Парфюмни размисли и страсти - 87

• 31 344
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, Еконт имат и пощенски услуги, които не са на цените на куриерските, а доста по-евтини. Да вземем да разпитаме, да прочетем в сайта им и евентуално да ползваме тях, щото това е просто идиотизъм вече. Тия пощи работят като в 19-ти век!  ooooh!

ползвала съм ги 3-4 пъти
много е бързо
става за отрицателно време - получаването на парите
като банков превод е

# 706
Момичета, Еконт имат и пощенски услуги, които не са на цените на куриерските, а доста по-евтини. Да вземем да разпитаме, да прочетем в сайта им и евентуално да ползваме тях, щото това е просто идиотизъм вече. Тия пощи работят като в 19-ти век!  ooooh!

ползвала съм ги 3-4 пъти
много е бързо
става за отрицателно време - получаването на парите
като банков превод е
alethea,някакви намалени цени на Еконт ли си ползвала!?

Малко трудно ще стане с Еконт за проби,а за парфюми повечето момичета отказват дори и подялба на разходите по доставка с Еконт и настояват за Бг-пощи,но ако се изгуби цял парфюм,чия ли ще е отговорността,а нали разбирате,че ако са изцяло за сметка на изпращача си е множко Rolling Eyes когато става въпрос за продажба/всички си знаем,че на лични и се продава/и с размените е сложно

# 707
  • Sofia
Пощите имат и опция 'обявена стойност'.
Струва  двойно на препоръчаното, т.е. 3-4 лв.
Ако се загуби таква пратка възстановяват пълната обявена сума.

# 708
Дами,съжалявам,че нахлувам така,но са ми поставили задачка да намеря 2 парфюма.За мое огромно учудване ги няма във фрагранс дайрект и не знам къде да търся.Моля ви  дайте ми идея за хубав сайт,от който сте пазарували и мислите да го правите(ако мога да се включа във ваша  поръчка).Става въпрос за  Azzaro homme Visit , дамскиD&G The one  или Euphoria.Специално за Визит ми казаха ,че са го спрели от производство и май ще е труден за намиране,а от него искам и 100 мл  ooooh! .Благодаря ви много!

# 709
Пощите имат и опция 'обявена стойност'.
Струва  двойно на препоръчаното, т.е. 3-4 лв.
Ако се загуби таква пратка възстановяват пълната обявена сума.
Това е добре Grinning
Теб чаках,Карен,да се включиш,защото знам,че си наясно Hug
Предполагам,че се попълва някакъв талон,като при международните пратки. Thinking

# 710
  • Sofia
Доста е писането, но си заслужава за по-скъпи парфюми така да се действа.   bouquet

# 711
Доста е писането, но си заслужава за по-скъпи парфюми така да се действа.   bouquet

Благодаря ти,Карен Hug  bouquet
Смятам да го проуча и най-вероятно да го ползвам за цели или скъпи парфюми Grinning,особено международно и с непознати хора Wink

# 712
goddess,
става въпрос за изпращане на пари, записи - сумата на 20лв е 15 ст, например
от офиса изпращат съобщение на другия офис и теоретически е възможно да си получиш парите в рамките на 1 час
а и няма досадното писане на адреси - някой друг го прави вместо теб... Grinning

# 713
  • Варна
Цените на еконт за пощенски пратки са като на Бълг. Пощи...до 2кг - до около 2лв, според грамажа
Май за препръка се плаща плюс 1 лев.Ще излезе съвсем малко по-скъпо, но като е с препоръка се дава само срещу подпис.

Онзи ден четох в сайта им: http://www.econt.com/tariff-post/

Иначе пак по същия начин е, оставя се известие в пощ. кутия на получателя /ако го няма/ и той отива да си получи "нещото"

Следващия път мисля да пробвам - омръзна ми да треперя...

# 714
goddess,
става въпрос за изпращане на пари, записи - сумата на 20лв е 15 ст, например
от офиса изпращат съобщение на другия офис и теоретически е възможно да си получиш парите в рамките на 1 час
а и няма досадното писане на адреси - някой друг го прави вместо теб... Grinning
Добре,ама кой ще ми прати пари,ако не му пратя нещо в замяна,ако има кандидати,пращайте,пращайте Hug Joy
иначе доставка на парфюм от врата до врата е 7-8лв с наложен платеж,а без такъв е 5-6лв Rolling Eyes

Цените на еконт за пощенски пратки са като на Бълг. Пощи...до 2кг - до около 2лв, според грамажа
Май за препръка се плаща плюс 1 лев.Ще излезе съвсем малко по-скъпо, но като е с препоръка се дава само срещу подпис.

Онзи ден четох в сайта им: http://www.econt.com/tariff-post/

Иначе пак по същия начин е, оставя се известие в пощ. кутия на получателя /ако го няма/ и той отива да си получи "нещото"

Следващия път мисля да пробвам - омръзна ми да треперя...

Това не го знаех,ама и те не казват гадовете Close

Следващия път ще пробвам и на мен ми омръзна да треперя Crossing Arms

# 715
Днес много си харесах "Черният жасмин" на Булгари, а не съм особена тяхна почитателка. Ще започна повече да ги следя.

Densi, благодаря! Отказах се да рискувам с парфюма за Гарбо.

"Черният жасмин" е най-хубав
Минала съм през повечето Булгари мой тип, но....освен още 3-4 ....няма

Този, ако ти легне на кожата, е перфектен...

На мен ми ляга перфектно, но се чудя от  къде е най-изгодно да си го взема( а и да е сигурно, че няма да е менте).
Купували ли сте го от някой бг сайт?

# 716
Денси,отиди във вашата поща и им вдигни един скандал,току-що ми върнаха пробата,която била непотърсена от теб
Момичета,направо ми иде да не пращам повече проби до София,тия вашите пощи са чудо на чудесата,пращам препоръчано с проследяващ номер и като ида в пощата да питам,никой не може да ми отговори къде се намира пратката,а в София пък щото са "много големи" въобще не дават информация на получателя #Cussing out
Гадове. Sick Ще ги навестя тези дни. Как непотърсена, три пъти ходих при тях да я търся и да се разправям. А и нали ако е непотърсена стои 20 дни в пощенския клон и чак тогава се връща на изпращача? Не са минали 20 дни. Да информация със номер не дават в моя клон, при все че ме познават.

# 717
  • София
Дами,съжалявам,че нахлувам така,но са ми поставили задачка да намеря 2 парфюма.За мое огромно учудване ги няма във фрагранс дайрект и не знам къде да търся.Моля ви  дайте ми идея за хубав сайт,от който сте пазарували и мислите да го правите(ако мога да се включа във ваша  поръчка).Става въпрос за  Azzaro homme Visit , дамскиD&G The one  или Euphoria.Специално за Визит ми казаха ,че са го спрели от производство и май ще е труден за намиране,а от него искам и 100 мл  ooooh! .Благодаря ви много!
Дамските ги има във fragrancedirect:
The One
Euphoria
Strawberry:
The One
Euphora
Не знам дали бг сайт ти върши работа, но ето го и Азаро Визит  Hug

# 718
Денси,отиди във вашата поща и им вдигни един скандал,току-що ми върнаха пробата,която била непотърсена от теб
Момичета,направо ми иде да не пращам повече проби до София,тия вашите пощи са чудо на чудесата,пращам препоръчано с проследяващ номер и като ида в пощата да питам,никой не може да ми отговори къде се намира пратката,а в София пък щото са "много големи" въобще не дават информация на получателя #Cussing out
Гадове. Sick Ще ги навестя тези дни. Как непотърсена, три пъти ходих при тях да я търся и да се разправям. А и нали ако е непотърсена стои 20 дни в пощенския клон и чак тогава се връща на изпращача? Не са минали 20 дни. Да информация със номер не дават в моя клон, при все че ме познават.
Денси,минали са 20 дни на 10.11.2010 я пратих Peace

# 719
Денси,минали са 20 дни на 10.11.2010 я пратих Peace
Ще им пусна жалба веднага, но съм сигурна, че нищо няма да се промени.  Sad
На мен също ми писна да треперя.

Общи условия

Активация на акаунт