АПРИЛските мъничета,вече радват ни с ритничета!(Тема номер 7)

• 23 109
  • 660
  •   1
Отговори
# 645
  • Червено знаме 11:)
Ехо,здравейте мами,и аз да се запиша днес.Влизам в 6ти месец,поне по мои изчисления де,макар акушерките да ме разубеждаваха че съм в 4ти,хаха,имало 10 месеца,някви такива техни си работи,за мен съм си вече 6ти  Grinning
За боята,аз се боядисах с безамонячна,хвана перфектно,цвета е касис,само да не ми се роди момчето с такъм цвят Grinning Grinning Laughing
Дели ти се появи бе мила Hug
Утре съм вече на 4Д,иначе всеки пъм ме гледат на 2Д,но не ме мерят,теглят,нито кръвно..
Лека...

# 646
Момичета, Моля за спешност - кажете ми какво точно се усеща при контракция  newsm78 Аз усещам леки спазми, но на често, ниско долу, сякаш бебо се върти непрекъснато, но не е той - сигурна съм и сякаш нещо ме притисква и отпуска. Дали е това? Нищо не ме боли, но усещането е странно! Ако си взема нош - па дали ще ме успокои и ако да колко да изпия - 2 например? В неделя съм на ЖК и ще питам доки, но не ми се иска да му звъня сега.
Благодаря и ще чакам бърз отговор   Hug

# 647
и аз имах такива пробождания ниско отляво миналата седмица,късно вечерта не пих нищо и за около 1 час ми мина след няколко дни бях на лекар и ми казаха когато имам контракции да пия по 2 но-шпа

# 648
kroelahai аз също пия магнерот 3 по 2.
bvl аз съм пациентка на д-р Даскалов от дълго време и съм много доволна.Следя си бременността само при него.Направила си добър избор не се притеснявай!
e.damyanova мисля че това са контракций,но все пак доки трябва да каже дали имаш.Аз пия магнерот,а но-шпа мисля че са болкоуспокояващи Confused

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 01:56 от asq81

# 649
Добро утро на всички!Виждам,че обсъждате предаването на Гала и хранителния режим.Аз веднага се включих да пробвам и какво установих.Корема ми спадна-явно съм имала газове,ходя нормално до тоалета-преди по веднъж на 2 дни,а сега всеки ден.То аз 2 дни съм я пробвала до сега.Това ,което ми идва в повече е ,че се хапва доста начесто ,та се опитвам да е по по-малко ,че да не ми е тежко.Ще държа фронта за  сега ,пък ще видим.Мони,аз също съм с почти 5 кг. нагоре,но съм и 2 седмици след теб,така ,че не се оплаквай.Мацки,забелязвам,че вторите хлапета около мен се раждат с по 3 седмици преди термина.Майките с по 2 деца могат ли кажат нещо по темата,че аз ще пътувам за раждането и доста се замислям.
Вчера ми излязоха кръвни и урина и хемоглобина ми от 105 е слязъл на 99 ,но милата ми докторица само каза-ааа няма страшно,ти НАЛИ се храниш здравословно.ЕЕЕ,да ама явно нещо не е наред,а според нея няма проблем.Обадих се на хомеопатката си с надежда тя да помогне,че докато чета как ви се гади от тези железни хапове не ми се започват.ООхххх,пак се отплеснах.Желая ви весел ден ,тук температурата ще е около 22 градуса и се готвя за разходка!

# 650
Erria, за ниския хемоглобин пробвай да ядеш сушена червена боровинка. На мен мисля, че това ми помогна. А и да не ти помогне поне няма да навреди  Simple Smile.

# 651
Здравейте момичета,   bouquet

минавам само да ви кажа добро утро и да помоля за син щъркел  stork-boy. Нямам време до сега да се отчета - на 1 декември бях на 2-ра ФМ при д-р Даскалов и бе категоричен, че съм бъдещо Свекървище  hahaha . А аз толкова исках момиченце.  Heart Eyes  Crossing Arms Нооо, няма и доза съмнение - всички присъстващи се уверихме - бебо не се свенеше да си показва достоинството.  hahaha Мъжа ми прихна да се смее, защото и двамата много искахме момиченце, но за разлика от мен той вярваше, че щее момче. Каза, че сега отговорноста по възпитанието била негова та за това щял да се озори.  ppp По-важното от всичко е, че каза, че всичко е наред, бебчо е добре, няма проблем.  Hug Аз се чувствам добре и от няколко дни усещам голям прилив на енергия - не знам на какво се дължи. Започнахме вече да обмисляме и варянти за име - на мен много ми харесват Александър и Валери, а таткото е в чуденка.
asq81, ако е удобно би ли споделила при Даскалов ходиш на частна ЖК или по НЗОК, аз не знам всъшност дали въобще работи с НЗОК де?  newsm78 При него ли си избрала да раждаш и обсъжали ли сте го? Ще съм благодарна на отговора ти!   bouquet
Та това е за сега от нас - ще бягам, че тези дни имам страшно много работа в офиса и не смогвам, нито да пиша, нито да ви чета.

# 652
siqna_ani_
честити сини гащи  Grinning,второто ще е момиче  Hug.
Erria и аз почнах желязото ,но съм на sorbifer ,има и хомеопатия за нисък хемоглобин ,казват се Спиридона Буров ,това са морски водорасли и много бързо се усвояват от организма ,ноооооо като ги помиришеш ще предпочетеш другите ,мнооого гадно вонят .
е .е.дамянова ,за контракциите ,при мен се усеща само силни втвърдяване на корема ,и доста време ме държи ,иначе болка нямам ,но към 6 месец и трите бременности са ме долели яйчници и ниско долу ,тогава ми казаха ,че е от разтягането и било нормално  NeWS78,ох дано нямаме вече болежки ,че само като легна и тогава ми е добре .
аз от вчера съм на магнерич ,да видим дали ще ми е по добре ,че вече изгубих надежда за спокойна бременност ,все нещо ми има ,първо гадене ,после главоболие ,след това виене на свят и сега ,контракции ,е вече изгних в кревата  Sick.
сори ,ако съм ви натоварила  Hug.

# 653
vania_svet ,благодаря.Имам един пакет ,който само го прехвърлям наляво -надясно,но го започвам.Прочетох за боровинката и наистина е с доста добро съдържание,особено за нашето състояние  в момента.Препоръчителна е ,дори и да нямаш проблем с желязото.
siqna_ani_,благодаря,но аз съм на класическа хомеопатия и се надявам нещо от там да се намери .Опитах да намеря инфо в гугъл за този продукт,но нищо не ми излезе.

# 654
siqina_ani честито ти момченце!И ние мислехме поне за едно момиченце и много се изненадах когато доки каза 2 момченца Shocked и всеки път на преглед питам нещо да не се е променило,но не е Laughing.Важното всичко да е нормално,а другия път ще пробваме за  stork-girl.Аз при Даскалов ходя на частна ЖК,той не работи с НЗОК.А относно раждането, не бих се доверила на друг,но още не сме говорили , мисля ,че е много рано .
Момичета от къде я купувате тази сушена червена боровинка?

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 01:43 от asq81

# 655
Erriia ,напиши на гугал морски водорасли ,и ще видиш какво пише за тях ,но те са много видове  NeWS78 и моите точно не ги видях ,но знам че може  и бременни и деца и аз сега като бях болна и ходих на хомеопат и ми помогна де .

# 656
  • София
Здравейте, тумбаци,
Днес изглежда хубаво навън и сега ще изляза да се раздвижа.
Аз за червената боровинка не бях чувала, но знам за червеното цвекло. А него можеш да го консумираш във всякакъв вид - и сурово и варено.
Аз май спазвам само сутрешния режим от предаването на Гала. Вчера ядох овесени ядки с кисело мляко, но си сложих и захар, а днес някакво мюсли, но за по-диетично без захар-беше гадничко  Sick
Аз ходя само на частно за следенето и всеки пък ме гледат на УЗИ, а за килограмите само ми се смеят като им кажа, че съм качила много. Май хич и не ги интересува. Толкова се борихме всички за това бебе, че това им е последна грижа!!   Laughing
Хубав ден, мацки   Hug

# 657
Благодаря за информацията за д-р Даскалов. Аз при него ще отида само за ФМ, защото бременността ми се следи в Пазарджик, където и ще раждам, живот и здраве. Пътуването до Пловдив ще ми дойде в повече. Достатъчно ми е, че се разкъсвам между Пещера, Велинград и Пазарджик.

# 658
Здравейте, момичета!

Изписали сте още една тема Rolling Eyes - съжалявам, че съм толкова неактивна, но сега преди празниците имаме адски много работа и тичам като луда, а вечер съм направо като труп и нямам сили даже да пусна компютъра.

Онзи ден и ние бяхме на 4д при д-р Кръшков в Селена. Всичко е наред, бебче расте, много е активно и шава смело. Вървим малко кльощавки, но доктора ме успокои, че до другия път ще си навакса. За моя огромна изненада  stork-girl, така се бях настроила и примирила, че е момче, че изобщо идея не ми е минавала, че ще стане така. Страшно съм щастлива - винаги съм си мечтала да кипря кукличка. Дано на следващия преглед да потвърди новината!
Иначе корема ми е огрооомен, въпреки, че съм само +3 кг, за което доктора ме похвали.

Много гуш на всички! Бягам по задачи!

# 659

Общи условия

Активация на акаунт