Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 - Тема 65

• 38 927
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Може ли някой да влезе във форума на АТВ? На мен ми дава някаква грешка, или е блокирал или не ми дават достъп.......... Елмичке, при мен работи само АТВ Европа, другите въобще не дават признаци за работа....

# 46
Може ли някой да влезе във форума на АТВ? На мен ми дава някаква грешка, или е блокирал или не ми дават достъп.......... Елмичке, при мен работи само АТВ Европа, другите въобще не дават признаци за работа....

Мерси  Hug

# 47
spam2 spam2 spam2

Може ли някой да влезе във форума на АТВ? На мен ми дава някаква грешка, или е блокирал или не ми дават достъп.............
Добър вечер!
Аз бях преди малко там, видях как изтриха 2 поста на възмутени момичета, но моя го запазиха, защото май не ми схванаха иронията или пък им е удобен, не знам. newsm78 newsm78 newsm78

Влезнах веднага след поста си, но са го блокирали!

"Възникна грешка!
За съжаление за гости, го забрани от форума!.
За да блокирате във времето."

Уси, благодаря, реших че само мен са ме изгонили  Hug

# 48
spam2 spam2 spam2

Може ли някой да влезе във форума на АТВ? На мен ми дава някаква грешка, или е блокирал или не ми дават достъп.............
Добър вечер!
Аз бях преди малко там, видях как изтриха 2 поста на възмутени момичета, но моя го запазиха, защото май не ми схванаха иронията или пък им е удобен, не знам. newsm78 newsm78 newsm78

Влезнах веднага след поста си, но са го блокирали!

"Възникна грешка!
За съжаление за гости, го забрани от форума!.
За да блокирате във времето."

Уси, благодаря, реших че само мен са ме изгонили  Hug
Елма, ако ще гонят някого, аз съм първата. От вчера ми трият няколко поста. Последните два, които им постнах преди малко са си направо за бан. hahaha Joy

# 49
Кажете какаво да напиша, тъкмо излезе моето име.... да изгонят и мен....   Разгръщах страниците да видя какви хора са писали, български имена няма... това е на първия канал от 1-ва стр., докато на 3-тия канал... има много бъългари- Даниела, Татяна, Александра и др....

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 18:16 от Pepa47

# 50
значи не съм  само  аз има  доста  така  , какво  значи това, дали  не  е някою  стратегия на  съперниците  , като  гледат колко  сме  активни

# 51
Цитат
Елма, ако ще гонят някого, аз съм първата. От вчера ми трият няколко поста. Последните два, които им постнах преди малко са си направо за бан. hahaha Joy

Чета те цял ден и много се забавлявам  Hug, ама те наистина прекалиха! Какво означава : не е ясно кога ще свърши анкетата! Следете форума, ще ви уведомим.........това ми звучи като КОГАТО НИ УДОВЛЕТВОРЯВАТ РЕЗУЛТАТИТЕ И КРАЙ!

# 52
Кажете какаво да напиша, тъкмо излезе моето име.... да изгонят и мен....   Разгръщах страниците да видя какви хора са писали, български имена няма... това е на първия канал от 1-ва стр., докато на 3-тия канал... има много бъългари- Даниела, Татяна, Александра и др....

Пепи, ти за къде говориш? Ние за форума в този сайт http://www.atvdiziler.com/

# 53
Цитат

Чета те цял ден и много се забавлявам  Hug, ама те наистина прекалиха! Какво означава : не е ясно кога ще свърши анкетата! Следете форума, ще ви уведомим.........това ми звучи като КОГАТО НИ УДОВЛЕТВОРЯВАТ РЕЗУЛТАТИТЕ И КРАЙ!
[/color]
И на мен така ми звучи.   #Crazy
В единият от последните ми постове направо поздравих хакерите. И те взели, че блокирали сайта. Милите хакери, не можаха да прочетат поздравлението ми. hahaha Joy

# 54
Аз опитах на сайтовете от 1-ва страница на темата.... работи само АТВ-Европа, другите не... затова само се включих и в двата чрез Фейсбука,  че ми харесва и толкова... но може би няма да можем тази вечер да гледаме директно и да чакаме фрагмент....    В този, коййто ми посочваш съм регистрирана, но сега като влязох ми пише   "her zaman"...

# 55
Аз опитах на сайтовете от 1-ва страница на темата.... работи само АТВ-Европа, другите не... затова само се включих и в двата чрез Фейсбука,  че ми харесва и толкова... но може би няма да можем тази вечер да гледаме директно и да чакаме фрагмент....    В този, коййто ми посочваш съм регистрирана, но сега като влязох ми пише   "her zaman"...

Мила, ние не говорим за сайтовете на ТВ АТВ за гледане от първа страница на темата, получи се объркване, а за форума на сайта с анкетите

# 56
Цитат

Чета те цял ден и много се забавлявам  Hug, ама те наистина прекалиха! Какво означава : не е ясно кога ще свърши анкетата! Следете форума, ще ви уведомим.........това ми звучи като КОГАТО НИ УДОВЛЕТВОРЯВАТ РЕЗУЛТАТИТЕ И КРАЙ!
[/color]
В единият от последните ми постове направо поздравих хакерите. И те взели, че блокирали сайта. Милите хакери, не можаха да прочетат поздравлението ми. hahaha Joy

Много нагъл отговор, видях го днес, а  ми се струва сериозен сайт, явно се заблуждавам.

Уси,  твоят пост от днес следобяд вече е изтрит.

Gerçek anket. Murat Yıldırım № 1. İstediğin bu mu? Твой е, нали?
Забравила съм страницата отворена на лаптопа и го копнах.     

# 57
Цитат

[/color]

Много нагъл отговор, видях го днес, а  ми се струва сериозен сайт, явно се заблуждавам.

Да знаете, че повече няма да приемат регистрации от България  Joy, те си мислят че, ние ще си мълчим, явно са в голяма заблуда Joy Joy

# 58
Цитат

[/color]

Да Рими, този пост не знам защо го бяха оставили. Може би заради заблуждението за края на анкетата?  Rolling Eyes

# 59
Елма, права си. Задаваме неудобни въпроси, пишем подобни постове. Наистина ще ни баннат. Като не могат да се справят с хакерите, ще се справят с нас. Joy

Общи условия

Активация на акаунт