Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 - Тема 65

• 38 919
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Момичета,как е временцето във вашите градове?В Добрич е голям студ със силен вятър-зимата май настъпва към нас.
В равна Тракия е топло все още. Нас в повечето случаи Балкана ни пази.

Ирра, Ринка  newsm51 newsm51 newsm51

Тъкмо Мурат оджа като се върне от Париж ще си наеме самостоятелна квартира.  Peace

# 421
Фенче, главните герои може при следващия празник *ИЧ да не се върнат от PARIS!!! Joy Joy Joy

Кески, мама Неси е толкова запозната с работата на икономките, че ще е пИрфектна!   Peace Peace Peace

# 422
  • София
Фенче, главните герои може при следващия празник *ИЧ да не се върнат от PARIS!!! Joy Joy Joy

Кески, мама Неси е толкова запозната с работата на икономките, че ще е пИрфектна!   Peace Peace Peace

Тъмън Ринка ще ги гледаме във френски продукции  Peace

# 423
Етооооо, с новините от ИРРА, за който благодарим започва началото на промените...
Сега да видим на къде ще задуха вятъра?
Ами ако този фалит и промените с него са причина за връщането на нащия човек отново в Истанбул и музиката...
В София също е студено инебетое розово-готово да завали сняг.

# 424
  • София
От Ирра:

И още една гореща клюка от турския форум:
Всеизвестната стиснатост на мадам Томрис отново е довела до съкращаване на бюджета за сериала - продукцията не можела да си плаща (така де, не искала) за снимките в големия бял конак на Туралъ фемили, затова в сценария е вмъкната подробност, някаква абсурдна логическа грешка, според която милия Етем ще фалира (предполагам от онази сделка в Сингапур, която го занимаваше в този епизод), затова ще продадат конака и ще се изнесат. ?

Ирра, благодаря ти, мила за инфото!
И аз благодаря! Това, ако си спомняте, го предположих преди две-три вечери , като вероятна причина за завръщането на МУрат от Париж. newsm78
Но дали ще говърне към музиката?

# 425
и в равно Загоре е мека есен ,но до кога....?В Ст Загора  е топло , но сиво есенно....

# 426
Аййй, голям гаф според мен. Shocked Колкото и на някои да им се иска да видят Несрин да прислугва, просто този конак има голям чар за мен. И обзавеждането му беше бонбон. А и имаме толкова хубави спомени от там. Flutter
Да ви кажа достатъчно съм се наслушала на слухове. Но пък от друга страна това включване на новите инвестиции на Етем не е случайно.
Ниобче, помня, че го предположи. Hug

В Шумен е бахърник. През деня духаше студен вятър, мрачно, няма слънце.

# 427
  • София
еее, това не ми харесва с конака  Naughty

# 428

И аз благодаря! Това, ако си спомняте, го предположих преди две-три вечери , като вероятна причина за завръщането на МУрат от Париж. newsm78
Но дали ще го върне към музиката?
Много вероятен вариант. Някой трябва да печели, за да издържа семейството. Peace Ще се разделят с Накиша и Мелтем. За Мелтем няма да ми е мъчно, но кой ще прави сютляш на нашето момче?  #Crazy

# 429
Ще,ще Ниобче,нали ще трябва да подпомага семейството си.А той умее само това-да печели от музика.Ох,надутата му майка сега ще се моли на Хасрет сигурно.По всяка вероятност Хасрет ще запише албума,той ще е успешен и тя ще забогатее.Нещата ще се обърнат- бедните стават богати-богатите обедняват и сега ще гледаме обратната страна на играта.Само Левент бей ще е много щастлив,че в завистта си към всичко което имаше Мурат и ще загуби,той ще е постигнал целта си да е над Мурат.

# 430
и в равно Загоре е мека есен ,но до кога....?В Ст Загора  е топло , но сиво есенно....

По обяд четох съвсем друга прогноза. Също като в нашия филм. Лескай ни говореше колко много любов ще видим във филма, па то се оказа нещастна любов.  ooooh!

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 08:33 от Snake777

# 431
  • Пловдив
Ха,голям майтап,уж втори сезон махалата почти нямаше да присъства,а сега да не се окаже че ще се пренесат там всички hahaha Joy JoyНо като се замисля,то по този начин Мурат ще се принуди пак да пише песни ,за да помогне на семейството си NaughtyИ така има вече вероятност да напише някой шедьовър за нашето момиче Praynig

# 432
В сериалите на Томрис все някой обеднява и настават едни драми...
Хандан в Под липите имаше драматична промяна - стана човек Laughing
Семейството на Ихсан в Аси пък го спаси Демир Доган...
Сега що нещо ще изпишем в предположения накъде ще задуха вятърът на промяната Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ

Scorpions - Wind Of Change Laughing

# 433
Ей,големи сме синоптици направихме справка за времето в цяла България,а Уси най-вече и в подробности.

# 434
Фенче, песента на Скорпионс я пяхме наскоро по музика. Много хубава песен!
Аз лично бих искала Мурат да се върне към музиката, когато се почувства готов, а не защото трябва да издържа семейството си.
Кески, Мурат няма да обеднее, тъй че Левент няма за какво да се радва. PeaceЧовекът сам си изкарва парите, само остава без наследство.

Общи условия

Активация на акаунт