Парфюмни размисли и страсти - 87

• 31 336
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Явно асоциацията с Лолита си е само моя и може да съм се пообъркала нещо.. Whistling Ще тествам пак, когато съм в кондиция.  Simple Smile
.............
Бижу помагай, коя душих тогава .. Thinking
Кога бре? Когато се видяхме с *LV* или кога това? newsm78

ЕДТ на Лолита ми харесва, едп ме плаши, а имам и мноооого си харесвам Fleur Defendue , даже сега съм на работа с нея! Heart Eyes

# 691
  • София
Да боди лусиона на Уоманити определено не е едно към едно с парфюма и аз го забелязах. Но все пак е хубав. Кремовете на Ейнджъл и Елиън обаче са Убйствени!  Heart Eyes На мен не ми миришат на крем. Ама аз нямам твоето обоняние, дори въображаемото.. Hug

Не видях намаления, но аз бях доста разсеяна.. Blush Две неща ми направиха впечатление , новата серия в декоративна козметика на Герлен.. Mr. Green и факта, че продаваха някакакъв продук за тяло на Тендър пойзън ( парфюма го нямаше , успокй се сърце не подскачай  Hug) , от който беше ползвано около 1/4. От големите разфасовки от 200 мл. Цената - 24-5 лева.  Stop Не нов, а ползван, разбирате ли.. Thinking

Да Бижу, тогава.. Simple Smile

Аз какво съм тествала днес за бога.. #Crazy Не беше мастиката със сигурност, това няма да си го причниня отново - никога. Naughty

# 692
  • София
Ти разбираш ли какво причини сега на колежката Алекса с тоя Тендър, па макар и ползван?  Laughing

Макар че лично за мен е огромна излагация за верига с претенциите на БЗ да продават ползвано каквото и да е  Thinking

# 693
# 694
  • София
Класическата Лолита едт ? Тази ?

Да аз също бях много шокирана, може би е бил нов , но отворен и да е намалял от тестове.. Thinking

Алекса, сори..не помислих.  Blush

# 695
Класическата Лолита едт ? Тази ?
Не, не! Тази. Peace

# 696
Вси4ките Ейлиъни ги минах и се зарекох НИКОГА пове4е няма да купя друг освен ЕДП-то.То4ка

И аз Peace

# 697
Вси4ките Ейлиъни ги минах и се зарекох НИКОГА пове4е няма да купя друг освен ЕДП-то.То4ка

подкрепям!!!
въпреки че не съм минала през всички и, незнайно защо, на едно летище едт - то ме покори

ама за малко....

# 698
Днес много си харесах "Черният жасмин" на Булгари, а не съм особена тяхна почитателка. Ще започна повече да ги следя.

Densi, благодаря! Отказах се да рискувам с парфюма за Гарбо.

"Черният жасмин" е най-хубав
Минала съм през повечето Булгари мой тип, но....освен още 3-4 ....няма

Този, ако ти легне на кожата, е перфектен...

# 699
За мен не L de Lolita,а баш си Лолита Лемпицка си мирише на Ейнджъл яко!

Не понасям Ейнджъл, умирам за  L de Lolita....

Ха сега, де  newsm78

# 700
  • Paris
За мен не L de Lolita,а баш си Лолита Лемпицка си мирише на Ейнджъл яко!

Не понасям Ейнджъл, умирам за  L de Lolita....

Ха сега, де  newsm78
И аз така Peace

# 701
Току-що куриера ми донесе Инсоленс ЕДТ,тестера от парфюми-шоп е с капачка Peace

Ейнджъл и Л на Лолита-нищо,ама нищо общо,дори и с Лолита на Лолита не намирам общо и добре че е така,макар и да нямам вече и двете Лолити,
но ми се иска отново малко от Л Wink за мен Л на Лолита е прекрасна дървесна ванилия с щипка канела Heart Eyes

От Елиън-ите харесвам жълтия,но сега ми е влязъл в главата сапфирения,трябва да го пробвам отново и да видя грейпфрута задържа ли се достатъчно дълго,както лимоните в жълтичкия и ако всичко е ок,да пиша на Гагчето Grinning
От класичесия ако трябва да избирам,бих избрала ЕДТ-то.

# 702
Courage умолявам те да ми кажеш къде е продукта на Тендър пойзън!!!!!!!!!! Praynig Praynig Praynig PraynigОх искам гоооо

# 703
Денси,отиди във вашата поща и им вдигни един скандал,току-що ми върнаха пробата,която била непотърсена от теб/1618 ти е пощенския код нали!?/
Момичета,направо ми иде да не пращам повече проби до София,тия вашите пощи са чудо на чудесата,пращам препоръчано с проследяващ номер и като ида в пощата да питам,никой не може да ми отговори къде се намира пратката,а в София пък щото са "много големи" въобще не дават информация на получателя #Cussing out

# 704
Момичета, Еконт имат и пощенски услуги, които не са на цените на куриерските, а доста по-евтини. Да вземем да разпитаме, да прочетем в сайта им и евентуално да ползваме тях, щото това е просто идиотизъм вече. Тия пощи работят като в 19-ти век!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт