АПРИЛските деца станаха на ПЕТ лета!

• 63 756
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Енви, Иленко, здрави и добри да растат хубавите ви момчета! Hug

Бюти, и аз мисля принципно, но нищо смислено до сега.Пресил иска скейт, ролкови кънки, все такива неща, които мисля, че е рано да ползва ThinkingДжага също ми се върти из главата, инспирирана пак от него...

# 511
Честити отминали празници на Енви и Иленка! Живи и здрави да са ви момчетата, много да ви радват и да растат много щастливи деца!

Честит празник днес на всички, които празнуват!Обичайте се!
Иленке, честит рожден ден! Всичко най-най-най от сърце!

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 09:51 от Смин

# 512
Честит рожден ден, Ильенко! Heart Eyes
Здраве, много обич и успехи!
Весел празник!

Hug Heart Eyes Hug

Хубав ден на всички, имащи повод за празник днес!
  bouquet

Много ви благодаря за пожеланията, момичета! Hug

За подаръците - не мога да помагам, знаете. Когато наближи РД - влизам в два магазина и избирам най-подходящото и това е. Rolling Eyes

Спорна седмица! Hug

# 513
Честит отминал празник на Вальока, Пепи и Преслав. Много здраве, много игри , а на батковците и много успехи!
Иленко, честит рожден ден! Много здраве, на теб и цялото семейство, по-малко, да не кажа никакви тревоги, само поводи за усмивка!
Честити празници на всички!

# 514
  • София
Честит празник на всички, които се чувстват влюбени!

Нашия подарък е решен отдавна - ново колело.Дори ходихме да гледаме вече. Защото искаме да е с контра и без скорости.

# 515
Иленка, Честит Рожден Ден!
Много здраве, успехи, късмет

Честито и на всички, които празнуват днес  bouquet

# 516
  • София
Иленко, честит рожден ден! Да си здрава, а и всички около теб, и много щастлива!

Честито на Пепи и Преслав! Да са готини и разумни хлапета!

Честит празник на всички влюбени, а и на обичащите виното!

Да ви почерпя за здравето и на мойта любима Валентинка
Wink

Ние понеже сме на принципа "Колкото повече, толкова повече" и празнуваме имен Вальов ден 2 пъти - на 10-ти с дядо му Вальо, а днес ще празнуваме с пИрятелите  Mr. Green

За рождения ден имаме пак цял лист списък с желания, ще споделям като имам повече време.

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 10:14 от Renkata

# 517
Аз да питам един такъв въпрос...мислите ли за подаръците за рожденитие дни на априлчетата? Някой да го е измислил вече?  Party

мдааа, мисля аз, ама само мисля, не съм измислила нищо още Embarassed
Татянкаааа, ще помагаш ли? Embarassed
Crazy  и аз нямам кой знае какви идеи този път  Tired  Май вече си имат всичко. При нас винаги се котира Лего, Плеймобил и Барби, за мен става банално, за детето не. Скоро й купих на Плеймобил един ветеринарен кабинет http://www.mytoys.de/PLAYMOBIL-PLAYMOBIL-4009-SuperSet-Zoo-Pfleg … r01.26.38/2129469 даже в магазина беше само 15 евро  Mr. Green  и много си играе с него, но тя по принцип винаги си играе много с Плеймобил. И с Лего, и с Барбита, та в краен случай ще взема нещо такова. Във всеки случай ще има СД-та с приказки, напоследък много слуша такива.

Иначе у нас хита е детския Монопол http://www.amazon.de/Parker-00441100-Monopoly-deutsche-Version/dp/B00006RT8Y .  За партито ще й взема една игра туистър  http://www.mytoys.de/PARKER-Party-Twister/Partyspiele/Parker-Spiele/KID/de-mt.gp.br01.12.04/1457257  Peace  Може-би една игра за правилата в уличното движение  http://www.mytoys.de/Noris-Sicher-im-Verkehr/Lernspiele/Lernen-Experimentieren/KID/de-mt.to.ca02.09.02.06/1690442

Чудя се за тротинетка http://www.mytoys.de/micro-Scooter-micro-light-blue/Scooter/Scoo … a01.10.03/1858996  Thinking  Нещо, което страшно се харесва на децата на тази възраст е палатка http://www.mytoys.de/Haba-HABA-8162-Spielzelt-Piratenschatz/Kind … .07.01.09/2012920 http://www.mytoys.de/Haba-HABA-2969-Spielzelt-Blütenhimmel/ … .07.01.09/1571512  Идея за тези, които за разлика от мен умеят да шият: Направете няколко костюма, децата обожават да се маскират, и ги сложете в един сандък. Приятелките на Милена имат и е голям хит, като е у тях на гости 100% се маскират, всеки път  Peace  Много сполучлив подарък е, и не скъп!

Вчера докато обядвахме имаше земетресение, 4,5 по Рихтер с епицентър на 40км от нас  Whistling  За щастие, няма щети  Peace

# 518
  • София
Ние колело и тротинетка имаме вече. Аз си мисля за волан за компютър с педали  newsm78
Идеята с костюмите също мноого ми хареса.  Peace
Фил, и аз мисля, че им е рано още за скейт и ролери, макар че Давид вече иска....но той принципно всичко иска! Whistling

# 519
На Ема сме взели ролери още преди няколко месеца, ама ги прибрахме за рождения ден. Не мисля , че е рано, като гледам какъв напредък има на кънките. Взели сме едни, на които колелета се регулират, не са едно зад друго като за начинаещ и после се правят в една редица.

http://www.sportsdirect.com/dunlop-skate-and-protection-set-256005 - мисля , че тези бяха.

От баба и дядо й съм напислила палатка, в Джъмбо има за 20 лв, иначе имаме истинска и на вилата я опъваме, винаги голяма игра пада в нея.

# 520
И ние колело и тротинетка имаме, не знам изобщо какво ще се взима за РД на Тонката.

Тони в петък беше с Т и след като в неделя вече всичко отшумя, го пратихме на градина за вчера и днес. Сега отново е с Т и аз май ще остана без работа. ooooh!

# 521
  • София
Аги, нещо сте го закъсали яко здравословно  Tired  Що не пробваш да ги запишеш на плуване - това върши чудеса с имунитета!

Аз пък, след като видях състоянието на къщата ни след Вальовското парти, съм в невероятен шок. Все още не мога да спра да се чудя, защо уж наглед нормални хора правят такива глупости, като да имат деца, например! Twisted Evil

Съндък с костюми е страхотна идея! Племенника има един шкаф с костюми и всеки път като отидем, шошовците не пропускат да се маскират; Вальо вкъщи има един спайдърменски и много си го обича. Отдавна обмислям нещо такова, само дето не мога да шия и ще трябва да купувам готови, а това вече си е сериозна инвестиция.
Ролерите и скейтборда са ни в списъка за РД - не мисля, че им е рано, имаме две приятелчета, които вече карат ролери, а са по-малки от Вальо. Ние даже ги бяхме планирали за имения ден, но в последния момент плановете се промениха. Скейтбордовете никак не ми харесват, но пък Валката ги предпочита пред ролерите и ще видим на кое ще се спрем.
Тротинетка имаме от миналата година и я кара само вкъщи, за навън не я иска, предпочита колелото.
Със свекитата отдавна сме се разбрали за двамата внука да вземат общ подарък - маса за тенис или вратички за футбол за двора на село.
Палатка имаме, нещо не се хареса, но пък малчо предпочита да си играе в най-обикновен голям кашон. Това всъщност е и най-предпочитаният тип "играчка" в нас.
Забелязах, че по БГ магазините са започнали да пускат напоследък настолните игри и легото на доста по-поносими цени, но не мисля за РД да взимам. Като се затопли времето, ние въобще не се задържаме вкъщи и предпочитам да заложим на играчки за навън.
Имаме поръчка и за маратонки с Бен 10, което мисля, че най-много ще ме затрудни. Иска и футболен екип.
Волана с педалите и Need for speed са най-голямата мания на Валката, вече кара много по-добре от мен. Толкова се е пристрастил, но то си има и на кога да се метне такъв. Wink Наложи се да въведа строги ограничения за игра - само събота и неделя преди закуска, но пък кофти се получи, че почна да става уикендите в 6ч, за да имал повече време да играе. ooooh!
Препоръчвам тази книжка за съставяне на думички. Това е единствената от всичките ни книги с букви, която успя да заинтригува Вальо, нещо хич не им е фен на буквите, а приятелчетата му всичките са луди по тая книжка. Също и по тези кубчета с букви и числа.

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 11:18 от Renkata

# 522
Аз пък, след като видях състоянието на къщата ни след Вальовското парти, съм в невероятен шок. Все още не мога да спра да се чудя, защо уж наглед нормални хора правят такива глупости, като да имат деца, например! Twisted Evil

Joy Ще дойдете вие на моята (не ме гледайте, че имам две, просто ме понесе инерцията) - осъзнала съм, че тая работа с децата не е работа още 1-2 месеца, след като родих първото  Laughing

# 523
Шъъът,

тука има мами, дето им е време за второ!
Ренката и тя да не се ослушва за пожеланието ми...

Mr. Green

# 524
Аз тихо и по терлички да подпитам за Пленума  Crazy Whistling

Общи условия

Активация на акаунт