Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 - Тема 65

• 38 951
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Аз пробвах и от друг компютър без регистрация, пак не става

# 91
Ванче,защо не си гласувала за Туба,или ти си гласувала за стрина ти. bowuu hahaha hahaha hahaha

# 92
Явно тези, които сме писали сме баннати  newsm78

# 93
  • София

Murat Yıldırım
    - 11884 (48.3%)
Bülent İnal
    - 6 (0%)
Tamer Karadağlı
    - 0 (0%)
Kenan İmirzalıoğlu
    - 38 (0.2%)
Tuncel Kurtiz
    - 5 (0%)
Cansel Elçin
    - 11795 (48%)
Necati Şaşmaz
    - 4 (0%)
Serhan Yavaş
    - 817 (3.3%)
Hakan Yılmaz
    - 0 (0%)
Engin Akyürek
    - 2 (0%)
Erkan Petekkaya
    - 1 (0%)
Sarp Apak
    - 23 (0.1%)
Dağhan Külegeç
    - 4 (0%)
Burak Özçivit
    - 9 (0%)

# 94
къде е тази анкета, че не се ориентирам в сайта  Thinking
Мише, сайта все още е блокиран. А трябва да си регистрирана в него. Иначе не разрешава.  Naughty

http://www.atvdiziler.com/
Ми аз съм в момента в сайта , виждам и kali_georgieva.

При мен още е блокиран, Шатци, ти имаш ли регистрация?
Да  пак Shatzi , ако някой иска да напишем нещо ще го напиша , много важно че ще ме баннат  
Ами аз поздравих хакерите, ама те не успяха да прочетат поздрава си предполагам, така че ако искаш да ги поздравиш от мое име, направи го. Ама със сигурност ще те баннат. Naughty

Благодаря ти за резултатите!  Hug Hug Hug

# 95
  • Разград
Ванче,защо не си гласувала за Туба,или ти си гласувала за стрина ти. bowuu hahaha hahaha hahaha
Роси, аз в тази анкета съм гласувала още като я пуснаха в самото начало. Сега реших само да пиша, а за Туба не писах защото погледнах резулта и видях че разликата е голяма. Не съм фенка на стрина.

# 96
Само някой заблудени фенове да не си мислят че Туба и Мурат ще застанат един до друг като им връчват наградите.Даже и да се случи едва ли ще видим по между им такова отношение като в предаването на Атв между Туба и Джансел. Joy Joy Joy

# 97
Хайде сега сметка ли ще си държим кой за кого е гласувал newsm78 newsm78 newsm78

И аз един път гласувах за Туба, ПнС и Джансел, и веднъж за Туба, ПнС и МЙ!  

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 19:47 от elma

# 98
Aşk ve Ceza
8397 (47.2%)
Bitmeyen Şarkı
3 (0%)
Çocuklar Duymasın
2 (0%)
Ezel
13 (0.1%)
Gönülçelen
8471 (47.6%)
Kurtlar Vadisi Pusu

# 99
Ванче,знам бе мила,майтап си направих. hahaha Joy Joy

# 100
Само някой заблудени фенове да не си мислят че Туба и Мурат ще застанат един до друг като им връчват наградите.Даже и да се случи едва ли ще видим по между им такова отношение като в предаването на Атв между Туба и Джансел. Joy Joy Joy
Аз също не вярвам да застанат един до друг. По скоро няма да отидат да си получат наградите.
Но наистина някои заблудени фенове опорочиха анкетата. Трудно преглъщат това, че тази година някой друг е на върха.

# 101

Момичета, имам питане. Тази седмица дали са излъчвали фрагмани за другите сериали, които вървят в момента по АТV ?

# 102
Излъчили са на ЛИН но май тия дни.

# 103
Момичета, по АТВ Европа току-що дадоха стария фрагмент - от 28 епизод... но защо пише от 19 ч... с промяна на часа при нас така ли стана...

# 104
Излъчили са на ЛИН но май тия дни.
Благодаря! Hug Дано и за нас да има радост тази вечер. Какъвто ще да е, само да е за 29 епизод.

Общи условия

Активация на акаунт