АПРИЛските мъничета,вече радват ни с ритничета!(Тема номер 7)

• 23 127
  • 660
  •   1
Отговори
# 75
Добре заварили на всички! Искам да направя едно уточнение, че за мен това е първа бременност. Може би съм дезинформирала авторите на страницата, защото все споменавам баткото. Е, имаме си батко, но той е син от първия брак на мъжа ми, но живее при нас. И тъй като се грижа за него от малък си го приемам за мое дете. Той ще бъде на 12, когато бебето (живот и здраве) се роди и това малко ме притеснява. От друга страна той има повече опит, защото има 4 годишна сестричка от втория брак на майка си. Надявам се в понеделник да разбера какъв ще е полът на бебето. Искам в заключение да кажа на онези, които имат проблеми, че от всяка ситуация се излиза. Просто трябва да вярваме в доброто и то рано или късно ще се случи!Не забравяйте, че след тунела винаги има светлина, която ни помага да забравим тъмнината Hug

# 76
akseltwo много съжалявам миличка! Hug
 На другите честито за розовите и сините щъркелчета!
Ванче лохиите продължават различно при всяка жена.Моите например бях по-малко от 20 дни.Епизиотомията зарастна наплъно за по-малко от седмица.Така,че на твоето мъжле може и по-рано да му се усмихне късмета  Mr. Green
Kuester освен,че трябва да пия магнезия ми каза ако не чувствам облекчение да го взимам 3х2т.
 А днес какъв номер ми скроиха от ЛКК.Идеше ми да ги удуша!!!Нося направлението(искане за отпускане на болничен) и амбулаторната карта.Първо на регустратурата ме питаха защо ПЪК моята докторка сама не ми издава болничния?Е,как бе ,аджеба,като има право само на 7дни,след което задължително само със съгласието на лекарска комисия?Е заявих го с не особено мек тон на лелката.Второ на вратат на ЛКК  висеше бележка,че шефката на комисията днес не е на работа.Трето,че един шмугляв лекар,ако въобще е работил някога като такъв,мръсен,опърпан,неугледен,ми заяви,че болничния ще ми се издаде  понеделник не днес!А дупки между болничните не трябва да има!Веднага се опълчих,казвам му болничен със стара дата не се издава и т.н.,мед работник съм и зная как стоят нещата.Веднага омекна гадината!И последно не съм имала печат и подпис от личния лекар  на амбулаторната карта.Пууу все някой не си свършил работата.А специално я носих за заверка като я издадоха.Имам амбулаторен завеждащ номер,дата,адреси,алергии описани-всичко.Върнаха ме за понеделник ,разбира се с печат и подпис,че от НОИ им правили проблеми.ААа и още-искаха ми ксерокопие на предишния болничен,който разбира се аз съм подала в работата си преди седмица.ЕЕее,а докторката пише кога ми е съвршил последния ,ясно е от кога започва следващия!Пуууу ей затова народа се ядосва на лекарите.Аве нали и аз това работа,но при нас няма такива работи ве!Човек не сме върнали!!!!

# 77
  • Червено знаме 11:)
akseltwo  Hug,много съжалявам,сигурно се чувстваш ужасно,но дано да се съвземете скоро и оттук нататък само положителни емоции Hug
За секс гледам говорите,какво беше това???На мен го забраниха отдааавна,та се шегуваме,че като родя,пак трябва да се опознаваме... Embarassed
Мони,честито ти племенниче  ylinfant,таткото да се съвзема по-бързо
Жени,за Бургас,мног оми се идва,но няма грам кой да ни помага там,тук поне майка ми отначало,че каквито сме невежи и двамата на тема деца...не ми се мисли..

# 78
  • Варна
Петя, не се ядосвай. Ама нещо се обърках от поста ти. Каква комисия? На мен лекарката по ЗК,която съм избрала ми даде болничен за 7 дни. Другия-за месец-каза,да си го взема от регистратурата на дадена дата. Не ми каза нищо за никакви комисии.

# 79
Галка, просто са ти спестили моите изживявания.Явно твоят лекар е в същото  здравно заведение с ЛКК(лекарска комисия), моята е на частна практика с договор към тази поликлиника.И просто аз трябва да го свърша това.

# 80
Mwpo, Комисията е задължителна, когато болничния се удължава.Всеки специалист има право да ди даде 30 дни, следващия болничен вече се одобрява от ЛКК. Това, че са ти спестили явяването пред комисия е нередно, за това не го споделяй публично, може да навредиш на гинеколога си.

# 81
Здравейте мами.
Честито на sweety_g, m.mega и ani_d за пола на бебетата! Радвам се, че сте щастливи. Аз също нямам търпение да разбера какво ще е нашето!!!! На преглед съм на 23-ти. Дано и таткото да може да дойде с нас, защото е мега вълнуващо изживяване!!!

Много, много съжалявам за загубата на axeltwo! Много! Не мога да пиша повече, защото тези новини много ме разстроиха. Аз си мислех, че от 5 месец нататък не би трябвало да има повече отписващи, а ето че....
Стискам ти палци мила за скорошно забременяване и успешна бременност!!!
На останалите момичета пожелавам приятна вечер и повече почивка!

# 82
Сега сядам да изчета всичко от днешния ден и ми настръхнаха косите, когато разбрах, че се разделяме с още едно мамче и нейните две ангелчета... нямам думи да изкажа колко съжалявам за трагедията на axeltwo... Кураж, мила, и дано скоро да ви сполети щастието пак и този път всичко да мине по мед и масло  Hug  bouquet

Мwpo, ама как така продължават да те гледат на вагинален ехограф, това е ненормално и не се прави точно, за да се избегнат подобни драми като при axeltwo.
Честито на всички мами с разкрили се бебчета Simple Smile Момченцата определено доминират, ще има после битки за сърцето на всяка една принцеса  ( fight за  babydust7Joy
Секс? Какво е това секс?!  Laughing Аз имам цели 3 броя под мишница за последните 4 месеца... и то май и трите са да кажем в последните 3 седмици  Laughing Милите ни мъже...

# 83
Ооох, нямям търпение да отида на ЖК вече  Rolling Eyes А има цяла седмица дотогава.

# 84
Честито на мамите,които са узнали пола на бебоците!   bouquet

Дидиии,ти не се намесвай във войната за зетьове и снахи,чеее...Ако имаш момиченце си е за мен...Да не се караме после Joy Heart Eyes
Аз в понеделник съм на ФМ,ФЕ И БХС,нямам търпение да разбера дали всичко е ок...Ама малко остана...
Мъжо утре си идвааа,направо място не мога да си намеря от щастие PartyКъм 2 часа ще е в София,а към 4 вече ще си е тук....
Иначе какво да ви кажа....Нищо ново покрай мен,все едно и също WinkБебчо си ритка и си го усещам редовно.....С кръвното съм по-добре,но малко ми втръсна от белтъчната диета,ама няма как Peace
Софийските мами-подгответе си фотоапарат този път LaughingДа направите хубави снимки после да ви се порадваме...А вие да си изкарате мнооого весело на срещичката! Hug

# 85
Мони, има ли абревиатура, от която няма да се възползваш в понеделник?  Joy Шегувам се Simple Smile
Приятен уикенд на всички и весела среща утре на мами и кореми, да си се наговорите добре и да си хапнете богато  hahaha Чакаме снимки! Ако може не на храната  Laughing Концентрирайте се на коремите по-добре  Laughing

# 86
sweet_monii, Какъв е този БХС по това време, докладвай бързо  newsm78 Приятно изкарване на срещата утре на софийските мами и повече снмки и усмивки  Hug

# 87
Ели,ами аз не съм правила ранния БХС и сега ще правя...Четох из нета,че може и в тези седмици да се прави и че няма проблем,макар че е хубаво да се прави и ранния,че ако има проблем да се вземат мерки по-рано....Но аз се надявам,че всичко е ок....Иначе не съм говорила с лекар дали може сега да се направи БХС,защото не съм си записвала и час...Кзаха ми ,че само трябва да отида в МД и да кажа,че съм за БХС  без да записвам час и да нося снимка от ФМ и каво беше още,че забравих,та ще видим какво ще кажат в понеделник...

# 88
  • Червено знаме 11:)
Ели,ами аз не съм правила ранния БХС и сега ще правя...Четох из нета,че може и в тези седмици да се прави и че няма проблем,макар че е хубаво да се прави и ранния,че ако има проблем да се вземат мерки по-рано....Но аз се надявам,че всичко е ок....Иначе не съм говорила с лекар дали може сега да се направи БХС,защото не съм си записвала и час...Кзаха ми ,че само трябва да отида в МД и да кажа,че съм за БХС  без да записвам час и да нося снимка от ФМ и каво беше още,че забравих,та ще видим какво ще кажат в понеделник...
Мони,снимката която ти трябва за БХС е различна от нормалните,на нея са едни графики,ако първо ходиш на ФМ им кажи каква снимка ти трябва...

# 89
Суити, честити розови гащи Grinning
Мега,Ани,честити сини гащури Wink
Акселту, много съжалявам, сигурна съм, че съвсвм скоро ще бъдеш в редиците.кураж!
Суит мони, честита прекрасна новина в семейството ви Hug
Куестър, Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт