Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 - Тема 65

• 38 912
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Уси, Кески направо ме трогнахте  Hug Hug Hug

Защо си мисля, че в края на Езел ще ни дадат трейлър  newsm78 newsm78 newsm78

# 406
  • Разград
Hasret et Murat - La Vie En Rose

http://www.youtube.com/watch?v=-x6txv1ard0

# 407
Аа, аз не отстъпвам нищо. hahaha
Днеска си викам "Преди лягане ще си разгледам новата енциклопедийка", но АТВ- то се погрижи пак се зомбирам посред нощите. #Crazy
Апропо, почти сигурна съм, че АТВ-то са отговорни отново за нашите чаканки.
Аз също съм убедена, че  АТV-то нарочно бавят фрагмана. Нали трябва да им се изгледа програмата, пазарна политика, какво да се прави.  ooooh! Особено след последните новини, интересът ще е още по голям.
Лийче, ние говорехме само за печелившата карта.  Laughing Иначе, Мурат оджа, Джансел Елчин са навсякъде из нета, голям избор има, ще стигне за всички запленени.  Peace

# 408
Аз също съм убедена, че  АТV-то нарочно бавят фрагмана. Нали трябва да им се изгледа програмата, пазарна политика, какво да се прави.  ooooh! Особено след последните новини, интересът ще е още по голям.
Лийче, ние говорехме само за печелившата карта.  Laughing Иначе, Мурат оджа, Джансел Елчин са навсякъде из нета, голям избор има, ще стигне за всички запленени.  Peace
Тогава добре! Flutter Че картите не са ми силната страна! Mr. Green

# 409
Алекс, сега трябва да уточниш Езел кога го дават. Ако е по късна доба, може да ударим по един сън, па да станем и да надникнем в темата.
doreto72, ами тази телевизия определено се гаври с нас. Не стига, че  форума й е фалшив, чак нашите момичета без да са хакерки са го прецакали, ами фрагмана на най гледания им сериал го остават за малките часове на утрешния ден. Rolling Eyes Как да не се ядосваме? #Crazy

# 410
  • София
Уси, Езел го дават в момента да към 11 и половина. И аз чакам чинно рекламите белким ни зарадват  Peace

# 411
Тази политика трябва да е много печеливша. Ние запленените сме тотално луднали. Чакаме 10 дена за информацийка, та сега няколко часа ли няма да изтраем?
За мен лично, ако е ваканция не е проблем да стоя през нощите и да чакам. Обаче като трябва да ставам в 6.30 #Crazy Направо ми отнеха съня тези хора.

# 412
Прочетох внимателно темичката и ТАКА Е ПРАВИ СТЕ, гаврят се, но са ни в ръцете, нали за нас работят. А за НАШИТЕ МОМИЧЕТА  като гледам колажите и старанието с което следят всеки поглед и жест ПО ДОБЛИ СА ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ИМ.
Аз съм новак и се въздържам от мнения, но в тази тема има много професионализъм.
А за стоенето по малките часове - всички сме в кюпа.

# 413
  • Пловдив
Аз малко извън темата ,но от доста време се каня да попитам,някоя знае ли какво снима в момента Мерджан,изобщо снима ли нещо?Любопитно ми е да видя закакво изостави един толкова печеливш проект newsm78

# 414
Аз малко извън темата ,но от доста време се каня да попитам,някоя знае ли какво снима в момента Мерджан,изобщо снима ли нещо?Любопитно ми е да видя закакво изостави един толкова печеливш проект newsm78
Май с Томрис са имали уговорка след първи сезон да похване някакъв проект, в който действието се развива на село. Но нови проекти Томрис няма.

# 415
От Ирра:

И още една гореща клюка от турския форум:
Всеизвестната стиснатост на мадам Томрис отново е довела до съкращаване на бюджета за сериала - продукцията не можела да си плаща (така де, не искала) за снимките в големия бял конак на Туралъ фемили, затова в сценария е вмъкната подробност, някаква абсурдна логическа грешка, според която милия Етем ще фалира (предполагам от онази сделка в Сингапур, която го занимаваше в този епизод), затова ще продадат конака и ще се изнесат. Въпросът е как ще се промени животът на семейство Туралъ след този огромен срив за тях (макар че ако Хасрет получава огромната си вила само с едно представление, представете си какви пари би трябвало да печели Мурат, ето къде, именно, е абсурдната логическа грешка), и дали в сериала ще имаме поредния НЕОЧАКВАН ОБРАТ?

Ирра, благодаря ти, мила за инфото!

# 416
  • София
Аз малко извън темата ,но от доста време се каня да попитам,някоя знае ли какво снима в момента Мерджан,изобщо снима ли нещо.Любопитно ми е да видя закакво изостави един толкова печелиш проект newsm78
Говореше се, че ще снима игрален филм. Може и да го е завършил вече. Всеки уважаващ себе си режисьор би се възползвал от възможността да покаже работата си в повече страни, не само на Балканите, да отиде на някой и друг фестивал. Жалко, че изостави нашия сериал Sad, но от друга страна, му се радвам и му пожелавам успех! Той го заслужава заради толкова завладяващи и запленяващи часове, които ни подари Heart Eyes И не само със ЗС Peace

# 417
Момичета,как е временцето във вашите градове?В Добрич е голям студ със силен вятър-зимата май настъпва към нас.

# 418
Ринкаааа!
Мадам Томрис с тази нейна стиснатост да не вземе и главните герои да съкрати
че тогава я овапцахме със само гледки и диалози от маалата. doh

А ако тази вечер нямаме фрагман - Али Лескай директно го прекръствам на Али Лъжкай #2gunfire #2gunfire

# 419
От Ирра:

И още една гореща клюка от турския форум:
Всеизвестната стиснатост на мадам Томрис отново е довела до съкращаване на бюджета за сериала - продукцията не можела да си плаща (така де, не искала) за снимките в големия бял конак на Туралъ фемили, затова в сценария е вмъкната подробност, някаква абсурдна логическа грешка, според която милия Етем ще фалира (предполагам от онази сделка в Сингапур, която го занимаваше в този епизод), затова ще продадат конака и ще се изнесат. Въпросът е как ще се промени животът на семейство Туралъ след този огромен срив за тях (макар че ако Хасрет получава огромната си вила само с едно представление, представете си какви пари би трябвало да печели Мурат, ето къде, именно, е абсурдната логическа грешка), и дали в сериала ще имаме поредния НЕОЧАКВАН ОБРАТ?

Ирра, благодаря ти, мила за инфото!

Е,крайно време е мама Неси да стане икономка в дома на Хасрет и Саиме Joy Joy Joy JoyЩом фалират,ще трябва да се работи,за да се живее.

Общи условия

Активация на акаунт