0Pnefkju7cY

За цялата компания, тук и сега! Прекрасна песен и изпълнение! newsm03

# 423
  • Варна
Колко е достоверно това, което споделих- един бог знае! Дано да не са ме подвели, че аз после и вас...Нека не забравяме обаче, че актьорите от всеки филм имат договори за участие, клаузи към тях за конфиденциалност и нищо чудно, че няма почти никаква информация, която да изтича от и за сериала! Да не говорим, че явно турските папараци хич ги няма, щото толкова време няма нито една клюка или нещо по- така, свързано с нашите герои!
По отношение на "връзката" Серхан- Йозлем, може и да има, може и да няма- ще разберем като свърши сериала!
Сега малко клюки от сестрата на "моята" туркиня- колко е вярно- нямам идея! Инфото е от някакви стари интервюта, давани по турски ТВ канали някога! Казаха ми- казвам ви!
Как са открили Серхан за киното- режисьора на "Клетва" го среща в един фризьорски салон, докато се подстригва, харесал го за ролята на Мендерес, предложил му, той приел и ето ти- магията Серхан за щастие на всички нас! thumbsup
По онова време, Серхан е имал връзка с някаква манекенка с някакво странно име- Гизе Йозделли или нещо такова- мадама с кестенява коса и бенка над горната устна, като Синди Крауфорд! Е, днес съм пускала на чичко Гугъл какви ли не варианти за името на мадамата, но нищо не открих- няма такава! Знам ли как се е казвала точно- "информаторката" каза това име! Crossing Arms Та въпросната мацка се оказала доста ревнива и като почнали снимките на "Клетва", почнала да му създава проблеми заради горещите сцени с екранните му партньорки- резултатът е, че са се разделили и той и досега няма друга сериозна връзка, щото е изцяло отдаден на работата си!
Може би затова беше и изненадващата за мен реакция на Серхан в онова интервю, дето коментира поведението на оная актриса, която не искала да се целува с екранния си партньор- който не искал да следва сценария, да си търсел друго поле за изява- нещо такова! Това изявление тогава доста ме учуди, щото той по принцип е доста сдържан и изведнъж такова крайно изказване, ама ето, че крушката си имала опашка!
Та така! Казаха ми- казах ви! Peace

# 424
БОБ страхотно сихотворение " Съдба".

# 425
  • Русе

СЪДБА

Коя си ти..?
И как е точното ти име…?
...................................................
Тъй лесно няма да ти се дадем
И ако трябва ще се борим
Мечтите свои ще догоним
Щастливи ще сме...всеки ден
.......................................

Боб, прекрасно! smile3501 newsm10 smile3521

# 426
Дани, ако това е казвано от Серхан, вероятно е било на друго място. Аз съм сигурна, че в репортажа от 7 ноември нямаше нищо от това, което е пресъздала познатата на твоята позната. А си мисля, че ако е споделил това пред печатно издание, то щеше да бъде тиражирано поне на още няколко места. Но досега не сме срещнали такъв източник.
Серхан е  доста пестелив и внимателен в изказванията си, дори две изречения да изпусне, те веднага се цитират и препечатват. Ако беше се изхвърлил така за Холивуд, поне 20 специализирани профила във фейсбук щяха да изтрещят.
А пък за това, дали ще съжалява за колегите си - в неделния репортаж изобщо не стана дума. Напротив, след първото изявление на Ахмет Байрам за спирането на филма, Серхан и Йозлем са казали пред журналисти само: "Много съжаляваме, че ще се разделим със сериала и с колегите си".  

# 427
 Боби извинявам се за грешката но понеже си мислех още за това което каза Дани и стана грешка без да искам.Приеми  един  прекрасен букет в знак на извинение.

# 428
  • Русе
По повод изказването на Серхан за целуването, ами той си е прав?! Избираш си професия, играеш ако ти харесва ролята. Ако не-има други артисти за нея. Видяхме,че съседите имат плеада от талантливи артисти.
Аз не намирам нищо странно в изказването му.

# 429
Дано Холивуд да го открие, това бях го казала още преди много месеци. Че той играе много по-добре от който й да е американски артист. Дано е вярно, супер newsm10 newsm10
Мармалон  newsm10 newsm10  newsm10

Дани, страшна информация ни предаваш. Благодарност на теб и сестрата на твоята приятелка.
Щастлив край !!! Толкова се надяваме . smile3501 smile3501
И Серхан в американски филм - крайно време е и светът да го оцени!!! newsm10

# 430
  • Русе
Росисан, защо не споделиш нещо от последното интервю?! Praynig Имаше толкова изказвания, а никой нищо не сподели с нас. Weary

# 431
  • Варна
Росисан, аз оная неделя, гледах картинки #Crazy- нищо не разбрах! newsm78
Жената ми каза и аз казах! Казах, че нямам никаква гаранция за инфото-  smihesorry
Ако можеш- светни ни малко за съдържанието на интервюто! Peace

# 432
Дани, благодаря за инфото.
Дори да не точно , все пак е" нещо" и е за предпочитане пред "нищо"!!

Колкото и да ни се иска да се съберат с Йозлемка,аз още от интервюто ,което дадоха за "На кафе" , бях сигурна ,че такова нещо няма да се случи.Дори си мисля ,че "бъбривката" Йозлем зад сцена му лази по нервите!!!Снимките , които имат заедно са чисто рекламни и за да подсилят екранното им присъствие ,като двойка в сериала.

От казаното ми се струва ,че причината за изказването на Джем Табак преди време ,може да е било намерението на Серхан да се оттегли от сериала.Все пак на всички им е ясно ,че ако го няма Серхан ,значи няма и сериал.
А от цялото това инфо ,което Серхо е дал за предложенията към него , ми минава идеята ,че той е искал повечко парички.Според мен, той заслужава най - високия ,съществуващ в момента, актьорски хонорар.

# 433
  • Русе

Гьозде в реклама?! Grinning Grinning Grinning Сладурана! Къде е Ивето, да я види?!

# 434
Дани, благодаря за инфото.
Дори да не точно , все пак е" нещо" и е за предпочитане пред "нищо"!!

Колкото и да ни се иска да се съберат с Йозлемка,аз още от интервюто ,което дадоха за "На кафе" , бях сигурна ,че такова нещо няма да се случи.Дори си мисля ,че "бъбривката" Йозлем зад сцена му лази по нервите!!!Снимките , които имат заедно са чисто рекламни и за да подсилят екранното им присъствие ,като двойка в сериала.

От казаното ми се струва ,че причината за изказването на Джем Табак преди време ,може да е било намерението на Серхан да се оттегли от сериала.Все пак на всички им е ясно ,че ако го няма Серхан ,значи няма и сериал.
А от цялото това инфо ,което Серхо е дал за предложенията към него , ми минава идеята ,че той е искал повечко парички.Според мен, той заслужава най - високия ,съществуващ в момента, актьорски хонорар.

Да, Наистина заслужава най - високия актьорски хонорар, защото играе със сърце и душа !.

Общи условия

Активация на акаунт